Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

En natlig gåtur-Scars.

Go down

En natlig gåtur-Scars.

Indlæg by Gæst on Lør 18 jun 2011 - 13:57

Tid 23:23
Sted gågaden i Terre.
Omgivelser næsten ingen på gaden på denne tid om natten.
Vejr varmt, en temmelig varm sommeraften.
Påklædning let hvid sommerkjole, sandaler og en taske.

Vejret var for varmt til at man kunne falde i søvn, så man ville nok opleve at de fleste havde deres vinduer åbne, det havde Stacy også gjort inden hun var taget af sted. For at gå sig en lille gå tur. Også selv om det var nat, skinnede lygterne fra gadelygterne kraftigt, så gaden lyste op. Hun smilede let for sig selv, mens hun gik i sine øjne hemmeligheds fulde tanker. Hun lod en hånd køre igennem det sorte hår, hun havde aldrig tænkt på at ændre sit hårs farve, til en eller anden farve. Men måske skulle hun prøve det en gang? Det kunne nu nok se sjovt ud, men hendes øjenfarve havde hun prøvet at ændre før. Men kun til to farver, dybblå og skov grøn. Men lige nu var hendes øjne dybblå tæt på en rimelig sort farve. Hun sukkede let, ingen på gaden. Ingen man kunne støde ind i også snakke med bag efter. Men der skulle vel nok være nogen et eller andet sted. Men hvor? Hun rystede let på hoved, og forsatte sin natlige gåtur, hun havde det bedst om natten. Men om dagen var hun altid så træt, hun var mere et natlig væsen. Desuden elskede hun jo også at være uden for, om natten. Det kunne til tider var ret nok, uden larm eller lyden af diskosioner fra nabo lejligheden. Hun lukkede let sine øjne i, og stod stille et nogle få sekunder, ingen hun åbnede dem igen og forsatte lige ud. Hun gik dog heldigvis på fortovet og ikke på gaden, som de fleste af og til gjorde, men det gjorde de vel kun når de var på druk eller var fulde?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En natlig gåtur-Scars.

Indlæg by Scars on Lør 18 jun 2011 - 14:37

Lugten af en svedperle afslørede byttet som sneg sig afsted, man kunne lugte denne var skræmt, eller han kunne ihvertfald, han lod sig langsomt gilde ned i en angrebsposition mens han ventede på det helt rigtige øjeblik at springe frem i og overrumple 'byttet'. Der var ikke engang regn til at sløre lugte og høre sansen, det var vel et held i Di morga eftersom det altid syntes at regne, de syregrønne øjne åbnede sig og han fik nu byttet i sigte, en elverpige som havde valgt at klæde sig mildt sagt provokerende og desuden ikke virkede gammel nok til at være i byen på denne tid, men han skulle ikke brokke sig for hvis det kom til kampen om overlevelsen foretrak han altid sin egen frem for andres ligemeget hvor venlig han end måtte være mod dem.
Alt dette skød på mindre end et sekund igennem Alexanders hoved mens han i skyggerne fra en sidegade så kvinden gå forbi ham, hun havde ikke opdaget at han havde kigget efter hende og hun ville formentlig ikke opdage at han var efter hende før det var alt for sent. Alexanders blodtørst var som altid stor og han havde det ikke dårligt med at en eller andens datter, søster, bror eller hvad for en familie relation skulle lade livet for at han kunne blive ved med at eksistere, han havde ikke følelser mere og ville aldrig få dem på samme måde igen og skulle han være ærlig havde han ikke noget problem med det, det gjorde det bare lettere at slå ihjel og skaffe dem man ikke kunne lide af vejen.
Alexander gik ud af mørket, det eneste af hans ansigt man kunne se var de syregrønne øjne som kiggede ud gennem den sorte hætte som to mystiske stjerner, resten af hans tøj var lige så intetsigende, et par sorte bukser og nogen sorte sko. Han gik så tæt bag hende med så stille skridt at han kunne høre hendes hjerte banke stille og roligt og kunne lugter hvert et faremon hun havde i den sved som hele tiden kommer fra levende væsner. Alexander kiggede lidt rundt og opdagede til sin ærgelse en kvinde der kom gående mod dem fra den anden ende af gaden, men det skulle ikke stoppe ham, ikke nu hvor målet var blot en håndbevægelse væk.
Alexander kom med en lav rumlende lyd der mindede om en kat der spandt, men den var langt dybere og meget mere faretruenden, elverpigen vendte sig om med skræmte øjne og kom med et lille dog meget højt skrig inden Alexander havde sat tænderne i hende, blodet strømmede ned over hans hals og pigen stoppede med at skrige og gav sig i stedet til at gispe efter vejret, al hendes modstand var nytteløs, Alexander var stærkere og hurtigere end hende på alle måder og han kunne da også mærke hvordan hendes hjerteslag blev langsommere og langsommere inden de til sidst stoppede helt og han slap hende, pigen faldt til jorden med et lille bump og kom med et sidste lille gisp inden hun forsvandt helt. Alexander lod en finger løbe hen over hans læber for at tørre lidt blod op og slikkede så på fingeren, det skulle nok blive en dejlig aften.
avatar
Scars
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En luksuriøs lejelighed tæt på Ravenwood

Antal indlæg : 780


Tilbage til toppen Go down

Re: En natlig gåtur-Scars.

Indlæg by Gæst on Lør 18 jun 2011 - 14:50

Stacy stoppede let op, på gaden. Heldigvis gik der da ingen ind i hende. Hvis der altså havde gået nogen bag ved hende. Men det der havde stoppet hende i at gå var et skrig, hun kiggede længere hen af gaden. Hvor hun lagde sit hoved let på skrå. I mens hun betragtede to mennesker, nej ikke mennesker, en elver og en vampyr. Hun gloede der hen, da vampyren satte sine tænder ned i kvindens hals. Hun skar en grimasse af det, hun brød sig ikke særligt meget om når hun, så andre sætte tænder i andre. Hun hørte et lille gisp, som højst sandsynligt kom fra kvinden, som nu lå på jorden. Hun skar en grimasse af det, og vendte sig stille om, hun begyndte roligt at sætte kurs mod den anden ende af gaden, væk fra den døde kvinde og vampyren, som så lystigt slikkede noget blod af sig selv af. Hun standsede let op, da hun kom ned til enden af gaden, hvor hun kiggede sig lidt om. Hvor hen skulle hun tage hen? Eller skulle hun nu bare tage hjem, og høre på larm og diskosioner, nej det var noget af det hun ikke gad. Hun kastede et sidste blik op mod gaden hvor der nu stod en person, mens der lå en død. Hun drejede hoved igen, og begav sig ned af en anden gade. Hun gabte let, ingen hun fandt fem til en bænk, som hun havde tænkt sig at sætte sig ned på. Hun betragtede let den sorte natte himmel. En kulsort, himmel uden stjerner, eller måne. Bare en kulsort himmel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum