Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

I Want You - Todd [Privat emne]

Go down

I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 14:29


Sted: En af de mange lokale barer i Terre
Tid: Efter midnat
Omgivelser: En masse mennesker i alle former og størrelse, kvinder og mænd, der alle har fået alt for meget at drikke
Vejr: Det regner, men det er varmt udenfor

Var det meningen at lyset skulle danse på den mærkværdige måde? Guinevere kneb øjnene sammen og betragtede stearinlyset på afstand. Hun mente bestemt at flammen normalt bare blafrede en smule ved vindpust, men hun var helt sikker på at denne flamme både havde danset op og ned, og endda også væk fra selve stearinlyset. Måske havde hun for en gang skyld ramt plet med alkoholen. Hun fumlede om sit glas og kiggede op og ud på menneskerne der var i baren. Nej, hun kunne skam stadig se alting perleklart, og hun kunne ikke mærke en skid i sit hoved. Drukkenbolt. Tænkte hun for sig selv og rystede på hovedet, så de gyldne lokker fløj omkring hendes ansigt, i det hun bundede det sidste i sit glas... ja fanden var det nu hun drak? Sikkert noget billigt pis det serverede til unge kvinder der kom ind for at drikke sig i hegnet. Der skulle grundig søgen til for at finde en ordentlig bar, og nu havde hun jo ikke transport så hun ellers bare kunne fare rundt i byen. Hun måtte klare sig med sine ben. Og der var en grænse for hvor langt hun ville gå for at finde et ordentligt sted med ordentligt alkohol. Især når man sagtens kunne klare sig med dette klamme stads hun var i gang med at hælde i sig. Guinevere betragtede sine omgivelser og lod stille sin tunge glide over sin underlæbe. Flere unge mænd havde kigget på hende i løbet af aftenen og hun havde nu besluttet sig for at lege lidt med dem. Hendes røde kjole sad tæt på hendes slanke krop. Den var utrolig kort, og nedringet. Som de fleste af hendes kjoler var. Stropperne var tynde, og hendes høje hæle omfavnede hendes fine fødder med små snore. Hun så dem sidde med munden halvt åben og hun førte sit glas til sine læber. Det var så forfærdelig nemt at få fyre som dem til at gå fra deres søde lille forstand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 14:37

//Sorry det kun er lige over 300 ord, men jeg skal lige i gang før jeg kan skrive gode lange indlæg ;)//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 14:46

Det var igen tid til et lille besøg på en lille ret skummel bar men hvorfor dette sted? en mand som ham budte ikke komme sådan steder lagt fra han budte side hjemme på hotellet i sin suite med et glas rødvin og en god bog men nej, ikke denne nat han ville ud og finde sig lidt aften hygge dog ikke en billig kvinde nej dem ku han ikke fordrage tænk at sælge sin krop på den måde det budte forbydes.

Hvem var denne mand med alle isse holdninger og hvorfor budte han ikke komme sådan et sted? det var der tydeligt svar på for dette var nemlig Todd De Torres en smuk samt velhavende vampyr som endda havde folk der arbejde for ham, Todd vandre roligt ned af gaden denne aften var han iført en hvid skjorte med en sortjakke ude over som matchede bukserne og gjorde det il et jakkesæt, ud af lommen i jakken hang en guldkæde hvorpå et smukt gammelt lomme ur hang på, udover det havde han også et par lædersko med lang snude desuden stod de tre første knappet åben i skjorten så man ku se en smuk veltrænet overkrop eller skimte retter sagt.

todds hud var bleg næsten hvid som porcelæn og ikke så skrøbelig, han var ikke lav men heller ikke få høj desuden var han veltrænet dog ikke overdrevet eller pumpet, hans hår var mørkebrunt samt kort og var let redt tilbage så det stritte let(se avatar) hans øjne var mørkebrune næsten sorte og bar et forførende glimt de smalle fine læber bar på et charmerende smil idet han skubbe døren op ind til baren.

Da Todd kom ind vendte få folk sig om for at se hvem der kom dog løftede de et øjenbryn over den unge smukke mand som nu var kommet ind, dog tog Todd sig ikke af det men vandre elegant op til baren"et glas rødvin af den bedste du har"sag han kort til bartenderen hvorefter han vendte sig om og så let rundt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 17:00

Hun vidste godt at hun egentlig ikke skulle drille de stakler sådan. De så, så begærrige ud. Men hun kunne nu ikke lade være, for hende var det en leg. En leg som hun kunne styre. En leg hvor hun kunne lade deres tanker forsvinde. Men hendes drillerier stoppede, som en lyd hørtes fra døren. Guinevere lod kort sit blik falde på døren, da hun hørte den åbne sig. Normalt ville hun nok bare have vendt tilbage til hvad end hun var i gang med. Men denne gang var hendes blik sat fast. Den unge mand der havde gået igennem døren var ikke bare utrolig attraktiv, men mystisk fascinerende, noget der altid satte Guineveres nysgerrighed i gang. Ved første øjekast kunne hun sagtens se at han i hvert fald ikke var menneske. Måske en af hendes egne? Men nej, der var intet over ham der skreg dæmon. Tværtimod lignede det mere at han var en blodsuger. Og en af de utrolig flotte blodsugere. Hun bed sig i læben. Det var aldrig en fantastisk idé at begynde at tirre dem. Det havde endt gruelig galt en gang før. Og hun havde det med at få det utrolig utilpas ved deres tænder inde i hendes hud. Hun havde intet imod en gammeldags bidning der ikke lavede huller i hendes skind, men det var så også det. Hun kunne dog ikke lade være med at lade sit blik lingre ved ham. For alle hendes hormoner var sat i gang inde i hende. Og de skreg alle sammen at hun skulle gøre noget for at få hans opmærksomhed. Med et diskret blik fulgte hun ham, som han satte sig tre barstole fra hende. Han gjorde det nu også svært for hende at styre sig. Og til sidst valgte hun at følge sit indre. Der var vel ikke nogen der sagde man ikke kunne smalltalke. Var der vel? Hun rejste sig fra sin barstol, og genlyden af hendes stilletter lød som hun bevægede sig hen ved siden af ham. Hun satte sig ned på en barstol og fik barmanden hen til sig, med det bedste smil hun havde på sig. ”Et glas rødvin tak.” Sagde hun og bed sig i læben. Barmanden fik et fjoget grin på fjæset og vendte sig om.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 18:50

Todd vendte sig om igen af de folk han ku se havde fanget hans opmærksomhed derfor vendte han blikket mod bartenderen der nu satte et glas med rødvin foran ham hvorefter han vandre hen til en anden kunde, Todd silede stadig charmerende imens ha let tog fat i vinglasset før dufte han til vinen ved at løfte glasset helt op til næsen før han så svang væsken let rundt for at se om vinen dannede gardiner ligesom meget dygtig vin elsker gjorde dog rynke han let på næsen da vinen igen gardiner lavede *billig lort* tænkte han kort men tog dog en tår af den mørke væske før han satte glasset ned igen. Han kørte let en hånd igennem året imens han igen lod blikket vandre rundt igen men vendte så blikket ned mod sit vinglas da han ikke fandt noget spændene efter at ha kigget dog havde han ikke set kvinden, han førte let glasset op til munden gen for så t tag en tår af den ret kedelige vin men satte så glasset igen, hvorefter han kørte sin ene hånd igennem håret dog uden at ugle det.
Todd var ikke en helt normal vampyr langt fra han var ikke blodtørstig som alle andre desuden var han ikke drabs gal men dræbte kun når han sku ha mad og det var ca. kun en gang om måden fordi han havde lært at styre sin blodtørst og ku klare sig i lang tid uden blod, han var desuden en meget charmerende samt forførende mand som havde masser af manere samt at han var høflig og en ren gentleman sådan en mad som man næsten sku tro var prins eller noget i den stil dog var han ikke prins, men forretningsmand med stor stil desuden ejede han utrolig mange penge rundt omkring i verden.

Todd drejede hovedet ved lyden af sko der ramte jorden og han fik så hurtigt øjne på en smuk kvinde der kom mod ham, han sendte hende et charmerende smil og et forførende blik og fulgte hende dog hævede han øjenbrynet da hun tog plads ved hans side og bad om rødvin som ham selv, han lavede et kort tegn til bartenderen om at han betalte hedes vin og han nikkede kort, hvorefter Todd så mod hende”hej smukke, hvad laver en smuk kvinde som dig her?”spurgt han letter forførende imens han nøje betragte hende.
//undskyld tiden sku ned og handle//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Gæst on Søn 3 jul 2011 - 17:33

Som barmanden vendte tilbage med vinglasset kiggede hun med et løftet blik på det. Det var fandme ikke meget de gad give ud. ”Hent hele flasken gider du, søde?” Hun sendte barmanden et flirtende smil, der viste hele den hvide tandrække. Nogle gange var hun overrasket over hvor godt hun holdt sig, med de få penge hun havde i pungen. Hendes røde læber mødtes med glassets kant og hun tog en tår. Billigt lort. Tænkte hun og rystede på hovedet. I det mindste smagte det ikke helt af lort, men man skulle på restaurant før man kunne få et ordentligt glas vin. En dyr restaurant, og det var ikke lige det hun kunne række til. Så skulle der først en masse indsmigrer til, og det var ikke altid hun var i humør til det. Som hun satte glasset fra sig, hørte hun stemme ved siden af sig, og med et lettere kækt smil på læben vendte hun sig om. ”Det samme som en flot fyr som dig laver her.” Et glimt faldt på hendes blå øjne og hun tog ham fuldt ind.

Han havde mørkt, brunt hår, der sad friseret men samtidig frit. Som om en hånd var blevet kørt igennem det utrolig mange gange. Hår som Guinevere tit lod sin hånd glide igennem. Hans øjne var mørke, næsten sorte, og havde et forførende glimt til dem, et glimt der fik Guineveres øjne til at blive liggende hos dem. Hans smil var et man kunne plukke ud af en Hollywoodfilm, et heart breaker smil. Hans tøj var stilfuldt, og man kunne sagtens skimte hans krop bag skjorten. Guinevere bed sig i læben som hun betragtede denne vampyr. Hun havde egentlig afsat en ed med sig selv, om aldrig at sidde i selskab med en blodsuger. Men denne, der var noget over ham som fascinerede hende grufuldt. Tiltrak hende på en positiv måde, og hendes nysgerrighed kunne ikke holde til det. Hun skulle finde ud af hvorfor han havde denne effekt på hende. Om det var en del af hans magi. Eller en del af hendes hormoner. Så længe hun holdt sig væk fra tænderne, ville hun ikke have noget imod at lærer ham bedre at kende.

Guinevere satte sig bedre til rette på barstolen og lod sin arm læne sig op af disken. Med hovedet på skrå kiggede hun på ham. For at se om hun kunne se igennem ham. ”Hvad er dit navn?” Spurgte hun med nysgerrigt blik, og løftede glasset til sine læber igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Want You - Todd [Privat emne]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum