Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

Hos Dream og Nightmare

Go down

Hos Dream og Nightmare

Indlæg by Gæst on Søn 19 jun 2011 - 18:24

Mandag, 07:40, Juni
_______________________________________________________________________

Nightmare lå roligt i hans seng, han fandt sig behageligt til stede i drømmeverdenen hvor han følte sig hjemme. Scenariet foldede sig ud som hans tanker havde valgt det, han var på rejse gennem et smukt landskab i et gammelt damptog. Desværre kunne drømmen ikke blive ved da noget skarpt pludselig begyndte at skære sig ind i hans øjne. Han blev revet ud af søvnen brat til solens stråler der svagt trængte igennem de mørke, tunge gardiner på hans værelse. Langsomt åbnede han øjnene imens han flyttede hovedet på puden. Hans hjerne var ved at vende sig til at det var morgen da det gik op for ham hvor tidligt det egentlig var.

Han vendte sig om på siden og kiggede på det lille ur på natbordet, de røde tal viste at klokken var lidt over halv 8 om morgenen. Der var stadig to timer til det var meningen han skulle op, med et gab trak han sig op i en siddende position og kiggede med trætte øjne mod døren med den mørkeblå plakat og billedet af et landskab fra et spil. Han vidste ikke om Dream sov lige nu eller om hun var vågen men han kunne tydeligt lugte at han trængte til et bad. Langsomt gled han ud under dynen og strak sig med endnu et gab.

Han lod gardinerne være trukket for, det var mandag, første dag i ugen og en dag han tydeligvis hadede da han mumlede uhørligt for sig selv og åbnede døren til stuen. Det var en lille to værelses lejlighed de havde købt og boede i nu, og selvom der ikke var plads havde de hvad de skulle bruge. Stuen var lys imod hans værelse hvor de mørkere farver trang igennem og hen kunne mærke lyset blive reflekteret da han gik mod toilettet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum