Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 22:57 by Cherish Radcliff

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 22:47 by Charmeine Love

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 22:30 by Angelique Dümont

» År 3038 - reklame
Yesterday at 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240145 indlæg in 12012 subjects

Besøget i Dæmonernes verden - Skrevet A.E. Krasniqi. RESPONS!

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Besøget i Dæmonernes verden - Skrevet A.E. Krasniqi. RESPONS!

Indlæg by Gæst on Søn 26 jun 2011 - 21:50

Hej! Er i gang med at skrive noget som måske kan minde om en bog. Her er starten fra det, modtager respons. Er altid åben.

Kære Dagbog.
Dagen nyder at dingle ved mit vindue. Sollyset skræmmer mig ikke, det der skræmmer mig er at menneskerne syntes den er smuk. Mine mørke øjne bryder sig ikke om den. Ved du hvad kan jeg kan lide? Jeg kan lidt torden, lyn, mørke skyer, månen, og natten! Nu har Bella (Izabella, Min søster) lige købt den til mig, så hvad med at hører lidt om mig? Dejligt!

Som du nok ved hedder jeg Alizah, ikke blot Alizah, men Alizah Janina Huntress! Jeg bor i Seattle med min søster Izabella som kun er 2 år ældre end mig. Vi har ingen forældre, jo vi har selvfølgelig nogle men de er nogle køer. Nå men for 2 dage siden har jeg såmen passerede de 18 år, Fedt ikke?

Spørger du om mit udseende? Jeg har mørkt blondt hår med et rødligt skær i. Lettere krøllet hår. ’Lange øjne’ sådan en blanding af koreanske og Amerikanske. Gætter vel på min far var fra Amerika? Udover det har jeg en ’anden skikkelse.’ Jeg er nemlig lyn dæmon, min søster er jord dæmon. Forskel… Min dæmon skikkelser bærer sorte brede vinger, faktisk er de kun sorte fordi jeg er ond. Jeg er født ond! Også når jeg er virkelig vred! Vokser mine horn og mine øjne bliver knald røde!

Jeg ved ikke faktisk ikke hvorfor jeg skriver i dig. Jo jeg ved det godt, men på en måde hjælper det også alligevel ikke? Vil du vide hvad der er? Du er jo trods og alt min dagbog. Ja jeg har ingen venner. Går i skole men bliver sjældent skænket en tanke. Har kun få ord; Og hvad så? Hvem behøver dem? Øv bøv for dig med alle mine spørgsmål til mig selv som jeg faktisk kender svaret på men sucks for dig. Nu til hemmeligheden! Mig og Izabella skal flytte til Firenze i Italien. Måske er der dæmoner der? Eller lækre vampyrer. Nams…” Imens Alizah skrev blev hun afbrudt af Izabella. ”Kom nu Aliz! Flyttebilen er her!” Med et smæk blev dagbogen klaskede ned i den åbne kuffert. Med et smæk blev den smækket. Med hurtige skridt fløj håret efter hende. Izabella stod med en notesblok.

Da Alizah stod bag hende fik hun sig et ordentligt chok. Det føltes mærkeligt at stå i stuen. Huset var helt nøgent. Man kunne se hvor billederne havde stået. Hvor der var blevet spildt sodavand. Tankerne blev revet ud af hendes hoved da Izabella begyndte at ruske i hende. ”Jaja jeg kommer nu!” Skændte hun med en irriteret og samtidig sarkastisk mine. Bilen var beskidt uden på. Madrester sad ved vinduet. Izabella virkede lige så overrasket som hende selv. ”Tager du med bilen så flyver jeg, godt!” Mørket havde taget tidligt på vagt så ingen ville kunne se Izabellas sorte vinger. Manden der styrede bilen var parat til at sige noget men Alizah kom ham i forkøbet. ”Jeg sætter mig inde ved møblerne og sørger for der ikke ødelægges noget” Det var en løgn. Dog var Alizah god til at lyve så ingen ville opdage det. ”Men..” Protesterede han med igen kom Alizah kan i forkøbet. ”Jeg sætter mig inde ved møblerne!” Gentog hun hidsigt. Hans ansigtsudtryk ændrede sig. Hans skaldede hoved fik små irriteret rynker. ’Døren’ til møblerne og kufferterne stod endnu åbent.
_____________________________

Det var det indtil videre. Fortsætter skam. Skriv hvis jeg skal sætte det hele ind når det er færdigt. Rent faktisk er jeg meget stolt af mit arbejde. Men som sagt: RESPONS

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Besøget i Dæmonernes verden - Skrevet A.E. Krasniqi. RESPONS!

Indlæg by Gæst on Ons 29 jun 2011 - 23:15

Spændende, jeeeeeg vil meget gerne læs mere af hvad u kan find på :)
Meeeeeeeeeen, jeg mener nu at jeg geeeeeeerne vil vide hvordan karaktererne(Izabelle og chaufføren) ser ud.. :)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum