Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg in 12011 subjects

Hos Dream og Nightmare

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Hos Dream og Nightmare

Indlæg by Gæst on Søn 19 jun 2011 - 18:24

Mandag, 07:40, Juni
_______________________________________________________________________

Nightmare lå roligt i hans seng, han fandt sig behageligt til stede i drømmeverdenen hvor han følte sig hjemme. Scenariet foldede sig ud som hans tanker havde valgt det, han var på rejse gennem et smukt landskab i et gammelt damptog. Desværre kunne drømmen ikke blive ved da noget skarpt pludselig begyndte at skære sig ind i hans øjne. Han blev revet ud af søvnen brat til solens stråler der svagt trængte igennem de mørke, tunge gardiner på hans værelse. Langsomt åbnede han øjnene imens han flyttede hovedet på puden. Hans hjerne var ved at vende sig til at det var morgen da det gik op for ham hvor tidligt det egentlig var.

Han vendte sig om på siden og kiggede på det lille ur på natbordet, de røde tal viste at klokken var lidt over halv 8 om morgenen. Der var stadig to timer til det var meningen han skulle op, med et gab trak han sig op i en siddende position og kiggede med trætte øjne mod døren med den mørkeblå plakat og billedet af et landskab fra et spil. Han vidste ikke om Dream sov lige nu eller om hun var vågen men han kunne tydeligt lugte at han trængte til et bad. Langsomt gled han ud under dynen og strak sig med endnu et gab.

Han lod gardinerne være trukket for, det var mandag, første dag i ugen og en dag han tydeligvis hadede da han mumlede uhørligt for sig selv og åbnede døren til stuen. Det var en lille to værelses lejlighed de havde købt og boede i nu, og selvom der ikke var plads havde de hvad de skulle bruge. Stuen var lys imod hans værelse hvor de mørkere farver trang igennem og hen kunne mærke lyset blive reflekteret da han gik mod toilettet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum