Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 15:43 by Aleksei

» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252730 indlæg in 12764 subjects

Steal it-Katra(privat)

Go down

Steal it-Katra(privat)

Indlæg by Gæst on Man 6 jun 2011 - 20:07

Tid:Aften-23.00
Sted:Gå gaden og rundt omkring der
Vejr:Lidt regn, samt en smule koldt
Omgivelser:Nogle butikker,gader, hjørner, samt kroge. Enkle folk, væsner der vandrer rundt
Påklædning:Ava-Sort tyv dragt med to skrå bælter over hinanden hvor der hænger små poser hvor der jan være ting i.

___________________________________________________________

Det var koldt, og mørkt, gaderne var smalle der hvor han stod, butikkerne var åben ved dette tidspunkt,hvilket var meget godt for ham. Personen hed Kenji og var ankommet til Di morga-Terre, og nu endt her i gå gaderne. Han havde en sort tyv dragt på som han selv havde lavet det var en skjult egenskab, evne at han havde noget kreativitet i blodet. Alle de folk der gloede på ham sagde ikke noget men hviskede til hinandne, ord som han godt kunne høre trodsalt fordi hans hørelse var meget god. Han stod udenfor en resturant hvor han lige skulle til at gå ind for at stjæle noget, åh duften af mad og lugten af parfume gjorde hans hoved helt rundt på gulvet, og gjorde at han uden selv at vide det gik hen imod døren til resturanten.kenji stod placeret udenfor døren han tog fat rundt om håndtaget og drjede det lidt, han fik lusket sig stille hen bagved en stor plante der stod derinde, han sagde ikke noget smillede for det meste lumsk, mens øjnene flakkede rundt på de forskellige mennesker, væsner.

Tiden gik og nu gad Kenji ikke sidde ombagved den plante mere, så han fik lusket sig hen imod et vindue ind epå resturanten han stod lænet op ad det bare for at se sej, afslappet ud, hvorefter at han faktisk gik derhen for at vælge sig et offer han kunne stjæle værdifulde ting fra. Hans tanker og mumleri forstod han ikke selv, for på den ene side var hans tanker rettet på en kvinde med krøllet blond hår med en stor skulder taske, og på den andne side var hans mumleri i retningen af en mand med en mellem kuffert. Han stod bare op ad vinduet og tænkte lidt, var det nu han skulle begynde at stjæle

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Steal it-Katra(privat)

Indlæg by Gæst on Man 6 jun 2011 - 20:35

Et kort stykke vej der fra kom hans søster gående, Katra, en ung og smuk mørk elver, som var på togt med sin bror. På gågaden var der en masse fyre der kiggede efter hende, eftersom hun havde en sort tætsidende kjole på, som virkelig viste hendes perfekte former, dog ignorerede Katra alle disse blikke og gik målrettet efter en kvinde der gik et stykke foran hende. Kvinden havde en taske over den ene skulder og en masse smykker omkring hendes hals og hendes håndled, hvor hun så sit snit til at stjæle det fra hende. Da hun kom tættere på kvinden piftede hun stille og hendes panter Calax kom luntende ud fra en af gyderne og holdt damen beskæftiget. Kvinden satte sin taske ned på jorden og kælede for Calax, totalt uvidende om at Katra var bag ved og stjal hendes taske som hun tog i den ene hånd, hvorefter hun kommanderede Calax til at bide kvinden så hun gik i chok og ikke anede hvad der skete. Hun tog alle hendes smykker og gik fra stedet stille og roligt, hvo hun kom til en restaurant, hvor hun fik øje på hendes bror. Hun åbnede ind til restauranten og gik over til sin bror " finder du noget?" hviskede hun stille og så på ham med et smil og viste ham tasken med smykkerne i. Hun var lidt stolt over at havde " fået" der af den kvinde, men okay, hun fik jo trods alt også Calax til at bide hende, så hun ikke gjorde den vildeste modstand

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum