Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Love at first sight - [Khá]
Yesterday at 23:36 by Khaa

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:43 by DuChance

» I want to play! (Emnesøgning)
Lør 21 apr 2018 - 22:05 by Kaylan Du'Dannan

» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250516 indlæg in 12697 subjects

Do I look familiar? ~Iwan - privat~

Go down

Do I look familiar? ~Iwan - privat~

Indlæg by Gæst on Lør 25 jun 2011 - 14:11

s~gågaden
t~01:00
v~køligt, stjerneklart og fuldmåne
o~folk der er på vej hjem fra byen og folk der er på vej i byen
p~http://images4.fanpop.com/image/photos/22300000/Dahvie-Vanity-kjbiggestfan-22327757-404-604.jpg

_______________________

Det var efterhånden ved at blive sent denne aften, men det var kun et plus for nogle personer her i byen. Mange af nattens børn var i gaderne på denne tid af døgnet og en af dem var en ung vampyr ved navn Rexy. Han var ikke ligefrem noget af det man forbandt med en crimerider, men ja... Rexy gik og stjal fra folk der ikke vidste af det, og han vidste ikke engang det var forkert, selv om han havde været inde og snakke med politiet flere gange. Han gik rundt i gaderne og ledte efter et tilfældigt offer som han måske også kunne få noget blod fra og derefter stjæle hvad han havde af værdi? God idé! Rexy gik ned af gaden og fik øje på en ung pige der gik alene, hvilket jo var en god mulighed, han gik tættere på og så meget imødekommende ud, men da han kom helt tæt på lod han sine øjne skifte farve, Først fra isblå til rovdyrsgule og fra rovdyrsgule til røde. Pigen løb selvfølgelig væk fra ham, men han var ligeglad og fulgte bare efter hende. De endte i en gyde, hvor der ikke var nogle der ville finde dem " Har du paranoia min kære?" sagde han lettere irriteret og gik helt tæt på hende, hvor efter han skubbede hende op af en af de vægge og holdt hendes hænder fast over hovedet på hende og lod svagt sin tunge strejfe hendes hals " Jeg.. jeg " Hun kunne næsten intet sige, eftersom hun sikkert vidste hvad der skulle til og ske. Rexy lukkede sine øjne og lod sine tænder strejfe hendes hans hvor kort tid efter han satte sine tænder i halsen på hende og et svagt skrig kom fra hende, men blev hurtigt kvalt. Han drak langsomt og længselsfuldt af hende og nød hver eneste dråbe der kom ind i hans mund. Efter cirka 5 minutters tid var der ikke mere blod tilbage i hende, han trak sine tænder ud og slikkede sine læber rene for blod og tog alt af værdi, ringe, halskæde, penge og øreringe " Tak for mad kære, jeg kommer ikke til at savne dig" sagde han koldt og lod et grin bryde stilheden.

// Det er godt nok den fra mig og Alex.. Men havde ikk lige krea til at oprette en ny^^ håber det er okay ^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Do I look familiar? ~Iwan - privat~

Indlæg by Iwan on Lør 25 jun 2011 - 14:28

Iwan var 8 år gammel. Og et barn han hadet alt med at bide ander for at får blode, han var vampyr men ikke vider stoldt af det han bo hos en søde pige Sewa. Som tog sig godt af ham og søger for at han hade alt han hade brug for, engleblod blandet med Asparasblod som udgjorde en stod del af hans blodkost. Alt andet slages blod gjorde ham ret ustyrlig og vred så han fik kune, blaninges blod og flere forskelige som han kunne får efter hånden som. Han genvandt sig kræfter han hade være meget syg på det senest, og hade haft brug for alt det blandet blod han kunne får i sig uanset hvad. Det var untagen elverblod og vampyrblod
avatar
Iwan
Beginner (Rank 5)

Bosted : på et børnehjem

Antal indlæg : 72


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum