Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Kig inden du spørger

Go down

Kig inden du spørger

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 12:53

Hvordan var det nu

Mange af jer, ved måske ikke at der findes en hjælpe guide her på siden, faktisk på alle sider. Hvis I sådan set skulle have problemer med nogle ting, hvordan man sætter billeder ind, og den slags, findes det ganske enkelt lige her; BB Koder

Er der en anden side, der besvare mine spørgsmål?

Der med hvis der skulle være brug for viden omkring hvordan man skal komme igang, hvordan emnerne fungerer, hvorfor der er årsag til hvorfor du måske ikke kan komme på. Der findes et hav af svar! Så inden i begynder at stille de helt store spørgsmål, så tjek lige ind på de to steder, inden i begiver jer ud i nogle spørgsmål der faktisk allerede findes svar på, hvis man lige kiggede efter.
Links til begge steder;
FaQ BB Koder


!!UTROLIGT!!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum