Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 12 jul 2018 - 22:53 by Niklaus

» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tors 12 jul 2018 - 21:24 by Gæst

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Tors 12 jul 2018 - 17:24 by Caine Blackwell

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Tors 12 jul 2018 - 17:02 by Amy Sophia Scott

» Oh ..f*** - [DuChance]
Tors 12 jul 2018 - 0:20 by DuChance

» Soon parents - [Khá]
Tors 12 jul 2018 - 0:16 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Tors 12 jul 2018 - 0:14 by Nightrage

» Hate the Nightmares [Manda]
Ons 11 jul 2018 - 21:46 by Amy Sophia Scott

» Interrupted business ~ Nicholas Tallon
Ons 11 jul 2018 - 14:06 by Nicholas Tallon

» Death is only another step (Nessa)
Ons 11 jul 2018 - 0:52 by DuChance

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252336 indlæg in 12753 subjects

Godnat Scars

Go down

Godnat Scars

Indlæg by Gæst on Lør 25 jun 2011 - 16:06

Sted: Gågaden
Tid: Her klokken 23:09
Vejr: Koldt også alligevel ikke?
Omgivelser: Meget få

Skyerne samlede sig kort på den sorte himmel. Hvordan man vidste at der var skyer? Stjernerne forsvandt i takt med skyernes bevægelse. I gågaden var der stille. Det betød ikke at der var tomt for mennesker. Nogle havde hørt en fugl synge om at Herskeren Alexander Lazarow ville komme på gågaden. Folk var stille, mennesker skyndte sig ind i deres huse og lejligheder. De ondeste og modigste væsner var de få der blev. Det hele virkede mystisk. De fleste forholdte sig som om Kong Lazarow ville komme og henrette de sjæle der boede her. En brunhåret kvinde sad ved en af de falde færdige bænke. Indtil videre kunne øjnene kun se at der kun var en kvindelig skikkelse. Hendes brune hår sad fladt på ryggen og krøllede sig let sammen. De sorte øjne kiggede i mørket. Hendes navn var Alizah. Snakken var lav, nærmest en hvisken. Familier flygtede væk. Hvad ville der ske? Have ’Scars’ fundet ud af hendes lille plan? Var han kommet efter hende? Alizah var ikke bange, faktisk morede hun sig herligt over at se mennesker flygte fra deres huse. Hvis man ikke vidste bedre kunne man se hun anstrengte sig for at holde sin latter inde. Hendes sko trippede lidt på de nøgne fliser. Alizah smilte. Hun kunne se på folk at de mente at hun passede til ’Den Lukkede Afdeling’ Hun var glad, glad fordi hun kunne mærke at der ville ske noget slemt i nat for andre end hende selv. Et menneske der havde drukket haltede ned af gaden. Nu havde Alizah et ondskabsfuldt blik. Lige nu gjorde hun brug af sin evne Dejavú. Manden begyndte øjeblikkelig at skrige. Alizah lo. Det overdøvede dog ikke mandens skrigen. Flere begyndte at flygte, selv dem der stod på gaden. Hendes latter hørte op da stilheden kom tilbage. Nogle havde lugtet lunten og kiggede bebrejdene på hende. Alizahs blik blev koldt. Vreden sitrede i hende. Igen gjorde hun brug af sin evne Dejavú. Det fortærede heldigvis ikke hendes kræfter eller udholdenhed. Det styrkede hende tvært i mod. I skrigene lo hun atter ondt. Ligesom før ophørte hende latter. Hendes fingrer begyndte at lege med hendes hår. 4 fluer med et smæk. Et ondskabsfuldt smil fremmanede sig på hendes rosa læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum