Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jun 2011 - 10:26

Sted: En bar
Tid: Ca. omkring 11 tiden om aftenen
Omgivelser: Et par mænd og kvinder her og der, der næsten ikke kan holde sig selv oppe mere
Vejr: Skyfrit, fin aften


Som folk dog drak. Guinevere betragtede de halvsovende mænd og kvinder omkring i baren. Der var ingen herinde der kunne stå ordentligt på to ben. Ja, hun var endda selv ved at være nået de andres stadie. Dog kunne hun stadig gå frem og tilbage. Musikken fra et anlæg lød som baggrundsmusik og et lille selskab på tre, sad i et hjørne og skreg smertefuldt med på den nuværende sang. Med et pint udtryk vendte hun sig om i barstolen og søgte med sine øjne efter en bartender. Med et knips med fingrene var den unge herre i midten af sine 20’ere henne ved hende.
”En til, tak.” Sagde hun simpelt og skubbede sit tomme glas hvori en Martini havde været. Bartenderen kom tilbage hurtigt med et smørret grin på sine læber, og Guinevere vidste udmærket godt hvorfor han så sådan ud. Hun bar nemlig en tætsiddende sort kjole, der næsten var mindre end lårkort og som havde et meget udringet snit, hvorpå hendes kavalergang blev utrolig tydelig. Det lange blonde hår stod om hende som et vildt hav, og hendes røde læber var fremhævet med en eller anden fancy læbestift fra kosmetikbutikken fra Gågaden. Alt i alt så hun utrolig forførende ud, og det var meget svært for bartenderen at holde sin facade.
”Mange tak.” Mumlede hun med et lille smil på læben. Hun tog olivenen op af glasset på den lille tandstik og stak den forsigtigt i munden. Hendes røde læber omfavnede olivenen langsomt. Og så måtte bartenderen flygte af ren og skær lyst. Et grin kom frem på Guineveres læber og hun løftede glasset til dem. Hun kunne ikke huske hvor mange drinks hun havde drukket indtil videre, men det var åbenbart ikke nok til at kunne få slået hende helt ud. Med sit Martini glas i hånden vendte hun sig i barstolen og betragtede igen sine omgivelser som ikke havde ændret sig den mindste smule.


Sidst rettet af Guinevere Tors 23 jun 2011 - 20:42, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jun 2011 - 11:00

Han trykkede let ned i håndtaget for at åbne døren til baren, hvilke bar han havde valgt vidste han ikke, han syntes ikke at kende den, men det kunne godt være han havde været der før, det var ikke til at huske, der var sgu så fandens mange af dem her i denne by at man ikke kunne holde øje med hvilke man havde været på. Den dårlige hukommelse kom vel også fra de drinks han havde fået i den sidste bar, som havde været talrige men stadig ikke nok til at slå den habile drikker i gulvet, der skulle mere til.
Et dovent smil gled over hans læber, da han trådte end af døren, og lige foran ham sad der en ung lækker tøs, lige til at sætte tænderne i. Han slentrede op af gulvet, som om de skulle giftes, og tog barstolen ved siden af hende, og lod sig med et let drej vende mod hende, mens han vinkede bartenderen hen til sig. ”Bare giv mig noget.” Blev hans ordre. Han kunne snart ikke smage forskel på tingene så om han drak det ene eller andet betød sgu ikke så meget for ham. Han vente sig om mod tøsen, og kiggede ned i hendes kavalergang et kort øjeblik før han sendte sine metal grå øjne op i det fine velformet ansigt, svømmende i et hav af gyldne lokker. Ved lyden af et glas der blev smækket ned i bordet, gled hans hånd åndsfraværende hen imod det, og lod fingrene glide omkring, for så at trække glasset til sig og føre det op til munden i en glidende elegant bevægelse som ikke afslørede meget om hvordan hans hjerne svømmede rundt i alle mulige drinks, fra byens forskellige bare.
Han satte sig bedre til rette på stolen, efter at have ladet væsken glide ned i halsen på ham for at spritte den godt op med en eller anden slags vodka af den ene eller anden art, som ikke var i den milde ende. ”Nå smukke, hvad laver De her sådan en aften?” Han lænede sig en anelse ind over hende, dog uden var specielt tydeligt, og det eneste de resulterede i var at hun ville kunne lugte stanken af alkohol hvis hun da ikke selv havde fået for meget.
Han satte glasset tilbage på bordet for at trække sig tilbage, med sit dovne katteagtige smil om læberne mens han undersøgte hendes ansigt med de røde læber der skinnede svagt i lyset fra en gammel lampe over hoved på dem.
Hvis han bare havde været en anelse mere ædru ville han nok have taget sig af de døds rallende personer over i det ene hjørne af baren, men nu havde han noget at koncentrer sig om, så de andre stakler kunne dø hvis det var det de ville, han var ligeglad, også selvom de faktisk ville dø, i deres egen sø af alkohol og sprut.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Ons 22 jun 2011 - 18:48

Endnu en gang var hendes glas tomt og hun betragtede det ganske kort, før hun så vendte sig så godt hun nu kunne mod bardisken. Endnu en gang løftede hun hånden, og bartenderen kom tøvende gående imod hende. Han stoppede et stykke fra hende som om hun var farlig, hvilket hun i grund også var når det kom til stykket. Ikke at denne fyr nogle sinde ville finde ud af det. ”Giv mig noget stærkere.” Mumlede hun og kiggede åndsfraværende rundt i lokalet igen. Som hun betragtede scenariet foran hende faldt en herre ned af sin barstol. Der var dog ingen der rejste sig for at hjælpe ham op. Måske ikke fordi de ikke ville, nok fordi de fleste af de siddende i baren ikke kunne løfte andet end glasset til munden. Bartenderen vendte tilbage med et stort øl glas fyldt med en væske der lignede cola på en prik. Med sin fine hånd, hvorpå sorte, lakerede negle der skinnede var, løftede hun glasset og lugtede til det. Rom. Rom og cola havde hun fået. Hun fnøs, men tog alligevel glasset til læberne og drak en ordentlig slurk af det. Det var vel stærkere end Martinien, men det var stadig ikke kraftig nok til at slå hende ud.
Som hun sad der og drak af sit glas, hørtes døren til baren åbnes og lukkes. Egentlig rimelig uinteresseret kiggede hun op, og blev så ved med at kigge. De var en ung mand, utrolig charmerende i både udseende og attitude. Lysbrunt ufriseret hår og casual tøj. Guinevere tog sig selv i at bide sin læbe af løst. Et par blink med øjnene og hun fandt sin vej tilbage til virkeligheden. Glasset blev hævet til læberne igen, og hun kiggede væk. Dog varede det ikke længe før hun måtte kigge igen. Som hun havde vendt sig om, var han gået hen og sat sig ved siden af hende. Efter han bestilte sin drink, mærkede hun hans ånde tæt på hende. Den kilede hendes hals og hun kunne svagt lugte stanken af alkohol, som hun på ingen måde tog sig af, da det var den nøjagtig samme lugt der kom over hendes røde læber. Da hun mærkede ham trække sig tilbage lod hun blikket flytte fra den besvimede mand til ham. Med et smørret grin på læben, satte hun glasset fra sig og lænede sig imod ham. Kun med få centimeters afstand hviskede hun; ”det samme som dig, flotte.” Hun lod grinet blive til at frækt smil, og lænede sig så tilbage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Ons 22 jun 2011 - 19:40

Han smilede kort til hendes lille kommentar mens han lage sin ene arm på diskens kant og lænede sig op af den, mens han kiggede bag sig, for at se fyren som var gået i gulvet. Et hånligt smil flækkede kort hans læber, før han vendte sig om mod hende og lod blikket glide ned af hendes ansigt. Han ville sikkert have bemærket lugten af alkohol, fra hendes mund, hvis det ikke var fordi han havde så meget inde i sig selv. Han sad lidt og tænkte over hvorfor han selv var kommet der ind, det tog sin tid, en rum tid at komme frem til dét at det var fordi han kede sig. Han sukkede kort, og lænede sig tilbage på stolen, men kom i en hvis fart op at sidde igen da stolen var ved at vælte bagover med ham. Han kiggede lidt på sine hænder der havde taget hårdt fat i diskens bordkant før han kiggede op på hende igen, med et kort fjoget smil, før han hældte noget mere væske ned i svælget.
”Er du så ikke med på at smutte efter din …” Han kastede et kort blik på hendes drik som han ikke helt kunne se hvad var, mørk og nok noget ligne – et eller andet. Han kunne tydeligt mærke at trods han ikke var gået i gulvet endnu var hans hjerne langsommer end normalt og hurtigere opgivende til at finde ud af de rigtige ord til de rigtige ting. Han rettede sig op og holdt balancen på stolen der ikke var solid efter hans mening, men det var sikkert bare ham.
Han kom ned fra stolen og lage armen på hver side af hende, så hun var som et dyr i et indhegn med hans arme der holdt fast i diskens kant mens han stod og kiggede på hende. ”Men jeg kan da godt hjælpe dig hvis det skulle være?” Han smilede kort, før han skubbede sig væk fra kanten igen mens han studerede hende med hoved let på sned for at se hende i perspektiv – eller noget i den stil. ”Men du skal måske noget i aften?” Han lænede sig halvt op af sin egen stol, mens hans blik gled op og ned af hende, som om de søgte noget, men det var bare ham der pludselig ikke kunne sidde stille, nu var han jo pludselig vakt til live af denne lækre tøs der sad foran ham og så enormt tiltrækkende ud i sin fine nedringet kjole der tydeligt vidste hendes kvindelige former som den halvfulde Andrija straks gik i gulvet for. ”Ili im spreman da igra*” Han havde ikke tænkt over han snakkede Serbisk, som han så ofte gjorde når han ikke koncentrere sig om at snakke ordentligt, det lå bare til ham, især efter hans sidste ferie i hjemlandet, så gik det ofte helt galt for tiden, men han havde til sit eget held, uheld? Ikke bemærket det selv, da han uden problemer forstod det selv.

*Ili im spreman da igra = Eller er du klar til at lege?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Ons 22 jun 2011 - 23:14

Guinevere bed sig hårdt i læben for ikke at lade et grin slippe over sine læber, da fyren overfor hende var ved at falde af barstolen. Der var noget over ham, noget hun fandt utrolig uimodståelig. Det kunne selvfølgelig bare være den mængde af alkohol og andet sprut hun havde hældt ned i sig i løbet af aftenen, eller også kunne det være at han var så attraktiv. Den mystiske facade der kun var brudt en smule af alkohollen i hans blod. Det fjogede grin der blev til et smil. Måden hun så ham kigge på hende. Og lysten blev kun større da hans stemme lød, en smule hæs fra alkohollens påvirkning. Som han stod der pludselig med armene på begge sider af hende tog det meget af hendes selvkontrol for ikke at røre på sig og gøre noget ved den skjorte han havde på. Perfekt som det var, stod de to øverste knapper åben. Drillende for en som Guinevere. En lille lyd af skuffelse flød over hendes læber da han trak sig tilbage mod sin stol igen. Det var næsten for meget drillen til at hun kunne styre sig selv. Og som hans blik pludselig kørte op og ned af hende, tydelig at se hvornår og hvor han stoppede for at bruge ekstra lang tid på at tage hendes krop ind lige der, fik hende til at hoppe ned fra sin barstol.
Hun løftede glasset til munden og bundede det sidste. Endnu en hjernecelle brændt væk i alkohol, og hun mærkede hvordan hendes hoved snurrede en smule. Men det var dog ikke nok til at hun ikke kunne stå på de høje stilletter hun havde valgt at tage på. ”Rom og cola,” sagde hun med et glimt i øjet da hun satte glasset fra sig. Med begge hænder frie rettede hun på den stropløse kjole. Den dækkede lige hendes bag, og så var den heller ikke længere. Den sad tæt, tæt på hendes krop, og under brystet sad et stramt bælte. Hun kiggede derefter på ham og tog et skridt imod ham. ”Jeg har ikke nogle planer… Eán xérete pó̱s na paíxei to paichnídi.*” Svarede hun ham på flydende græsk. Hun var overrasket hun kunne forstå hvad han sagde. Men nu havde hun også brugt de sidste 200 år på at rejse rundt i Europa. En lang tidsperiode hvor hun havde lært utallige sprog.
Hun tog endnu et skridt imod ham, og der var kun en håndflades mellemrum imellem dem. Hendes hånd fandt en af de lange blonde krøller, og hun snoede fingrene omkring dem, mens hun med hovedet på skrå kiggede op i de grå øjne. ”Sig mig… Hvad er dit navn?” Hun smilede kækt. ”Og hvad havde du i tankerne?” Som hun sagde de sidste ord, bed hun sig i læben, så den røde farve kun blev rødere.

* Eán xérete pó̱s na paíxei to paichnídi = hvis du ved hvordan man spiller spillet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Ons 22 jun 2011 - 23:46

Han fattede ikke en disse af de ord der kom ud af munden på ham, men hvis de skulle lege med sprog, var han da med på den, endnu, så længe han stadig kunne huske hvad det hed. Da hun så ud til at tage imod hans udfordring sprang han selv på bene, med sådan et spjæt at stolen bag ham gik i gulvet med et brag der nok ville have sat hans hjerte på en ordenligt hoppetur hvis de ikke var ved at drukne i sprut. "Navn?" Han lød næsten som om han ikke kendte dette ord, men da han lige fik gennemtænkt hendes ord ordenligt kom der endnu et fjoget smil før han svarede "Andrija - og dit smukke?" Han lage armen omkring livet på hende, og trak hende ud baren. "Et bedre sted end her." Svarede han og lød et kort øjeblik ædru, men den sidste drik og hende havde vidst fået stukket en pind i øret på ham, dog kunne han da stadig gå lige, om han kunne det på egne ben kunne være et spørgsmål, men han så ud til at klare det, så ingen grund til panik – endnu.
Han blev en smugle mere frisk i hoved da han kom udenfor i Terres aften gader, hvor han fik vinket en taxa hen til dem som han fik puffet hende ind i og derefter sig selv, mens han blot sagde et ord til chaufføren. ”Kør.” Derefter vendte han hele sin opmærksomhed mod kvinden og lod let sin hånd glide op af hendes bare kølige lår der syntes varmt og blødt under hans hånd. Han nød til fulde at kjolen var så fantastisk kort så han kunne nyde hendes varme hud, og den nedringet åbning så man havde frit udsyn til de fyldige runde bryster som betød så fandens meget for hendes fantastiske udseende som næsten fik ham til at savle som en anden hund. Han havde utrolig meget lyst til blot at tage hende nu og her, men nej, han var ikke kendt som voldtægtsmand – endnu og i en taxa med en tredje person? Ikke alene, men hvis hun var med på den, som han håbede ufatteligt meget på at hun var. Så snart han fik det mindste tegn fra hendes side ville han kaste sig over hende, som en der ikke havde fået sex i tusinde år, hvilke heller ikke var helt galt, han var kraftigt underernæret på den front. Han rettede sig op, og uden videre at tænke på selen som han hang og vinkede til ham fra hans ene side.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 0:16

De næster par sekunder var en smule sløret. Ikke mindst fordi de gik hurtige, men også fordi den snurrende fornemmelse i hovedet havde taget en smule over. Ikke fordi hun ikke kunne tænke ordentligt. Det var heller ikke sådan at hun ikke kunne gå selv – endnu. Men hun vidste at en størstedel af hendes fornuft var forduftet med hendes antal af drinks. Andrija. Fantastiske navn i sig selv. Hun havde aldrig før hørt det, og hun syntes allerede meget bedre om ham end før. Navnet gjorde ham bare endnu mere attraktiv end han var før. De var allerede på vej ud af baren, før hun selv fik chancen for at sige sit navn. Det var først da de sad tæt på bagsædet af taxaen at hun kunne åbne sin mund for at få fremsagt sit navn. ”Guinevere.” Spillede de på hendes tunge. Det var utrolig britisk. Næsten for britisk, og det var et typisk navn fra 1700 tallet. Men hun var næsten dødsikker på at Andrija ville være komplet ligeglad med hvad hun hed. Hun betragtede i hvert fald med glæde lysten i hans øjne der voksede gradvist med hvor langt hans hånd kørte op af hendes lår. Den smule friske luft de havde fået udenfor havde gjort hendes hoved en smule klarere, men det betød ikke på noget tidspunkt at hun ikke ville det her. Nej, tværtimod gjorde det hende mere sikker i sagen, og gåsehuden der fulgte hans hånd på hendes lår sendte dejlige kuldegysninger fra hendes lår og op i resten af hendes krop.
Endnu en gang lød der et skuffende pib fra hendes læber da han trak sig tilbage igen. Hvis hun kunne se sig selv lige nu, vidste hun at hendes øjne ville være fyldt med begær, og hvis det ikke var fordi de sad i en taxi, med en chauffør i, havde hun sat sig på ham allerede. Men hun beherskede sig. For forhåbentlig var planen at de kunne fortsætte det som han havde startet et andet sted. Hvor, det vidste hun dog ikke. Men hun var egentlig også ligeglad. For hun havde kun én ting på hjernen lige nu, og der var ikke nogle ting der kunne få hende til at tænke på noget andet.
Men der var ikke nogen der sagde man ikke kunne have det lidt sjovt uden at gå hele vejen, og derfor rykkede hun tættere på ham. Hun pressede sin krop helt op af ham og lod så en af sine fingre glide over hans hud fra hans kind ned til hans hals.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 0:40

Han havde gentaget hendes navn et utal af gange for at gøre et forsøg på at han kunne huske det den følgende morgen, men han var dog ikke sikker på det, men det betød heller ikke så meget, det ville bare være dejligt at huske og vide hvad man gik og brugte nætterne til. Hendes lille berøring var nok til at starte det hele op, først med et kort blik på hende, samt et bekymret blik fra chaufføren der kort kiggede om i bakspejlet på samme tid som hendes hånd gled op af hans hals.
Han lænede sig ind over hende, og skubbede blidt hendes hoved tilbage, mens han let slikkede hende over halsen mens hans ene hånd lå på hendes lår, som den begravede sig ned imellem mens den anden var sneet sig om bag ved hendes nakke videre op til hendes hår. Chaufføren var ikke videre glad for situationen men kørte dog videre mens han rømmede sig for at få en af de to personers opmærksomhed. Han fik en glædelig reaktion fra Andrija som stønnede irriteret og vendte sig halvt om mod ham. ”Hvad?” Han stirrede kort olmt på manden. ”Jeg sagde du bare skulle køre, så ta’ at gøre det, og hold din kæft.” Han vendte sig om mod hans partner igen og afsluttede så ’diskussionen’ på den måde. Hans hånd var kommet ned og ligge mellem hendes bløde lår, mens han igen kastede sig over hende, denne gang blot hendes mund, som han først let berørte for derefter så at skille hindes læber af, så hendes tunge kom ud og danse sammen med hans.
Den anden hånd gled ned af hendes hals, ned mod skulderen hvor den satte kurs mod hendes kavalergang men stoppede op før den kom så langt, man kastede sig så over stropperne i hendes kjole, som han let trak ned over hendes skuldre, mens han let lænede sig længere over hende mens hånden nede ved lårene arbejde sig op af.
Han slikkede hende endnu en gang kort op af halsen, mens hans hånd nede fra hendes lår kom meget modstræbende fri for at trække den anden kjolestrop ned, der som om det trykkede på en knap fik lyden af hjul der hvinede mod asfalten til at bryde den ellers ret tavse aften, mens lugten af brændte dæk fulgte efter og chaufføren sprang ud af sin bil, og gik hen, ræv døren ud, og greb fat i Guinevere den bratte opbremsning havde væltet Andrija omkuld så han var faldet ind i sæderne bag ham men han havde så med et møve og besvær på grund af hans tilsand fået sat sig op, tydeligt utilfreds med situationen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 1:23

Hun blev glædeligt overrasket over hendes lille fintes effekt på Andrija. Tit skulle der altid en smule mere til for at få en ordentlig reaktion, men dette kørte som om det var planlagt. Som han lænede sig ind over hende, skubbede han hendes hoved tilbage og hun mærkede med en stor glæde hans tunge på hendes hals. Samtidig kunne hun mærke hans ene hånd vende tilbage til hendes lår, og hans anden hånd endte et sted i hendes hår. Selv lod hun sine hænder søge til hans bryst, hvorpå hun langsomt fik fat i de knapper der holdte hans skjorte sammen. En dejlig sensation af begær og lindrende følelse for den ellers voldsomme lyst der fløj gennem hendes krop, fyldte hende langsomt som hans tunge bevægede sig op af hendes hals. En irriterende lyd af en der rømmede sig trak Guinevere ud af hendes trance hun ellers var godt på vej ind i. Heldigvis, fik Andrija sat chaufføren på plads, og uden videre givet tanke til ham, følte hun Andrijas læber på hendes. En let berøring hvorefter hun følte sine læber blive splittet og hans tunge mødte hendes i en lystig kamp. Hans hånd var endnu en gang ved hendes lår, denne gang var den dog nået helt ned imellem dem. Et sagte suk af nydelse fløj ud af hende imellem deres kys, og behagelige kuldegysninger kom igen som hans hånd trillede fra hendes hår og ned mod hendes bryst. Kuldegysningerne blev kun større, da han valgte at gå efter hendes stropper i stedet for. Næsten som elektricitet lavede han et spor af nydelse, og det var ikke kun på hendes arme. Hans hånd imellem hendes lår havde endelig begyndt at bevæge sig op ad og flere hurtige vejrtrækninger forlod hendes mund, som hånden kom længere og længere op.
Hans læber løsrev sig fra hendes og endnu en gang følte hun hans tunge på hendes hals. En sensation hun glædelig modtog. Dog forlod der denne gang et lystigt, skuffende suk fra hendes læber, da hans hånd forsvandt fra hendes lår og endte på hendes anden strop i stedet for. Men før hun kunne tænke videre over skuffelsen, hendes bare skuldre eller hans tunge på hendes hals, følte hun sig selv blive slynget imod bildøren, idet taxien bremsede gevaldigt op. Lyden af en smækket dør hørtes og før hun vidste af det var hun blevet hevet ud af bilen. Chaufføren så rasende ud og utrolig ubekvemt, men Guinevere var sikker på at hun var mindste ti gange så rasende som ham. Sådan at hive hende ud af bilen. Hun var utrolig tæt på at gøre noget meget grimt og umenneskeligt ved ham, men endte med at gøre det bedst menneskelige. Hun sparkede ham lige der hvor han havde alt kært og gav ham så en lussing.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 10:47

Andija fik stablet sig på benene da han kom ud og kiggede på den arme chauffør der så ynkelig ud som han sådan ømmede sig, men en fin aftegning af hendes hånd som et rødt mærke på kinden. Han kiggede kort på bilen der stadig holdt i tomgang da nøglen stadig sad i. ”Hop ind …” Han smuttede om på forsædet, ventede på hun var kommet ind, før han med en smugle besvær fik startet bilen og kørt den længere ind i Terre. Han var ikke helt sikker på hvor de endte henne, men det betød vel ikke så meget? Ikke lige nu. Han stoppede bilen og holdt den inde på en øde parkeringsplads hvor der ikke holdt andre biler. Han anede ikke hvor de kunne tage hen, så han vendte sig om for at kigge på hende med et let spørgende blik. Han rettede sig lidt op, og lod blikket glide fra hende rundt, i en halv søgning på et sted de kunne være man han droppede det kort efter da der ikke kom nogle steder der ligefrem så interessante ud i hans øjne.
Han skred rundt om bilen op forbi kølerhjælmen og ned af bilen igen, og hvor skubbede hende ind i bilen, så hun stod med ryggen mod bilen, og hans krop helt tæt klistret på af sin, så han kunne mærke hendes bløde bryster under hendes kjole. Han bukkede sig let ned, for at slikke hende op af kavalergangen, den del som var synlig, videre op til halsen hvor han tog et spring fra halsen til hendes mund igen, for at tage kampen op med hendes tunge, hvor de nu havde sluppet. Han holdt begge håndflade presset ned mod bilens tag, om det var for at kunne stå eller for at holde hende inde var ikke sikkert. Den ene hånd gled op af hendes ryg, op til kanten hvor en finger gled over i en søgen efter den ene eller anden form for åbning der lidt efter kunne mærkes. Perfekt, det eneste de manglede var et sted, og da han ikke selv kunne finde noget var det op til hende at få ham trukket med, hvis hun da fortrak et knap så offentligt sted. Selv kunne han ikke se noget problem i det, de kunne bare smutte ind i bilen, men kvinder krævede jo ofte lidt mere end blot nydelsen de fik. Et kort drilsk smil gled over hans læber da han trak sig lidt tilbage og kiggede på hende, mens han afventede et eller andet som han ikke helt vidste hvad var.
//Beklager den dårlige kvalitet, det gik bare ikke så godt med at skrive >.<'//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 15:42

Guinevere så sig tilbage og så Andrija der nu stod ude foran bilen. Hun fulgte hans blik hvilket lå på den ømmende taxachauffør. Lige meget om Andrija mente chaufføren fortjente det eller ej, var de begge af hankøn, og Guinevere mente nok hun så et glimt af smerte i Andrijas øjne. Men det forsvandt hurtigt og pludselig var han hoppet ind i bilen igen. Denne gang sad han dog på førersædet. Som han bad hende om, hoppede hun ind ved siden af ham, og hun følte så bilen bevæge sig igen. Bygninger fløj forbi dem, og Guinevere var ikke sikker på at hun havde været i denne del af Terre før. Men egentlig var hun ret så ligeglad. Med et lille klik kørte vinduet ned og aftenvinden omfavnede hende som en glad ven. Hun vidste at hun ikke var den eneste af dem der ikke havde nogen ide om hvor de var på vej hen. Men gjorde det ikke bare det hele mere mystisk og bedre? Hun var i hvert fald utrolig lykkelig da han endelig fandt et sted at parkere bilen, og som bilen stoppede trådte hun ud af bilen, idet han gjorde det samme.
Det føltes næsten ikke som sekunder, for pludselig var han foran hende. Han var næsten fløjet over bilen og skubbede hende op af bilen. Hun kunne mærke hans muskler gennem skjorten. Skjorten som stadig ikke var blevet åbnet helt. Han var ikke utrolig muskuløs, men det var hun kun glad for. Hun brød sig aldeles ikke om overpumpede mænd. Hun følte ham presse sig helt op af hende, og hans hænder var nu på hver side af hende. Hun var spærret inde. Og hun havde intet imod det. Endnu en gang følte hun hans tunge på hende. Denne gang fra hendes kavalergang og op. Og fra hendes hals til hendes læber. Ivrig efter at få ham endnu tættere på sig, greb hun fat om hans skjorte med sine hænder. Hans ene hånd var gledet fra bilens tag ned på hendes ryg, og selvom det nok ikke kunne ses havde hun et stort grin på sine læber som var klistret på hans. Som han trak sig tilbage stod hun og gispede en smule. Hun gengældte det drilske smil og lod sig blik glide rundt. Det eneste der var ud over den øgede parkeringsplads, var et offentligt toilet. Og da hun kendte byen nok til at vide hvor meget de svinede, fortrak hun uden at tøve bilen. Der var jo ingen der sagde de ikke kunne smutte ind i bilen. Derfor greb hun fat om hans skjorte endnu en gang og trak ham til sig. Hendes læber fandt hans igen, og kampen mellem deres tunger begyndte hvor de slap. Hendes ene hånd fik fat om knapperne på hans skjorte, mens den anden fandt vej op i hans hår.

//Beklager ventetiden. Jeg skal holde styr på 19 rollinger -.-'//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 17:49

Der kom et tilfreds støn ud mellem hans læber, da hun greb fat i ham, for at trække ham tættere på, så han kunne mærke hendes fyldige bryster og den velformet krop under den korte kjole. Hans tunge var straks med i kampens hede, mens hans krop ikke var sen til at reagere på hendes berøringer der fik endnu et kort støn til at slippe ud over hans læber. Han var helt opslugt af hende mens hans hænder søgte omme på hendes ryg efter lynlåsen som den gledeligt greb fat i, for så at rive ned i lynlåsen, før hånden ivrigt fløj op hendes stropper igen, for at trække dem ned, efterfulgt af kjolen der gled ned af hendes krop men blev stoppet af hendes hånd der lå på hans lår. 
Da kjolen næsten var af kunne han give sig i kast med hendes BH som bestemt ikke gad at hjælpe, men efter en mindre kamp fik han den op, og trak endnu en gang ned i disse stropper for at trække den af, så han kunne få frit udsyn. 
Han var en smugle stolt over sig selv, det var jo ikle helt let at klæde en kvinde af, uden at kunne se hende, og bestemt da ikke når den jo næsten var som limet til hende. Han smilede kort for sig selv, mens hans hænder gled ned af skuldrende, hen mod hendes krageben videre ned mod hendes bryster som han kærtegnede med nogle små støn af nydelse og ivver for at komme videre i teksten, selvom han nød at pine sig selv med at vente til at hun selv lage op til det, for det ville hun jo - ikke? Jo, selvfølgelig ville hun gøre det. Endnu nogle støn slap ud mellem hans læber, mens han tog hendes bryster i hænderne og masserede dem vel behageligt mens  han pressede sig tætter ind mod hende. 
//beklager det ikke er længere, men der er over 300 ord xD

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 18:21

Hun var pludselig sikker på at han prøvede at drille hende, for hun kunne ikke holde kysset gående med de korte støn der slap over hendes læber med jævne mellemrum. Så da hans hænder befandt sig på hendes ryg lod hun sine læber glide ned fra hans og til hans hals hvor hun først lod sin tunge køre blidt, og derefter bed hun. Ikke hårdt, hun var ingen vampyr. Men nok til at der ville være et mærke den følgende morgen. Hun mærkede sin kjole blive hevet ned og fortsatte sin biden på den anden side af hans hals. Biden som hun lavede om til heftige kys. Hendes hånd fra hans hår fulgte den anden og hun fik endelig løsnet hans skjorte. Hænderne følte derefter på hans bryst. Hun lod dem glide op og ned for virkelig at indtage enhver muskel, og hendes læber kørte på siden af hans hals i det han fik taget hendes BH af. Som hans hænder kærtegnede hendes bryster faldt hendes hoved tilbage mod bilens tag og et støn flød over hendes læber. En følelse af at være blottet en smule fra det offentlige kom ind over hende. Ikke at hun aldrig havde prøvet det før. Men hun ville alligevel gerne gøre det en smule mere privat, og derfor fumlede hun bag sig for at åbne bildøren. Og hun hev Andrija med sig som hun faldt ind på sædet.
Med en smule aggressiv manøvre fik hun hans skjorte helt af. Og hun lod sine læber glide ned af hans bryst og op til hans mund, hvor hun fangede hans læber og lod det tidligere kys optage sig igen. Støn blev ved med at forme sig, og nydelsen af hans berøringer var store. Hver eneste bevægelse mødtes med en reaktion fra hendes krop. Mødtes med en form for godtagelse.


//Sorry det også kun var lige over 300 ord xD Det gik lidt hurtigt, især fordi der skulle spises fødselsdagsmiddag//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 22:55

Han fulgte efter hende ind i bilen, ikke fordi han havde noget valg. Hendes greb i ham havde været overraskende stramt så hun var sikker på han fulgte med hende, men det havde hun nu ikke behøvet at bekymre sig om, det skulle han da med glæde. Han nåde lige at få sine arme fri før hun rev skjorten af ham mens hun kastede sig over hans mund som blev afbrudt i et støn. Da han igen kunne bruge begge arme kastede han sig grådigt over hende endnu en gang, og trak hendes kjole samt BH af så hun lå blottet med sine smukke kvindelige krop som han let kærtegnede i hans vandring ned af hendes bryster, gennem kavalergangen, ned på en blød fin mave hvor efter hænderne lande på hendes hofter, hvor tommelfingrene gled ind under trussekanten. Det var noget af en krævende stilling han pludselig var endt i, hvor han skulle holde balancen uden at banke hoved op i taget i bilen, men med lidt støtte på hendes hofter hjalp det da en smugle.
Der var ikke ligefrem plads inde i bilen, han ville personligt selv fortrække et andet sted, men det var underordnet, man kunne vel ligeså godt lære sig selv at tage sig til takke med lidt plads?
Pegefingeren slog trop med tommelfingeren ind under hendes trusser for så let at trække dem ned i et glidene bevægelse, der dog ikke trak dem specielt langt ned, da han ikke rigtig kunne få plads til det, endnu et minus ved deres udvalgte sted, men det skulle da nok komme håbede han.
Han stønnede højt, mens hans hænder gled op af hendes mave og bryster, for at ligge sig på hendes kraveben hvor han lage underarmen for blidt at holde fast i hendes hoved mens hans tunge dansede videre op af hendes, for så at forlade den, og glide op af hendes kæbe for at ende ved hendes bløde læber hvor hendes lipgloss eller hvad det nu var hun havde puttet på læberne blev let tværet ud da han gav hende et ivrigt heftigt kys på læberne som resulterede i at han selv fik noget af dette røde halløj på sine egne, men dog bemærkede han det ikke, da han var alt for opslugt af kvinden der lå under ham, som et uberørt stykke kage som man snart skulle mæske og gumle i. Hans hænder løb ivrigt rundt i hendes hår mens han lage hele sin vægt på hende et kort øjeblik mens han med føden, som han havde fået sat fast, så han kunne lukke døren efter dem, så deres fødder ikke stritte ud i luften i den anden ende. Han smilede kort ved tanken om hvordan det dog ville se ud, men tankerne forsvandt kort efter da han påkrævede endnu en dans med hendes lyserøde tunge.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tors 23 jun 2011 - 23:38

Grunden til at hun egentlig havde valgt at gøre det her, kunne hun ikke rigtig huske. Og lige nu følte hun på ingen måde at det var vigtigt. Lige siden der ikke havde været nogen til at tage ansvaret for hende, var hendes ellers gode manere og uskyldighed fløjet med blæsten. Hendes uskyld var taget fra hende med det samme, og hun mente endda hun kunne huske det ikke engang havde været ufrivilligt. Derefter kom alkoholen ind i hendes liv, og siden da havde hun på ingen måder tænkt grundigt over tingene før hun gjorde det. Og især ikke nu. Hovedgrunden var vel egentlig for at få tilfredsstillet det hun havde brug for mest. Og det måtte hun sige der blev gjort. I hvert faldt, var de støn der gled over hendes læber ikke nogen dårlige ting. Tværtimod var det den positive responce hun gav hver gang han rørte hende de rigtige steder. Og det var næsten overalt.
Hun lod sit hoved glide tilbage i en trance da hans hænder befandt sig på hendes blottede bryster. En trance som kun blev brudt af det støn af utålmodighed hun udgav da hun mærkede hans fingre befandt sig omkring hendes trussekant. Pludselig kunne hun ikke få tingene til at gå hurtige nok, og som han fangede hendes læber i et heftigt kys, lod hun sine hænder glide ned af hans overkrop.
Det kunne vel ikke kun være hende der skulle have tøjet af. Og hun lod sine hænder glide ned til hans buksekant. I den stilling hun nu befandt sig i, kunne hun godt mærke at bagsædet af en bil ikke var det mest hensigtsmæssige sted for sex. Men det var ikke første gang hun gjorde det i en bil, og hun vidste at trods det lille stykke plads man havde, kunne det sagtens give den ultimative tilfredsstillelse, og udfordringen selv gjorde det hele meget bedre. Hun løsrev sine læber fra hans, for at få en smule luft, og valgte derfor at gå tilbage til hans hals, som hun allerede havde markeret flere gange. Hendes hænder fandt frem til lynlåsen og knappen i hans bukser, og med en smule gætværk og fumlen, fik hun endelig lynet op. Hun trak dem så langt ned hun kunne, og så tilfreds på ham da der ikke var så lang vej igen. Men hun ville ikke virke desperat. Hun ville ikke virke billig og dristig og derfor fandt hun tilbage til hans læber som hun angrib både med sine egne læber, men også sine tænder. Alt for at få det optimale af det hele. Samtidig befandt hendes hænder sig for oven af kanten på hans boxere, drillende, ligesom det smil der gemte sig på hendes læber bag kysset der kun blev heftigere og voldsommere som tiden gik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Fre 24 jun 2011 - 0:10

Han var lidt efter lidt kommet frem til den konklusion at han bestemt ikke ville glemme denne nat, ikke hvis han den følgende morgen ville kigge sig i sit spejl. Det ville sikkert ligne en vampyr der ikke havde haft skarpe tænder nok til at få bugt med hans ellers bløde hud på hals. Hans stønnen som ellers havde holdt en lille pause da han slet ikke kunne holde styr på både hendes kluns og stønnen, samtidig med alt det andet, kom tilbage mens hun fumlede rundt med hans bukser.
Hans egen ’debut’ kunne han slet ikke huske, det var så lang tid siden han havde gjort det at det var gået i glemmebogen, men denne gang ville det sikkert ikke, for de gode stunder, hvor de så var, gik ofte i huske bogen sammen med følelsen og kvinden. Det ville have været underligt for ham at have bukserne hængende nede om knæene hvis det ikke var fordi det var sket så ofte før, og fordi at han ikke ydereligere bemærket det. Det eneste han rigtig bemærkede var hendes hænder og hans begær efter kvinden som stødt steg i kraft med hendes afklædning og afmærkning, som om han nu var bundet med en lænke omkring halsen til hende, og aldrig ville kunne komme fra. Hvis det nu alligevel skulle ske, ville han ærligt indrømme at det ikke gjorde noget for ham, han ville kort sagt elske det til skyerne, hun ville ikke være en dårlig kvinde at være bundet til – endnu.
Han trak sig langsomt ned, mens hans hænder gled over hendes varme tillokkende krop, før hans hænder gled ind mellem hendes balder og op i hendes skridt, hvor de blidt skilte hendes skamlæber, som han begyndte at massere i blide bløde bevægelser, dog stadig med en fast sikker hånd, der gav tydelige tegn på at dette bestemt ikke var første gang han gjorde dette. Han lænede sig ind over hende og nød hendes fingre der var varme og bløde. Lidt efter begyndte den enlige pegefinger at få hjælp fra endnu en finger, mens han selv tog sig af den øvre del, brysterne. Han tog blidt den ene brystvorte i munden og kærtegnede den med tungen mens det andet bryst vær dækket af hans hånd der næsten sugede varmen ud af den, dog virkede det som om der var evig varme i den, for den syntes aldrig at blive koldere, ikke andet end mere tiltrækkende som rasten af hendes krop som han snart begyndte at hungre efter.
Hånden gled beslutsom ned af hendes maveskind ned til hendes trusser, som han trak af, med lidt, for ikke at sige meget besvær da han sad mellem hendes ben, men de kom af, efter en knap så blid omgang. Da de var ad, slap han hendes brystvorte og krummede sig sammen nede ved hendes skridt, hvor han lod sin tunge tage over for fingrene, som holdte hendes ben lidt skilte for at få bedre plads mens tungen dansede rundt og nød smagen af hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Søn 26 jun 2011 - 0:19

Som hun lå der i en trance af en uudholdelig hungre. Flød tanken omkring hendes kærlighedsliv over hende. Mange lod sig tro at begær og kærlighed sagtens kunne være det samme. Men Guinevere vidste bedre. Begæren kom sammen med den brændende lyst til sex og uforpligtende stunder sammen med hvemsomhelst der havde hele pakken. Kærlighed derimod kom sammen med den fantastiske følelse hver gang man så den specielle person. Man træder ind i en verden hvor alting er perfekt så længe ens sjæleven er med sig. Selvfølgelig ville man sagtens kunne have et forhold med en uforpligtet person. Et forhold kunne sagtens bygges op af hede sommernætter med sex og massevis af alkohol. Det havde hun prøvet før, dog mange, mange årtier tilbage. Men hvis hun skulle få sig sådan et forhold igen, var denne unge mand helt klart en med pakken. Om han så var en der var med på sådan noget. Ja det måtte kun Guderne vide. 
Hendes tanker blev slået ud af hendes hoved som en følelse af ren og skær pinsel kom fra hendes nedre, indre. En pinsel af utilfredsstillet krævelser. Hans fingre legede med hende på en måde der gjorde hende skør, og de fingre der før havde været på ham, måtte hun nu tage til hendes hoved, der langsomt blev til en tikkende bombe. Følelsen i hende blev kun større som hans læber fandt vej til hendes blottede bryster. Hendes øjne flimrede som sindsyg, og hvis det ikke havde været for den smalle plads, havde hun sparket ud med sit ene ben af ren nydelse. 
Men det var ingenting. Ingenting i forhold til det der ventede hende. For som den ringende følelse i hendes bryster stoppede, fulgtes en gåsehudsfyldt kilden ned af hendes mave, og en voldsom eksplosion i hendes skridt. Hendes hænder fløj fluks til hans skuldre hvor hendes negle borede sig ned i hans hud. Hendes hoved fløj tilbage som den forfærdelige dunken opbyggede sig i hende. Og så, endelig viste stjernerne sig for hendes øjne og hendes bøjede ryg slappede af som hendes lettelse kom over hende. 
Men ikke mange sekunder gik der på det. Hendes lyst var stor nu. Og hun ville have mere. Så hun nærmest hev Andrija op på hendes niveau og overfaldt hans læber, hvorefter hun med næsten vold fik hevet hans boxershorts af. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Man 27 jun 2011 - 13:34

Det overraskede ham hvilkekraft der lå i denne kvinde, som pludselig ræv ham op, for at trække mere af ham, og forhindre ham i at trække vejret ved hendes mund, som han pludselig var endt oppe ved. Hvordan hun havde båret sig ad med dette var ham ganske uvidst, men det gjorde heller ikke så meget. Da han endelig kunne få luft hev han sig lidt over hende, før han trængte ind i hende med et højt nydels støn. Hans hænder greb hårdt fat i hendes skuldre, mens han slikkede hende op af halsen, afbrudt af små støn mens han hurtiger og hurtiger slog sig ind i hende, for at mærke hendes krop, hendes indre der var blød og endu varmere end det uden på. 
Hun skulle sikkert nok ligge over hans top tre nætter, uden tvivl. Han indfangede hendes mund, som han blidt nippede i, mens hans hænder gled ned til brysterne, som de omfavnede mens han stønnede. 
Sex havde været en overreraskende stor del af hans liv, vel fordi han elskede denne form for underholdning, som så mange andre også gjorde, men han var vel bare bleveten form for afhængie af der. Kærlighed kendte han, men det var aldrig noget han direkte havde prøvet at få, det var mere noget han hørte andre fik, men ikke ham selv, ikke hvad han selv vidste, men han benægtede det dog ikke, som andre gjorde i deres særke tro på at kærlighed gjorde svag. Han betragtede det nærmere som noget man fik, som menneske, som væse. En lænegere filosofik tankegang som var umulig at udføre for ham, specielt nu, i en rus af alkohol, som dog var den mindre del i det, samt rusen af kvinden der lå under ham som helt sikkert var den der forhindrede ham i noget der bare kunne ligne en tankegang af de mere kloge, filosofiske af arten. 
Jeg brde fingrende ned i hendes bryster, mens han stadig fortsatte den hurtige heftige rytme derudsendte flere støn. Det eneste der efter hans hoved kunne gøre det hele mere perfekt ville være mere plads, men han måtte vel overleve det, hvilke han også kunne, selv i en papkasse ville han elske det - mente han selv. Han bed let i hendes hals, mens han slappede lidt af i fingrene, så græbet i hendes bryster blev betydeligt svager, men efterlod nogle røde mærker, som dog ville forsvinde når tiden var inde. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Tirs 28 jun 2011 - 15:47

Som hun havde hevet hans boxershorts af lod hun sine hænder glide op til hans hals, og forvandlede det heftige kys til et hedt og voldsomt kys. Et kys der fortalte at hun ikke havde nogen tålmodighed tilbage. Og som et signal, hævede han sig over hende og hun mærkede den genkendelige følelse af en sitrende dunken, da han trængte ind i hende. Det tilbageholdende støn løb over hendes læber, som nu var frie fra hans. Hun mærkede hans tunge på hendes hals, og hun bed sig selv voldsomt i læben for ikke at stønne højlydt, da han greb hendes skuldre for at støde hurtigere ind i hende. Hun hævede sine ben for så at lægge dem rundt om ham så han kom tættere på hende og dybere ind i hende. Endnu en gang følte hun hans hænder på hendes bryster og hun slog ufrivilligt hoved tilbage i nydelse. 
Det var lang tid siden hun virkelig havde haft så godt sex. Desværre var det som regel dem der var uafhængige af alle og gerne ville have en ny sexpartner hver gang, der gav et godt knald, rent ud sagt. Hun ville ikke have noget imod at have en fast, så længe han var til lidt af hvert. Det samme gang på gang gik også hen og var kedeligt. Det var måske derfor de gode varierede så meget som de gjorde. Det gjorde hun jo også selv. 
Hendes læber blev fanget af hans, og hun mærkede hans tænder på sin læbe, som hans greb om hendes bryster blev stærkere. Selv lod hun sine hænder glide op på hans bryst, hvor den ene fortsatte om på hans ryg. Da stødende blev en smule hurtigere satte hun neglene ind i hans ryg og et voldsomt støn gled over hendes læber. Hun mærkede hans læber på sin hals og derefter hans tænder på den også. Der ville tydeligt være mærker på både hals og bryst den følgende morgen hvor man tydelig kunne se hvor han havde markeret hende hans. Hendes hofter fulgte med i rytmen. Men det var ikke hende der havde magten over udviklingen lige nu, og hun måtte prøve at fremtvinge nogle få ord imellem  gentagne støn. "Mere..." støn "Hurtigere..." støn "V..vold-" støn "sommere." I nød af luft sagde hun ikke mere, men førte sin hånd fra hans bryst til hans nakke, så hun kunne føre hans ansigt op til sit og fange hans læber. Først bed hun hans nedre læbe og så den øvre. Hun kyssede så igen hans læber og lod dem så følge hans kæbelinje ned til hans hals, hvor hun både bed i og kyssede den. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 14:39

 Hvis man skulle beskrive hvordan han havde det nu, skulle man sikkert bruge ordet pivedyr, et af dem hunde brugte, hun bed og rev i ham, som om han var et, men det opildnede ham kun, så han greb hårde fat i hende, samt tempoet der allerede var i god fart blev sat yderligere op, men det var ikke kun hendes riven og biden som fik ham til at føle sig som et andet pivedyr, de små piv der kom ud af disse dyr var erstattet af hans høje støn, som kom i takt med at han stødte sig ind i hende. Han var i bund og grund et lykkeligt pivedyr, som lå overvejde om han skulle finde et sted og lænke hende fast, så hun kunne bruges til senere brug. Tankerne forsvant da han måtte holde tungen lige i munden for at forstå hvilke ord der kom ud af hendes mund. Han smilede kort og fulgte hendes ordre, selvom det var ham der styrede dansen. Han nød at mærke hendes bløde læber mod hans, der blev erstattet af nogle skarpe hårde tænder der bed i hans læber. Et højt støn slap over hendes læber da hun kastede sig over hans hals som en anden vampyr ville gøre. Han lod sin ene hånd glide fra hendes bryst ned til hendes lår, som efterlod en lang rød streg da han havde presset sine negle hårdt mod hendes hud, mens han trak sine fingre afsted. Han spredte hendes lår så meget som de nu kunne i den trange bil, mens han skød sig længere op i hende, så han kunne mærke væggen. 
//undskyld det blev så kort, men min krearivitet forsvandt >.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Fre 1 jul 2011 - 15:47

Guinevere føltes næsten sin krop sprænges. Det var som om at han ikke kunne komme dybt nok ind i hende. Lige meget hvor meget han lagde tryk på hendes lår, lige meget hvor meget hun trykkede sine ben mod hans. Hun stønnede højlydt. Hans fingre borede sig i hendes skind, og hun bed ufrivilligt dybere ned i hans skulder. Godt hun ikke havde tænderne som en vampyr. Eller var i hendes dæmoniske form for den sags skyld. Men lige nu, lige nu følte hun sig så menneskelig som hun nu kunne. Hun kunne næsten ikke få nok af ham. Hendes hænder lod sig glide op og ned af hans brystkasse som sindssyg. Bare for at have noget at foretage sig, som hendes hoved var i gang med at gå fra forstanden af denne nydelse han forårsagede i hende. Hendes negle borede sig ned i hans hud og hun angreb endnu en gang hans læber med sine egne. Hun lod sin tunge separerer hans læber og startede en kamp mellem dem, stadig med støn flyde over sine læber. Hvis hun kunne styre det, ville hun nok lade denne aften vare evigt. Denne lyst han byggede op i hende var enorm. Og hun var næsten sikker på at hun aldrig rigtig havde følt sig så begærrig som nu. Medmindre hun talte sit forhold til Léon med. Han havde haft en fortryllende effekt på hende. Gjort hende komplet skør af begær.


//Hmm.. heller ikke det længste jeg har skrevet xD Sorry <3//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Lør 2 jul 2011 - 10:33

Om det var en befrielse eller hvad det nu var vidste han ikke da orgasmen kom. Den skulle jo komme, og trods han ikke ville have den for et minut siden var den alligevel kærkommende og rar. Han placerede albuerne på hendes skuldre, så han kunne holde sig oppe, mens deres tunger dansede rundt i en vild dans. Da en af tungerne syntes at have fået overtaget, trak han sig ud af hende med et lille smil om læberne, mens han kort slog blikket ned, så gadelygternes gule skær ude fra blev kastet ned igennem hans øjenvipper, så de lavede lange skygger ned af hans kindben. De blev kort efter brudt, da hans metal grå øjne gled over hende mens hans ene hånd legede med en lille lok af hendes gyldne hår der lå sprædt ud sædet under hende. Han rettede sig op, så meget som han nu kunne i bilen uden at slå hoved ind i loftet. Han var ikke helt sikker på hvad han skulle sige, men der skulle vel ikke siges noget. Han lod en hånd glide op på halsen, til et af hendes neglemærker der havde efterladt et dybt rødt mærke. Han fugtede sine læber mens han kiggede ud af bilen et kort øjeblik før han med møg og besvær fik åbnet for bildøren, så han kunne komme ud, og trække bukserne op. Derefter gik han på jagt efter sin skjorte i bunken af hendes tøj, som ikke var så meget, når det kom til stykket. 
Han trak skjorten på, og lod igen de tø øverste knapper stå åbent, det fandt han af en eller anden grund mest behageligt. Ærmerne blev smøget på til albuerne og hånd gled kort igennem de lyse strittende hår. Det var kun de mærker der var på halsen man ville kunne se, mærkerne ned af ryggen var skjult, men han følte stadig han var blevet overfaldt af en uheldig vampyr. 
Da han havde fået sit eget udseende på plads, rakte han ud efter hende, for at hjælpe hende ud. Han lænede sig derefter op af bilen, mens hans blik gled rundt omkrimg bilen, mens han søgte efter en kiosk. Han manglede noget at fugte ganen med, frygtelig meget. "Skal du have noget?" Han satte kurs mod den første kiosk der så ud til at være åben. Han vendte sig om, og kiggede på hende, mens han stadig gik over mod kiosken. "Jeg gir ..." Han var ikke sikker på om det var et forsøg på at få hende til at blive hængende eller hvad det var, me. Det var det nok et eller andet sted. Det var ikke fordi han ligefrem fryde sig over det, men han måtte da indrømme at hun var fantastisk, og han ikke ville stå tilbage for endnu en gang, men ikke nu, nu ville han have noget at drikke, og en pind. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Lør 2 jul 2011 - 13:03

Det kom alligevel bag på hende selvom det havde bygget sig kraftigt op i de sidste få minutter. Følelsen af en stor lettelse kom ind over hende som deres kroppe mødtes i et sidste stød. Og selvom hun egentlig ikke ville stoppe, var følelsen dejlig, og på sin rette plads. Hun følte sin krop falde tilbage på sædet som alle musklerne slappede af i hendes krop. Og deres læber forlade hinanden i et forsøg på at trække vejret normalt igen. Hun lod sit blik glide op på hans ansigt, som skinnede lidt fra skæret af lygterne udenfor. Han var utrolig smuk som hun så ham nu, og hun kunne ikke lade være med at være utrolig fascineret af ham som han hoverede ovenover hendes krop. En tinglende følelse flød ind over hende, som han lod sine fingre omfavne en af hendes lokker, og med sin egen hånd lod hun den glide op til hans ansigt for at kærtegne hans kind. Hun løftede sit hoved for blidt at røre hans læber, og hun følte ham trænge ud af hende.
Som han rejste sig op for at finde sit tøj, lod Guinevere sig bare ligge stille og kigge på ham i stilhed. Hun var utrolig glad for at det lige var ham, hun havde mødt denne aften. Da hun helt klart ikke kunne kalde det her en fiasko. Nej langt fra. Dette havde været en utrolig vellykket omgang. Noget hun med glæde ville gentage med lige ham. Hun bed sig i underlæben som han langsomt fik klædt sig på igen. Ligesom lukket af for alt det hun havde haft adgang til kun minutter forinden. Dog lod han de øverste knapper af sin skjorte stå åben, og det fik et smørret grin til at falde på hendes læber. Hun tog sin hånd til sit hoved og tørrede stille sin pande af med sin håndflade. Hun kunne ikke mærke noget af alkohollen hun ellers havde tømt i sig tidligere. Og hun var på en måde utrolig glad for det. For hun havde ingen planer om at glemme denne aften lige foreløbig.
Med et smil på sine læber tog hun imod hans hånd og fik maset sig ud af bilen. Med et hurtigt træk fik hun hevet sine trusser på plads, og bøjede sig ind i bilen for at finde sin BH, hvor fanden den nu også var blevet af. Hun fandt den på rettet ved forsædet. Typisk. Den tingest skulle da også flyve de mærkeligste steder hen. Med et let ryk fik hun fat i den, og spændte den på ryggen. Kjolen lå på bunden af bilen, og med en elegant bevægelse fik hun trukket den op. ”Gider du lyne?” Spurgte hun med et smil og løftede sit hår så han ville kunne se hvad han lavede. Hun nikkede til hans spørgsmål. Noget at drikke ville gøre godt. Utrolig godt. Hun var egentlig også blevet en smule sulten. Hun lod sin hånd glide op til sin hals og følte mærkerne der ville sidde der den følgende morgen. Der var på ingen måde noget der ville få hende til at glemme dette.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Lør 2 jul 2011 - 14:16

Han lynede med en hurtig bevægelse kjolen op, og fortsatte så sin rute mod kiosken. Hun hang på lidt endnu, altid godt. Han åbnede døren og holdt den som en mand nu skulle, når damen skulle passere, selvom det da ikke lå til ham at gøre dette. Han kiggede rundt i butikken og fandt lidt efter hvad han ønskede, en flaske god gammeldags vodka. "Tag hvad du vil." Han gik hen til disken, og bad om en pakke smøger og lighter, og smed så nogle sedler på bordet mens han kiggede på Guinevere og gav sig i kast med det som de fleste ville kalde at savle over hende. De sorte stiletter der let klikkede mod gulvet mens hun vrikkede over gulvet. De ranke ben der så enorm tillokkende ud, hvor man kunne se næsten helt op til den fine vrikkende bagdel der var dækket af den sorte stramme kjole der var som limet op af hendes talje, op over ryggen, over halvdelen af brysterne, da den anden halvdel var blottet til både Andrijas og manden bag diskens glæde. Hendes hals var slank og ren, dækket med en kappe af de gyldne hår der faldt ned, som et slags vandfald. Ansigtet var lige så kønt som rasten af kroppen, høje kindben, klare øjne der søgte ved hyldrende og fyldige bløde læber, der bestemt evnede at udføre deres arbejde. 
Han havde frygtelig meget lyst til at kaste sig over dem igen, men ventede, trods han ikke var specielt tilfreds med det. Da hun havde placeret de ønsket ting på disken smed han nogle sedler på disken mens han tog pakken med smøger, åbnede den i en hurtig øvet bevægelse, og tog en af de fin formet 'pinde' ud af æsken, og placerede den mellem læberne, han rakte den kort frem til Guinevere som kunne tage en hvis hun lystede, ellers lukkede hanæsken, stak den i baglommen og tændte så 'pinden' med lighteren som kort fin udspruttet en varm flamme. Lighteren kom samme sted som æsken med smøger, hvis hun ikke tog den for at tænde sin egen 'pind',mens han i den anden hånd tog flasken med vodka, og lavede en fin sky af røg ud af den ene mundvige. Han drejede langsomt om på hælen, mens han spankulerede ud af butikken mens han ud af øjenkrogen kiggede mod manden bag disken. Hun var hans, en kvinde der helt bestemt noget der skulle passes på, både at han ej ville give hende fra sig frivilligt, men også at han jo havde været vidne til hvad hun evnede hvis man ikke passede på. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Gæst on Søn 3 jul 2011 - 17:18

Guinevere fulgte ham hen mod kiosken. Hun var ikke helt sikker på hvorfor. Men hun nød hans selskab. Og skam ikke kun de utrolige sjove og underholdende dele. Nej, der var noget over ham som hun så i sig selv, som hun genkendte og følte sig tryg ved. Desuden havde hun ikke noget imod at hænge på ham lidt endnu. Hvis han præsterede sådan hver eneste gang, så havde hun ikke noget at sige til det. Inde i kiosken styrtede hun hen mod hylden fyldt med forskellige chokoladebare, derefter fandt hun en flaske vodka, med sød smag til. Det som alle fyre ville kalde tøsealkohol, men det ragede hende en skid at de mente det, der var ingen der sagde at de skulle drikke det. Hun lagde det på disken og lænede sig med den ene arm på den, mens manden bag den bippede varerne ind. Som hun stod der lod hun sin fingre fange en lok af hendes hår og legede med den. Det fik, som forventet, manden bag disken til at glo utrolig meget på hende og ikke rigtig tage sig af hvad han nu lavede. Hun grinede. Den effekt det kunne give på mænd var til tider utrolig underholdende. Og tilbage den gang hvor hun næsten intet ejede, havde hun da flirtet sig ud af betalinger utrolig mange gange. Man måtte vel gøre alt for at overleve.
Hun samlede tingen fra disken og blinkede til manden bag den. Idet hun vendte sig følte hun to øjne på sig, og ganske rigtigt. Andrija stod og betragtede hende. Slugte alt hvad hun havde på, og ikke havde på. Næsten som et rovdyr der anså sit bytte. Guinevere smilede og pakkede chokoladen op. Lidt i skrutten var altid godt. Hun tog en bid af chokoladen og tog vodkaen i den anden hånd. Da hun nåede Andrija smed hun papiret i skraldespanden og slikkede sine fingre rene. Som han tilbød hende en cigaret tøvede hun lidt med sin tand i læben. Det var lang tid siden hun sidst havde røget, blandt andet fordi de var så fandens dyre. Men fristelsen var der og hun snuppede en af dem ud af pakken og tog lighteren. Flammen satte glød i cigaretten og hun sugede ind. Åh gud, hvor havde hun dog savnet det. Med et tilfreds smil på læben, pustede hun røgen ud og fulgte endnu en gang med Andrija ud af kiosken. Hun så tydeligt blikket han sendte manden bag disken, og et kækt grin kom frem på hendes læber som hun førte cigaretten til hendes røde løber igen. Åh han skulle tage det ganske roligt, i aften var hun hans. Og ingen andens.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Le Bar de la solitude/Touch me... - Andrija

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum