Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

What will you?

Side 1 af 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

What will you?

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 18:11

Tid: 17:12
Sted: Gågaden
Vejr: 22 grader eller mere
Omgivelser: En del åbne restauranter og Cafeer


Privat – Niriona


Den ene lune brise efter den anden støj ind over gågaden, hvor de shoppeglade mennesker sad bænket ved de mange cafeer og restauranter som havde bænke udenfor, med andre ord, alle. Det var en perfekt dag at nyde solen på, der trods det kun lige var blevet sommer var varm og dejlig, perfekt til en tur i byen, købe ind til sommer garderoben og sommerfesten der skulle holdes den kommende weekend, ja, faktisk havde man meget travlt, men alligevel fandt man lige plads ind mellem alle butikkerne et sted at sidde og få lidt i ganen før man lidt efter ville styrte videre i håb om man lige kunne komme ned i det nærmeste supermarked og få købt bøffer og pølser til aftensmaden. Sådan var det for de fleste, men selvfølgelig var det ikke alle der havde det sådan.
Menneskers planer, deres hastværk frem og tilbage, ikke et øjebliks ro til at nyde hvad gud havde skabt, guds glade mennesker, ingen der havde skænket tanken at det måske kunne være en helt anden der havde skabt verden, og hvem sagde det var på syv dage, og ikke sytten?
Han lignede en som de andre, han passede overraskende godt ind i omgivelserne, med hvide All Stars, mørke jeans og en hvid skjorte der stod halvt åben og fremvidste lidt af en muskuløs overkrop der bevidste at denne person ikke sad hjemme foran tv’et og spiste chips, selvom han elskede disse tynde skiveskåret kartofler, vendt i salt og andre sager. Men nu var de snart mange år siden han havde siddet i en sofa og spist chips, og set Tv. Han fortrak gaderne, om det var fordi han faktisk ikke rigtig havde et sted at bo, som mennesker vil kalde bo, eller om han faktisk godt kunne lide at vandre rundt hvor det passede var ikke sikkert.
Han havde, igennem mange år på gaden lært at leve livet med alt hvad det nu indebar, men nu var han også som skabt til gadens hårde liv. Hans hurtighed som selv en hurtig vampyr ville have svært ved at slå gjorde ham i stand til at få hvad han pegede på, eller næsten da.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 22:19

Lidt til højre lidt til venstre. Niriona blev, uden hun selv egentlig lagde mærke til det, puffet hid og did af den skubbende, masende, støjende, snakkende folkemængde, der ikke så ud til at ense den slanke unge kvinde i den sorte kjole midt ibland dem. Hun var træt, så træt at hun næsten havde kvalme. Folkene så ud til at flyde sammen til plagamaer for hendes øjne, og hun trykkede sig op af en solvarm mur. Hun havde forsøgt sig med at forvandle sig til en rotte, men var blevet fanget da hun forsøgte at sove, af nogle drenge, som sikkert bare for morskabs skyld havde smidt hende i springvandets dybe, kolde kumme fyldt med snavset og grumset vand og så godt som umulig at komme op af igen med de rundede, glatte marmorkanter. Hendes kjole var tørret igen efter hun var pilet ind i en baggård for at forvandle sig tilbage, men det mørke glatte hår var stadig fugtigt. 'Badet' havde for en kort bemærkning vækket hende, men ikke, konstaterede hun opgivende, da hun fangede sit eget blik i en butiksrudes spejlbillede, fjernet de skygger af træthed og sult som lå over hendes ansigt, som synes al for ungt til disse skygger.
Hun gik på må og få videre, mens hun forsøgte at holde sig til yderkanterne af gaden, i håbet om ikke at blive skubbet mere til end højest nødvendigt. Pludselig var det som et lyn skar gennem hendes hjerne og alle hendes sanser blev ved ét slag skærpet, havde hun haft knurrhår havde de sikkert også strittet. Rovdyr! Det var et instinkt der takket være hendes animagusegenskaber var fremelsket og optrænet til det så godt som perfekte, som nu advarrede hende. Hendes mørke øjne fejede hen over forsamlingen af vandrende mennesker, indtil hendes blik for tredje gang passerede en ung mand, som sad på en grønmalet bænk på den anden side af gaden, og låste sig fast i hans øjne. Det var ham der havde udløst alarmen, men hvorfor? Hendes tågede hjerne nægtede at diske op med en forklaring.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 9:55

Han stoppede lidt efter op da han nærmede sig en bænk, og rettede sin kurs mod den, og plantede bagdelen i de hårde planker der lavede bænken. Han lænede sig tilbage, og fyldte godt ud, da der ikke var andre der sad på bænken, så hvorfor dog ikke bruge pladsen når man den nu fik den uddelt. Hans øjne gled rundt på de stormende mennesker der fik mere og mere travlt som tiden skred frem.
Et hul i mængden, det var som om at nu var der lige pause med et hul på tyve meter, hvor folk ikke havde været flittige nok til at fortsætte den lange pølse af folk. Han kunne straks mærke nogle øjne på ham. Han vendte hoved om mod blikkende, og kiggede mod en kvinde, høj, slank, med fugtigt vådt hår. Da kvinden ligefrem gloede på ham, kunne han vel lige så godt? Han rettede sine øjne mod dem, samtidig med at det lignede at solen skinnede i øjne, men det ville højest sandsynligt ikke være noget kvinden kunne se på sin afstand. Træt, sult – en tur ude at bade – frygt. Et svagt smil spillede i hans mundvige, mens han fortsat blev ved med at kigge på hende til hun trak sit blik til sig. Hvis kinden blev ved med at kigge på ham, ville han kigge tilbage, også selvom hun havde vent blikket væk. Hun lignede ikke en der havde sovet i nogle drømme seng den foregående nat, det var lige før han fik ondt af den arme kvinde, men han forstod ikke hvorfor hun havde været så bange for et eller andet. Han havde desværre ikke fået hendes race med, da der var andre ting der pressede sig mere på i hende. Han stemte fødderne mod jorden, og rejste sig op, stadig med blikket rettet mod kvinden med det svage smil.
//Kusiv skrift er det han finde ud af fra hendes øjne//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 11:30

Hun sled sit blik frit af hans, men hendes ben ville ikke lystre, skønt stemmen i hendes hoved blev ved med at råbe hun skulle flygte, skjule sig, at han var farlig, men hun stod blot som lammet af en blanding af frygt og en træthed der forhindrede en hurtig og problemfri forbindelse mellem den paniske stemme i hendes hoved og hendes ben. Der havde været noget underligt ved hans øjne, noget farligt og ubehageligt, men hun kunne ikke sætte fingeren på hvad. Eller var det noget hun bildte sig ind? Var det altsammen purre opspind af hendes forvirrede og tågede hjerne? Det skete jo ind i mellem at en rotteoverreagerede overfor en minimal fare, men turde hun løbe den risiko? Hun løftede øjnene for igen at se over på ham, men standsede med hovedet halvt løftet da et par hvide allstars bevægede sig ind i udkanten af hendes synsfelt. Nu var det jo lige meget om det var et forvirret instinkt eller ej, for det var forsent at flygte. Måske kunne hun ligefrem vende situationene til det bedre? måske havde han nogle penge hun kunne få lirket fra ham? Næppe, men det var vel forsøget hver, han så jo hverken sprcielt uhyggelig eller på anden måde frastødende ud, og det vel i og for sig naturligt nok, hvis han fandt det besynderligt når hun havde gloet sådan på ham.
Hun vendte sig om mod ham og betragtede ham da han kom nærmere. Nej, det måtte være hendes overtrætte hjerne der havde spillet hende et puds, hvad skulle der være farligt ved ham? Skyggen at et smil strejfede kort hendes læber, men hendes første instinkt om fare nægtede at forsvinde helt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 12:06

Han gik med overdrevet langsomme skridt hen mod hende, mes hans chokoladebrune øjne løb op og ned af hende, som om hun var en abe i et bur. Bortset fra skyggerne der lå over hendes ansigt, som fik hende til at ligne en der slet ikke havde rørt en seng de sidste par dage, hvilke måske hun heller ikke havde, så hun faktisk meget køn ud. Ikke noget perfekt ansigt, men lidt skævheder, som gav hende – et naturligt look? Var det ikke det man kaldte det? Han stoppede op en halv meter fra hende og lod sit blik hvile på hendes øjne, dog uden at kræve mere, nogle gange var det sjovt at finde ud af noget på den mere – menneskelige måde?
Nå, men så stod han der, og vidste ikke helt hvad han skulle gøre, han kunne jo være den høflige fyr, og få noget mad i hendes tomme mave, eller han kunne gå lige til benet. ”Du ser mig en anelse forskræmt ud.” Kom det ud mellem hans læber. ”Og sulten.” Konstaterede han mest for sig selv. ”Kunne jeg lokke med noget mad?” Han trak lidt i mundvigen så han fik et smil på læberne, selvom det ikke rigtig gik op til øjne. Det var mere et smil man hurtig fik på, blot for at se bare lidt venlig ud.
Han pressede hænderne ned i lommerne, og prøvede ud fra hendes ydre at gætte hvad hun var, men han var ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen til det, så der kom ikke noget ud af det. Trods han var en varulv, fulgte hans gode snude ikke med over i menneskeform, det var ikke andet end kroppens styrke og måske lidt tankegang? Han lod blikket feje over folkemængden mens han prøvede at finde et sted de kunne spise.
Trods han havde levet på gaden over halvdelen af sit liv, havde han aldrig manglet penge, hvilke på en eller anden måde altid havde passet ham yderst godt. Andre ting som mad, tøj, drikkelse, nej, heller aldrig noget problem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 12:21

Hun lagde hovedet lidt på skrå og betragtede ham. Så hun virkelig så bange ud? Åbenbart. Hun prøvede at smile til ham mens hun overvejede hans tilbud, nogle gange skulle man passe på med hvem man bare takkede ja til, men en knurren fra hendes mave afgjorde sagen. "Ja tak, men..." hun hadede at sige det "..jeg har ikke nogen penge..." Det kunne godt være at hun havde levet hele sit liv på gaden, hvilket hendes animagus også afspejlede, med hun havde alligevel en forbløffende høj moral, forekom det de fleste. Hun nægtede at tjene penge på.... personlige ydelser, som så mange andre kvinder gjorde, og hun kunne ikke få sig selv til at stjæle med mindre hun var meget langt ude.
Hans smil virkede ikke helt naturligt, men det behøvede det vil heller ikke. Hun skulle ikke stole på ham eller lægge sit liv i hans hænder, hun skulle bare overleve, så en smule høflighed ville sikkert være på sin plads. "Niriona" hun rakte hånden frem mod ham med et let smil, der modsat hans, nåede helt op i de mørke øjne. Hun ville gætte på han var et par år ældre end hende, og hans tøj tydede på at han klarede sig udemærket, for ikke ligefrem at sige godt. Som altid blev hun lidt pinlig berørt over sig selv og sit udseende. Hun vidste udemærket at hun langt fra lyste væk af velstand og i de flestes øjne blev stemplet som gadebarn på få sekundter, selvom hun gjorde meget ud af at se sorineret ud og ikke ligne noget der var hevet op af en skraldespand i en baggård.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 12:35

Han kiggede på hende, da hun rakte hånden frem. Han tøvede kort, før han hev sin hånd op fra lommens mørke, og trykkede let hendes hånd. ”Jasper, men bliver kaldt Jass, så du bestemmer selv.” Hånden gled tilbage i bukselommen da han vendte sig om, og gik med sine overdrevet langsomme skridt mod den nærmeste restaurant – med buffet. Han smilede kort, før han gik igennem menneskemængden og ventede kort på hende, omme på den anden side. Da hun var kommet ud, vendte han sig igen om mod restauranten. ”Bor du på gaden?” Det lød som et dumt spørgsmål ud fra hendes udseende at bedømme, men det var vel mest for at have noget at sige? De blev henvist til et bord som stod op af væggen, så den ene plads var en del af en sofa der gik langs væggen i rødt læder. ”en buffet til kvinden, en cola til mig …” Han kiggede fra tjeneren mod hende. ”Hvad vil du have at drikke?” Han snuppede stolen, og vendte den om, så ryglænet var vent ind mod bordet og satte sig så med bene på hver side af den. Da hun havde bestilt hvad hun ville have at drikke forsvandt tjeneren med et lille nik.
”Men jeg har tænkt lidt på hvad du er, og er ikke kommet frem til noget endnu, så vil nok ikke overraske dig når jeg nu spørge.” denne gang virkede smilet der sad på hans læber lidt mere ægte, men alligevel ikke helt. Hendes opskræmte måde at se på ham ude på gaden, og det at hun gik rundt bevidnede at hun ikke var et menneske, for ethvert menneske som var på gaden ville jo ligge i en eller rendesten, alle undtagen de væsner der bevægede sig rundt. Tjeneren kom lidt efter tilbage med drikkevare. ”De kan bare gå op at tage.” Sagde han henvendt til Niriona før han forsvandt igen. Jass tog sugerøret mellem læberne og sugede lidt, så drikken kom op, og fugtede hans tørre hals. Han kiggede over på hende for at se om hun gik op og tog noget at spise med hendes rumlende mave, som nok ville være glad for det sted han havde valgt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 12:52

"En cola, tak" mumlede hun, en anelse forlegen over at han brugte penge på hende uden at kende hende. Hans næste srørgsmål fik hendes kinder til at blive helt varme da blodet skød op i dem. Selvfølgelig, hun skyldte ham vel en forklaring. "Ja, jeg bor på gaden" hun havde ikke lyst til at møde hans blik. Det var langt fra noget hun var stolt af.
Hun så en anelse overrasket på ham, så han havde altså opfattet at hun ikke var et menneske? Hvilket vel betød at han heller ikke var? "Jeg er en animagus" hun så ingen grund til at uddybe "Men siden du spørger kan jeg næsten gætte mig til du heller ikke er helt... menneskelig?" Hun lagde atter hovedet lidt på skrå, som hun havde fået for vane når der var noget hun fandt interessant. Hun smilede kort til tjeneren der kom med deres drikkevare, og hæftede så atter sine øjne på ham. Der var et eller andet underligt frit over hans måde at opføre sig på. Måden han satte sig omvendt på stolen og måden han drak med sugerør på virkede på en eller anden måde halvflabet og drenget. "Vi du have mig undskyldt?" Hun rejste sig fra sofaen selvom hun endnu ikke havde fået svar på sit spørgsmål om hans race, men en mave der lugtede mad, var ikke sådan at spøge med.
Hun kiggede lidt på buffeten. Det var 100 år siden hun sidst havde været på resturant, eller sådan føltes det i hvert fald. Hun fiskede lidt forskelliget op på sin tallerken til der var en anseelig dynge af mad i alle afskygninger, før hun atter skubbede sig ind på sin plads i sofaen op af væggen. "Nå?" hun så på ham "vi kom fra din race?" Hun smilede til ham, vel vidende at han kunne have opfattet det som dybt uhøfligt at hun havde hentet mad før han fik svaret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 13:06

Mens hun var smuttet op for at hente mad satte han sig til at tænke lidt over at hun var animagus. Da hun kom ned havde han et halvt svar klar i hoved. ”Najhh, menneskelig og menneskelig, lige nu er jeg ikke menneskelig, men jo, lider af en sygdom.” Han smilede drilsk til hende, mens han sugede videre på sit sugerør der eskorterede den mørke saft op i manden på ham. Han kiggede på hende dynge af mad. ”Jeg troede du var mere sulten – men man kan jo altid tag igen.” Han lænede sig lidt tilbage mens han spændt ventede om hun havde en ide til hvad han var. ”Jeg troede du ville være i skoven så – når du er animagus, men hvilke dyr?” Han kiggede undersøgende på hende, mens han igen drak med en kort tænksom mine på glasset, som hans fingre gled ned af. En kold dejlig overflade. Han kunne på nuværende tidspunkt konstatere at hun ikke var nysgerrig, eller måske skulle man bare vække det? Hun spurgte ikke så meget hvilke passede ham udmærket. Så meget var der heller ikke at sige om ham. Han rettede ryggen, mens han kiggede på at hun spiste maden.
Hans blik faldt på en lille revne i muren bag hende, som han fulgte med øjne mest for at få tiden til at gå, mens han halvt lyttede til andres samtaler om dagens stunt, som virkelig måtte have været hår, siden der var mange der snakkede om den. Han så næsten livet som en leg, han skulle ikke gøre noget han ikke ville, eller ikke kunne og skulle aldrig gøre rent efter sig selv, og der var aldrig nogle der først skød på han kom fra gaderne ud fra hans tøj, som han gik meget op i var rent, en god facade til at gemme hvem man rigtig var under. Tanken om at vade rundt i en sæk var heller ikke ligefrem noget han ville frydes ved.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 13:42

Hun rynkede de markrede øjenbryn og så tænksomt på ham mens hun spiste. Det føltes dejligt bare at have en hel tallerken mad for sig selv uden at skulle kæmpe for den. "Det ville se dumt ud hvis jeg kom så meget på at det faldt ud over kanterne" Hun spidede et uskyldigt saltablad på gaflen og betragtede ham forundret. "En sygdom?" Skulle hun nu til at lege gætteleg. Hvilken sygdom gjorde fol umenneskelig? Hundegalskab, rabies? Næppe. Hun skød læberne lidt frem og lagde hovedet på skrå indtil det pludselig stod lysende klart for hende. Gaflen der havde været på vej op til hendes læber sank ned mod tallerkene igen og ramte den med en dæmpet klirren. "Lycanthrop?" hun stirrede et øjeblik på ham med åben mund før hun fik styr over sit ansigt igen og hurtigt stirrede ned i tallerkenen mens tanken bundfældede sig. Var det derfor han ikke spiste? fordi hun var hans planlagte aftensmad? Pjat! skændte hun på sig selv og løftede atter blikket "Jeg er... overrasket?" det var ikke engang løgn. Det var noget af det sidste hun ville have gættet på, men det forklarede selvfølgelig hvorfor hendes instinkter havde givet hende besked på at flygte.
Hun tog en slurk af sin cola og lod tanken bundfælde sig, well, det var vel ikke jordens undergang så længe fuldmånene ikke var at se. "Nå, men siden du så godt kan lide gættelege" hun sendte ham et drillende smil hen over glassets kant. Hun var stadig en anelse chokeret, men så ingen grund til at hage sig fast i emnet. "Hvis jeg nu siger at mit dyr passer godt til byen og mit liv der mere eller mindre foregår i rendestenen og at du ville miste appetitten hvis jeg forvandlede mig?" Hun så spørgende på ham og spiste videre, spændt på om han ville kunne svare. En rotte var ikke ligefrem det første folk tænkte når de så hende, eller det håbede hun i hvert fald meget på de ikke gjorde. De fleste animaguser hun havde mødt havde haft mægtige dyr som nigerer, ørne og løver, men en rotte var i virkeligheden langt mere praktisk, i hvert fald så længe man havde behov for at kunne flygte og gemme sig, hvilket hun havde, da et menneske så vel som en animagus langt hen af vejen var et oplagt byttedyr for andre racer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 15:36

Han forstod ikke hvorfor hun var så overrasket over at han var dét, når hun selv ikke var normal, men han sprang videre til hendes spørgsmål, og lænede sig lidt tilbage. Et dyr der levede i byen, som levede i rendestenen kunne ikke være stort, altså var en kat udelukket, samt nogle former for fugle da de fløj rundt under himlen, en mus? Nej, de var mere i huse efter hans viden, men en rotte? Det burde passe til hendes beskrivelse, men det var ikke ligefrem et charmerende dyr, men hvem pokker sagde da også det skulle være det? Hvis hun boede på gaden passede det da godt at hun var rotte, selvom det ikke passede til så fantastisk mange andre animaguser. Han lænede sig ind over bordet igen med et lille smil på læberne. ”Mit bud er en rotte.” Han tænkte sig kort om. ”Nej, jeg mister ikke appetitten ved at se en rotte.” Det regnede han ikke selv med at han gjorde, han var vel i grunden ligeglad som ulv, det handlede jo om overlevelse, og intet andet.
”Har måske ikke det bedste forhold med rotter, men min appetit bliver ikke ændret af det, har set mange rotter i årenes løb …” Det gjorde man jo når man ikke boede i noget hus, så var rotter jo en slangs ven, eller nogle man kunne snakke med hvis det gik helt galt med mennesker, eller biller. ”De er meget gode at snakke med, hvis det går helt galt med andre, og de skrider hvis de bliver trætte af at lytte til en, og så er de nemme at fange.” Der kom et lille skævt smil over hans læber, da han sagde det sidste. ”Men de bider.” Hvorfor han sagde det var han ikke helt sikker på, men det kunne måske hjælpe hende med at finde ud af at han kom det samme sted fra som hun gjorde. Han ville elske at se hendes ansigt når han fandt ud af det, men han valgte ikke at sige noget, han kunne godt lide at lade folk selv komme frem til ting, det var kedeligt hvis man fik alt serveret på et sølvfad, og det var vel også derfor han ikke havde noget hus, selvom han nok godt kunne ordne det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 16:57

"Korrekt..." hun smilede og tømte tallerkenen for derefter at give sig i kast med glasset som stadig var halvt fyldt med en fantastiske kølige drik. Hun kunne mærke hvor meget det hjalp at få noget i maven, og tågerne omkring hendes hjerne lettede så småt.
"Snakke med?" det var ikke lige det folk plejede at forbinde med rotter, men hun valgte i stedet at vende sig mod noget andet han havde sagt "Jeg tror nu ikke jeg vil forvandle mig lige her og nu" et hurtigt smil skød over hendes læber "Folk ville nok se mærkeligt på dig hvis du gik ud og spiste med en rotte..." Nej, sikkert ikke mærkeligt at en rotte ikke ville ødelægge hans appetit, ulve spiste vel rotter? Der var noget ved hans ord som ikke rigtig gav en mening, eller i hvert fald harmonerede det ikke med det indtryk hun havde fået af ham. "Du sagde du.. snakkede med rotter? At du... have set mange? Og... Nemme at fange?" hun lænede sig lidt tilbage mod det bløde yglæn og betragtede ham vågent. "Jeg er jo selv et godt eksempel på at en rotte er nem at fange..." Det var jo rigtigt nok, en smil og et løfte om mad, så var hun gået med ham uden yderligere spørgsmål. "Hvor sagde du, at du boede? For de eneste steder der er væltende fyldt med rotter er så vidt jeg ved i kloarkerne, og der kan du ikke bo, i gyderne, du ligner ikke en der kommer derfra, ved havnen, og du lugter ikke af fisk og tang..." Hun trommede med de slanke fingrene mod sin hage. Det gav ikke mening, men hun sagde det alligevel "Så i virkeligheden er du ikke et hak bedre end mig? Udover du tydeligvis er bedre til at overleve?" Det kom en anelse bag på hende hvis det virkelig var tilfældet, måtte han vitterlig have nogle overlevelsestricks der ville noget.
"Men ja, " hun vendte tilbage til hans egne ord "Vi bider" skyggen af et smil strejfede hendes læber. Der var ikke nogen trussel i ordene, bare en lille reminder om at hun ikke var helt ufarlig, hvis man da betegnede et sæt tandmærker i anklen som en fare. Hun tog hul på et emne som måske nok ikke var passende, men hun kunne ikke holde tand for tunge "Men sig mig engang, når du forvandles, bliver du så til en slags krydsning mellem et menneske og en ulv som kan gå på to ben og har menneskelig muskelstruktur eller bliver du til en stor ulv, som ligner en ulv, men bare er meget mere farlig?" Hun havde aldrig mødt en varulv før, og hendes nysgerrighed bød hende at finde ud af det. Hun så på ham og prøvede forgæves at få hans brune øjne, der lige nu så så venligt på hende, passet ind i billedet af et stort, blodindsølet rovdyr med skarpe tænder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 17:20

Han kiggede på hende, og nikkede til sidst efter hun var kommet frem til hvad hun så var kommet frem til. Hun lignede ikke en der var specielt genert, nej, tvært imod elskede hun at snakke, eller det gav hun udtryk for. ”Nej, jeg er på den side ikke bedre end dig.” Han trak lidt på smilede båndet og lod hende snakke videre i et væk, til der endelig kom noget han skulle forholde sig til. ”Hvordan jeg er som varulv?” Han tænkte sig om. ”Kigger mig ikke i et spejl, men joh, er vel en ulv der går på to ben, med kroppen blandet mellem en ulv og et menneske.” Han stoppede tænksomt op. ”Men går også på fire, trods det ikke ligefrem ser kønt ud.” Han tog igen en lille sut fra sugerøret. ”Men du er da velkommen til at se mig ved næste fuldmåne – er ude i Forêt hvis det er, men du skal ikke forvente du får en varm velkomst, da min hjerne bliver rimelig indskrænket, jeg vil højest sandsynligt se dig som en fjende, men jeg har været sammen med mennesker før, og det overlevede, eller det var en animagus, men …” Forskellen var jo ikke så stor når det kom til stykket. Han rejste sig op, snurrede stolen rundt, så den stod rigtigt, og satte sig igen ned, med ryggen mod ryglænet, og kiggede på hende. ”Men som sagt er du da velkommen til at komme der ud, hvis du da vil.” Det var selvfølgelig på eget ansvar for hende, men det vidste hun sikkert godt, der var ingen grund til at sige det, og hvis hun ikke vidste det, vidste det blot noget om hvor meget tankevirkning der var øverst oppe. Han smilede kort, og rettede sig frem, mens han lænede sig ind over bordet. ”Så – du sover altså i som rotte?” Det var det der virkede som det mest logiske i hans hoved. ”Men.” Han tænkte sig kort om. ”Hvordan er det at sove i sådan lille krop?” Han kunne lige så godt spørge løs. Han kunne ikke forstille sig hvordan det var at sove i sådan en lille krop!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 11:50

Hun så spekulativt på ham "Hvis du gerne vil have selvskab kan jeg da godt, men det bliver fra god afstand, formetligt i rotteskikkelse øverst oppe i et træ..." Hvad var det lige hun sagde? Sad hun og lovede en varulv at være der når han blev forvandlet? For ikke første gang blev hun lidt overrasket over hvor mange dumheder hun faktisk var parrart til at lave for at tilfredsstille sin evige nysgerrighed.
Hun gned sit øje og undertrykte en uvilkårlig gaben da han begyndte at tale om at sove. "Ubehageligt" der var ikke så mange andre ord at beskrive det med. "Det er ikke fordi jeg sådan føler mig distanceret fra rotten eller ligger og rasler rundt inden i den som mange tror. Min rotteskikkelse er lige så bedhagelig eller ubehagelig som denne" Hun gjorde en bevægelse med hænderne ned ad sig selv "Men når man går fra rotte til menneske er man øm i alle muskler og der går lidt tid før hjertet vænner sig til at slå hårde for at få blodet ud i en større krop og sådan..." Det lød sikkert vildt sært og uinteressant i hans øre, så hun afbrød sig selv ved at tage noget mere af den kølige, brune væske at drikke.
"Men" hun trak let på skuldrene og så på ham med et lille selvironisk smil i øjnene "jeg sover ikke så meget. Jeg er mørkeræd som det grænser til det sygelige, og det hjælper ikke særlig meget at jeg forvendler mig til en rotte". Hvorfor sad hun og fortalte ham det? Hun havde knap kendt ham mere end en times tid, og alligevel sad hun og fortalte ham noget, som hun selv anså for værende temmelig personligt. På en eller anden måde virkede hans så utrolig brune øjne og ugenerte væremåde tillidsvækkende på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 12:15

Han smilede kort ved tanken om at hun faktisk ville, det overraskede ham. ”Det bliver da dejligt.” Han stoppede kort op, for lige at tænke det igennem hun havde sagt. ”I et træ? Jeg troede ikke rotter kravlede.” Han smilede kort, og lyttede videre til hendes snak, og kiggede kort ned af hende, da hun pegede på sig selv. ”Føler mig nu bedst hjemme i min menneskelige krop.” Tilføjede kan kort til hendes ord. ”Mørkeræd?” Han løftede let et øjenbryn og smilede så. ”Det er derfor du er så træt?” Han lod sig falde tilbage i stolen, så den kort vippede op på to ben, for at lande igen på alle fire igen. ”Det er da upraktisk når du bor på gaden, men selvfølgelig er der meget lys, faktisk overraskende meget.” Det var mest til sig selv han sagde det, hvad skulle hun bruge den viden til? ”Så du er ikke sammen med nogle? For at – skræmme det mørke væk?” Han prøvede virkelig at være medfølende hvis man da kunne kalde det dét, men han var ikke sikker på det lykkes, så han diskede op med et kort lille uskyldig smil for at dække over hans meget muligt mislykkes forsøg på at bare vise liidt sympati for kvinden.
Han havde aldrig tænkt over at være mørkeræd, så det var vel grunden til at han ikke rigtig havde set noget problem i at sove på gaden, bortset fra lyset. Han lænede sig lidt frem, for at tage fat i det stadig kølige glas, og tage en tår fra sugerøret med en lille tænksom mine. ”Men – hvor sover du så henne? Når du er mørkeræd, gå gaden?” Glasset blev sat tilbage med et lavt bump, efter fulgt af endnu et da han lænede sig tilbage, med øjne rettet mod hende.
Om det var ham, eller hende der havde forandret sig meget var han ikke sikker på, men hun virkede tydeligvis mere tryg nu, end hun havde været da før mødtes. Hun lignede virkelig en mus der havde set en kat eller noget i den retning.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 13:05

"Jeg klatre, især hvis der står en glubsk, småsur varulv nedenunder" Hun trak småsmilende på skuldrene. "Jeg prøver så vidt muligt at holde mig i nærheden af steder med meget lys og mange mennesker" hun tøvede, ja, det var vel tydeligt at hun var træt efter snart ikke at have sovet i to døgn. "Indgangspartier til butikker, banegårde, metrostationer..." hun trak igen let på skuldrene "og bliver jeg smidt ud plejer jeg at forvandle mig til en rotte og finde en eller anden lille afkrog hvor jeg kan sidde med opspilede øjne og stirre ud i mørket mens jeg hakker tænder er frygt." Hun havde egentlig bare sagt det som det var, men hun kunne pludselig høre hvor usselt og ynkværdigt det lød, og hun ville for alt i verden ikke have at han skulle sidde der og ynkehende. Derfor, ligesom om hun kunne skubbe det væk ved at sige noget andet, fortsatte hun hurtigt. "Hvor sover du? Du nævnte skoven, men det er vel bare en nat om måneden når..." hun lavede en sigende bevægelse med hånden, usikker på hvordan man omtalte hans 'forandring' og så spørgende på ham. "Eller er du ..." igen manglede hun et ordentligt ord og kunne mærke rødmen vende tilbage i kinderne, hun måtte lyde som en evnesvag idiot. "...i flere nætter, eller hvordan fungere det?" Hun prøvede at skubbe samtalen over på ham, hvad var det nu han hed? Jasper? eller Jass? Hun kunne ikke helt huske det, men rakte i stedet ud og tømte sit glas mens hun betragtede ham over kanten af det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 13:21

Det startede med en lille trækning i mundvigen, men blev langsomt til et smil, og til sidst et grin, hvis det ikke var fordi ham tvang det ned igen. Tanken om at han ville bryde igen her inde var ikke ligefrem tillokkende for ham. Hvorfor mon hun fortalte ham så meget? Det var dejligt der var nogle der gad, men alligevel, det virkede meget - personligt, en slags indrømmelse, men måske var hun blot en meget åben person, selvom han ikke selv ville skyde på det, og heller ikke havde set det i hendes øjne, måske kunne hun bare ikke stoppe? Han valgte at koncentrere sig om hendes spørgsmål. "Det er kun en nat, heldigvis." sagde han en smugle tørt. "Sover hvor der nu er plads, normalt et mørkt stille sted, ellers får jeg ikke lukket et øje, sover let, pisse træls nogle gange når man skal finde et sted at sove, men godt for jeg vågner altid når der kommer nogle." Han smilede kort. "Men skoven, eller parker er nok mest normalt for mig." Han smilede lidt over deres modsatte sove vaner, de var jo faktisk direkte modsætninger af hinanden, men af to forskællige grunde, meget forskællige grunde, men begge med sanserne at gøre, hendes med øjne, og hans med ørene. Han trak endnu en gang på smilebåndet, mens han drak mere af den mørke, nu snart lidt kedelige drik. "Men hvor er sengen så henne i aften? - Selvom det godt nok er lidt tidligt at tænke over det." Det kunne være en blot var i god tid, eller bare var ham der manglede et emne at snakke om.
Nu han bemærkede det, var det sjovt, som de skød snakken over mod hinanden, de ville åbenvart ikke snakke om dem selv, men var det underligt? Han havde selv ikke noget at ævle om, han havde jo boet på gaden de sidste virkelig mange år, og der skete, som hun jo nok vidste ikke så fantastisk meget, ud over sult. Måske hun havde noget mere interessandt at diske op med? "Nu ved jeg godt, at vi snakker meget om dig, men hvor kommer du fra? Har du altid boet på gaden, eller?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 13:36

Hun nikkede eftertænksomt. Det gav også fin mening. Der var kun hel fuldmåne en enkelt nat, den forgående og den efterfølgende ville den enten være en lille smule i enten aftagende eller tiltagende. Hun tøvede lidt over hans spørgsmål, men valgte bare at svare på det uden at lægge fingrene i mellem eller lave omskrivninger; "Seng er nok en mild overdrivelse" et smil skød hurtigt hen over hendes læber og hun puffede det tomme glas lidt fra sig og lænede sig tilbage mod ryglænet. "Men formentlig metrostationen ved havnen, der er en venlig opsynsmand i dag" hun havde efterhånden lært hvem der så gennem fingre med hendes tilstedeværelse og hvem der smed hende ud, nogle endda med slag og spark. "...medmindre jeg kan finde nogen der gider holde mig med selvskab natten igennem..." hun lod sætningen hænge som et halv spørgsmål imellem dem, dog uden at forvendte han ville svare på det. "Jeg synes vi skal gå let hen over det" hun så bare alvorligt på ham efter hans sidste spørgsmål. "Min mor blev gravid med en eller anden random mand og døde kort efter fødslen af nogle af alle de sygdomme der er på omgang i slummen. Så hjalp en af hendes veninder mig igennem til jeg var omkring fem, så blev hun tævt ihjel af en af hendes.." hendes øjne flakkede lidt og hæftede sig endelig på hans hænder der lå på bordet foran ham "...kunder". Hun skød hurtigt de få minder hun havde om det til side, men det havde alligevel trykket hende, og hun følte sig sikker på at han kunne se det i hendes øjne selvom hun prøvede at skjule det, da hun atter så op på ham. "Så, velbekomme, du har lige fodret det værste afskum du kan samle op" hendes stemme bar præg af et bittert, selvforagteligt tonefald.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 14:09

Han forstod ikke helt om det var et spørgsmål til at de skulle blive natten sammen eller hvad de skulle, man han ville ikke binde sig på at sove med hende, hvilke kunne misforstås noget så grusomt. Han tøvede kort, mens han lyttede til hendes historie der lød skræmmende lig hans egen, og på en måde var helt anderledes. ”De ser nu ganske køn ud, og det er da heller ikke fordi at min egen historie er noget at klappe af.” Han trak kort på smilebåndet. ”Men har ikke noget imod at fodre dig, og du kan bare tage mere, hvis du vil.” Han ville have tilføjet mere, hvis han ikke fik lukket munden på sig selv i tide. Så han kiggede blot på hende, med et helt uskyldigt smil mens han holdt sin mund lukket med hvad der ellers ville komme ud. Han sukkede lavt for sig selv, mens han lod blikket glide væk fra hende, og ud af vinduet, mod gaden der var ved at blive tømt for mennesker, da aftensmaden der hjemme kaldte. Han rettede sig lidt op, og blev ved med at holde blikket rettet ud af vinduet mens han lod hende tage mad, eller hvad hun ville mens han lod tankerne strække ud. Langt væk, meget langt væk. Hvor de var, var han ikke sikker på. Han vendte blikket tilbage mod hende, mens han kort fugtede sin allerede fugtige læber. "Du kan bare sige når du en gang er færdig." Han tog glasset op til læberne, og drak det sidste, før han lod det falde ned på bordet igen. "Hvad vil du egentligt sige til at vi finder et hotel, og overnatter der? Gider ikke sove på jorden igen inat." Han kiggede på hende, med hoved let på skrå. Hvad ville hun sige til det? Han lod hånden glide hen over bordet kolde overflade, og følge en lille revne, som løb lidt som en flod, når man så på et kort over en verdens del, og man kunne se tegningerne hvor floder løb.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 14:29

Hun benyttede lejligheden til at granske hans ansigt nærmere da han vendte øjnene mod ruden. Gansk som hun først havde antaget så han ud til at være et, måske to år ældre end hende. Hans smalle hage og høje kindben gav, kombineret med hans korte, let pjuskede brune hår og de rolige, brune øjne, et indtryk af en ganske respektabel ung mand med styr på det hele. En facade? Efter hvad hun havde fundet ud af om ham, var det sikkert rigtigt, men han virkede alligevel til at have penge nok.
"Jeg er færdig" hun sørgede for at sige det netop som han satte glasset ned igen. Egentlig havde hun været færdig et stykke tid, og havde bare siddet og udnyttet tiden i en behagelig sofa mens han fik drukket sin cola.
"Hotel?" det kunne nemt misforstås, men var det meningen? Hun så spørgende på ham, men fandt ingen spor af, at han var ude på noget. "Jeg vil ikke have du bruger så mange penge på mig" protesterede hun mildt, mest af høflighedshensyn da hun utrolig godt kunne bruge en seng. "Men hvis du insistere..." Hendes tonefald gjorde det tydeligt at han ikke behøvede insistere særlig meget, for næsten at sige slet ikke.
Hun havde ingen anelse om hvornår hun sidst havde ligget på en og faktisk helt alvorligt havde prøvet at sove. "Hvor får du alle de penge fra?" hun kastede et blik over hans skulder hvor en tjener begyndte at nærme sig deres bord, da han tilsyneladende konkludere at de var ved at være færdige. "Eller.." hun tøvede og flyttede igen blikket til hans øjne "...vil jeg helst være fri for at vide det?" Det var noget hun havde lært sig i tidens løb. Hvor folk fik deres penge fra var oftes ikke godt at vide, da det nogle gange resulterede i et indblik i deres 'job' som man godt kunne have undværet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 15:05

Han smilede kort. "Godt - så ..." Han vendte sig om for at rejse sig op, da han så tjeneren kommer. "Han rakte ham nogle sedler, og rejste sig op. "Skal vi smutte." Han vendte kort hoved mod tjeneren. "Det passer ikke?" Der kom et lille nik som svar, før tjeneren forsvandt. Om det var rigtigt eller ej betød ikke noget, han kunne jo som altid få fingrene i nogle nye. "Du bestemmer selv om du vil høre det eller ej, men er ikke lejemorder." Hvilke ikke helt var rigtigt. Han havde da flere gange dræbt for penge, men det var som menneske, så det talte ikke helt, efter hans mening.
Han gik ud på gaden, mens øjne gled op og ned af gågaden i en søgen efter et hotel. Selvfølgelig var der ikke på gågaden, men efter lidt spejden fandt han en i en sidegade som han førte hende hen til. Han stod lidt udenfor et kort sekund mens han kiggede på priserne før han åbnede døren, mens han prøvede at regne ud hvad det ville koste. "Vil du have noget imod at sove i samme seng, jeg skal nok holde mig væk." Han holdt døren åben for hende, så hun kunne komme ind, mens han ventede på et svar, før han gik op, og bestilte deres værelse. Hvis han havde ret tænkte hun nok ikke så meget på at han skulle tage hende, da hun virkede for træt til at tænke på det, men chancen var der jo. Dog havde han ingen planer om at gøre dette, selvom han måtte indrømme han ikke ville stå tilbage hvis hun ligefrem spurgte om han ville, selvom hun ikke ville, han forventede det ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 16:24

Hun nikkede og rejste sig og forlod resturanten i hælene på ham. Hun følte sig lidt som en hund der bare fulgte efter sin ejer, men selvom trætheden havde fortaget sig af at få noget indenbords, følte hun sig stadig ikke helt klar i hovedet, og fulgte villigt efter ham.
Hotellet han førte hende hen til var ikke ligefrem billigt, men heller ikke et af de mest prangende og overpyntede. Hallen hun trådte ind i da han holdt døren for hende var lys og åben med store spejle på væggene og kunstfærdigt arrangerede blomsterudsmykninger i store vaser, men befriende fri for de tunge prismelysekroner, der altid emmede langt væk af total smagløs luksus. Hun slugte stedet med øjnene og hørte kun hans spørgsmål med et halvt øre mens hun priste sig lykkelig for, at hendes hår ikke var pjusket og kjolen faktisk så både pæn og ren ud da hun betragtede sit eget spejlbillede i et af de store spejle. "Nej, det ville være helt fint..." hun smilede kort til ham i spejlet. Han skulle nok holde sig væk? Som om det var nødvendigt at understrege det. Hvis det endelig viste sig som et problem kunne hun altid forvandle sig. Det var de færreste som have lyst til at forgribe sig på en rotte. Og hvis det endelig var, så var han vel ikke den værste. Indtil nu havde han da været særdeles venlig imod hende, og selvom han var varulv og hun på den led var et potentielt byttedyr, var der intet ondt at spore i hans øjne. Hans udseende ville det være direkte uforskammet at klage sig over...
Hun betragtede ham i spejlet mens han gik op til skranken for at bestille, og måske betale? Hun var ikke helt sikker på hvordan det foregik sådan et sted, men han så forbløffende hjemmevandt ud. Hun havde helt bevidst ladet emnet om hans penge fare. Det var ikke pænt at snage i andres anliggende, og hun skyldte ham at optræde bare nogen lunde høfligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 21:05

De blev først op på første sal, til et 'normalt' hotelværelse, bestående af en kort lille gang hvor man til højre kunne gå ind på et fint hvidt badeværelse med håndklæder og andre toilet artikler. I det andet rum, hovedrummet stod der en bred dobbeltseng, med et lysebrunt tæppe over, under var der nok dyne med mere. På hver side af sengen var der to sengeborde og højre side, ved væggen stod der et skab til tøj. For enden af sengen, lidt til venstre stod der et skrivebord med et tv, samt en stol. Ved siden af, til højre et rundt spisebord og stol. Gulvet var beklædt med et sandfarvet tæppe, væggene var af hvidt tapet og lyset i rummet var skarpt men stadig behageligt. Jass takkede for rummet, før han tog imod nøglerne og døren blev lukket med et klik. Han vendte sig om mod Niriona med et lille smil på læberne. "Nå, men hvis du vil i seng, venter jeg bare." Han satte sig i stolen ved siden af det runde bord, og kiggede ud af en glas dør som kunne åbnes ud til en lille teresse som lige var bred nok til to klap stole og et bord. Han lage let hoved tilbage mod væggen med øjne rettet mod hende stadig med det lille smil om læberne. Tanken om at komme i en rigtig seng glæde ham, overraskende meget, men efter flere måneder udendøres var det dejligt at komme ind at ligge i en rigtig seng, trods et hotel ikke rigtig var ham, da det ofte var så fint, og så det med at der skulle komme nogle at gøre rent, og så kostede det jo i dyre domme, hvis han skulle betale for hver nat.
Han sank ned i stolen og lukkede kort øjne mens han lyttede efter hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 21:38

Hun gik lidt usikkert hen til sengen og slog tæppet til side og foldede det ned, så det lå dobbelt på den nederste halvdel af sengen. Hun trykkede prøvende på madressen, men det virkede perfekt, hvilken madres ville ikke gør det? "dobbeltdyne" konstaterede hun uden nogen form for beklagelse i stemmen og så over på ham for derefter at følge hans blik ud mod den lille taresse. Hun forstod ikke hvad han mente med at han ville vente hvis hun ville i seng nu, men hun orkede ikke at tænke nærmere over det. Sengen virkede som et kald på hver eneste trætte og ømme muskel i hele hendes krop. Lidt usikkert blev hun stående ved siden af sengen. "undskyld..." hun kunne mærke hun rødmede og fandt det bare endnu mere pinligt "men ville du have noget imod at se den anden vej mens jeg lægger mig?" Hun ville gerne have den sorte kjole af det stive, plicerede stof af før hun prøvede at sove, men hun havde det heller ikke helt godt med at han kiggede på hende imens. Det var egentlig lidt latterligt, for hun ville jo ikke have noget imod han lagde sig ved siden af hende, men hun brød sig ikke om tanken om han sad der og kiggede. Hun ventede lidt for at se om han ville efterkomme hendes ønske og lod øjnene glide rundt i det lyse værelse. Sålænge det var lyst kunne hun sove, og nu oven i købet så tæt på trygt som hun ville komme til noget sted, når det så blev mørkt ville han sikkert sove, og så ville hun være udhvilet nok til ikke at besvime af træthed fordi hun ikke turde lægge sig til at sove. På den anden side plegede mørket ikke at genere hende hvis der var andre, så måske kunne hun sove og forlade sig på at mørket ikke fik lov at kvæle hende, opsluge hende i sit store, mørke intet så længe han var der? Måske. Nu ville hun først og fremmest få sovet lidt. Hun så ater på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Gæst on Man 6 jun 2011 - 12:26

Han smilede kort, før han rejste sig op, og gik ud på badeværelset. Han lukkede og låste døren bag sig, mens han kort kiggede rundt, før han tændte for vandet, og lod det klare vand løbe lidt før han stak hænderne under det, og lod dem køle hans hænder af, for så at lave en skål, og klaske noget af vandet op i hoved. Han stod lidt og kiggede på sit ansigt, før han tørrede det af i det hvide håndklæde der hang ved siden af håndvasken. Derefter gjorde han det nødvendige, og låste så døren op og gik ud. ”Er du færdig?” Han blev stående i den lille gang med blikket rettet ud af glasdøren mens han stak hænderne ned i lommerne, lænet op af døren. Det virkede til at være lidt tidligt at gå i seng nu, men hvis hun jo havde en skræk fra mørket, kunne det være hun ville falde i søvn nu, og så håbe at hun kunne sove natten igennem? Mens han nu alligevel stod der og glanede kunne han vel ligeså godt smide skoende. Først den ene og så den anden, som blev sparket hen til døren. Det undrede ham lidt hun ikke ville i bad, var det ikke noget kvinder var helt vilde med, eller var det bare ham? – eller hende, nu boede hun jo på gaden, så det var måske ikke ligefrem det hun gjorde mest, men når der så var et bad, så ville hun ikke bruge det, eller ville hun hellere have et morgen bad?
Han gav sig i kast med at knappe sin skjorte op, som han var blevet – syntes han selv – meget god til, bortset fra når han havde været ulv, det kunne tage en krig at få en skjorte på, men nu havde han jo været menneske i nogle uger, hvor mange var han ikke sikker på, men længere tid, så hvornår mon fuldmånen ville titte frem igen? I nat? Det håbede han virkelig ikke, men måske skulle han lige finde ud af det?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: What will you?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum