Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Huh? C'mon!

Go down

Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Tors 2 jun 2011 - 16:35

Privat - Anglides L. Seth

Gågaden Terre
Mennesketom, butikkerne er lukket, udstillingsruderne lyser af kunstig gul lys.
Om aften, cirka 11 tiden.
Himlen er mørk, men skyfri, men underligt nok ingen stjerner?


De høje klik fra nogle spinkle hæle lød over fliserne der lå ned af Terres gågade. Stiletterne var sorte, helt neutrale, der var ikke noget glimmer halløj på dem, blot deres sorte læderremme der sad perfekt på foden der bar dem. Huden var bleg, ikke sygelig bleg, men bevidnede om det mennesker, som ikke var et menneske der bar dem. En god gammeldags vampyr – kvinde.
Længere oppe kom et sort skørt, der næsten gik ned til knæene. Stoffet var blødt, og flagret let i de små vindpust der kom ned af den ret lige gade. Det sorte skørt sad fast i et læderstykke, der gik fra bæltestedet op til nogle velformet bryster som det dækkede, og stoppede så brat op. Der var ingen stropper, kun stram lædersnøre i ryggen, som var mere eller mindre dækket af langt rødt hår, der faldt blødt ned omkring ryggen og kvindens skuldre.
Over hendes højre arm hang der en sort stofjakke, som jo kunne bruges hvis det blev koldt, men der skulle en del kulde til, før hun overhoved ville mærke det var koldt. Men det kunne da godt være at det ville blive det denne aften, selvom det ikke ligefrem virkede sådan. Et lille smil gled over hendes læber, da hun gik forbi nogle butikker, hvis lys blev kastet ud på hendes rute. Mon der ikke snart skete noget? Det her var jo kedeligt, og hun var ikke sulten, men nej, der skete intet endnu. Desværre! Hun fortsatte videre ned af gaden, stadig i håb om der skulle komme noget dumpende som hun kunne bruge sin tid på. De lysebrune øjne gled lidt rundt, før de stoppede op, med hendes sko. Godt, nu måtte der godt ske noget! Hun stønnede, da der ikke skete noget, og traskede videre stadig i håb om der ville komme noget, men dette håb forsvandt lige så stille, som hun kom længere og længere frem. Skoende blev ved med at give nogle små rytmiske smæld hver gang hun trådte ned, men det var ikke noget hun bemærkede trods hendes gode sanser, for lyden kendte hun så godt, samt lyden af kjolens stof der let gned mod hinanden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Tors 2 jun 2011 - 17:27

Gågaden var næsten tom hen på aftenen. Ak ja, ikke så mærkværdigt, når det snart var midnat. De fleste var allerede gået til køjs mens at nogen af dem stadigvæk arbejdede på en ting som ingen måtte vide noget om. De små hårtotter blafrede let med den svage vind, der var svær at bemærke, som den høje skikkelse traskede frem af i Terres gågade hvor mange shoppede løs, flest kvinder som der havde shopping genet. Han førte langsomt sin ene hånd ned i lomme ude på hans sorte frakke, som nærmest gik helt ned til jorden. Frakken var fin og ikke overdrevet med alle de deltaljer som man kunne komme på. Inden under havde han en hvid t-shirt på hvor der var enkle tørrede blod pletter, som bar et mysterium. Anglides, som manden hed kom tilfældigt op at slås i sin fortid og derfor havde han også en del ar på kroppen. Hans ansigt var også specielt.. og ikke ligefrem et kønt syn, det så helt forslået ud med en bleg hud, mens at hans hår var sort og sad ligegyldigt med pandehåret ned foran øjnene. Der udover havde han sorte stramme bukser på, med et bælte omkring som holdte dem oppe. En knirkende lyd kunne høres fra hans sko for hver gang at han tog et nyt skridt efter det andet, da han havde sorte militær lignende støvler på med pyramidenitter henover støvlekanten som lavede det meste af larmen, simpelt så var hans hænder også pakket ind med læder handsker, som der var en grund til. Anglides var van til at folk enten vendte ryggen til ham eller begyndte at drille ham med sit udseende og dermed udviklede det sig til en kamp om liv eller død.
Et lille smil dukkede efterfølgende frem på hans læber, mens at han fortsatte op af gågaden, han fandt ikke stilheden trist eller kedeligt.. selvom han nogen gange ønskede en smule selskab. Han kiggede op et kort sekund og der gik ikke lang tid før at en ørn dukkede op i den blå luft.. en ørn som altid flugte med Anglides.. hans tro følgesvend. Næsten lige meget hvor han gik hen.. så kom ørnen flyvende efter ham.. Det eneste væsen Anglides lige umiddelbart kunne stole på..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 10:45

Hun skridtende afsted, i sin kedsommelige traven. Det var uf så kedeligt, men hendes kedsomhed blev visket bort, da hun pludselig så noget, vinge sus, der var ned igennem gågaden? Det fik hende til at vende hoved om mod lyden, og så en ørn, hvad den lavede her inde forstod hun selvfølgelig ikke først, men det kom da den fløj hen mod sin ejer, en fyr der lignede en der var kommet fra slavmarken. Hun fortsatte sin rute forbi de oplyste vinduer, med blikket rettet frem af men med alle sanser, høre og lugte sansen vent mod manden som havde opfanget hendes interesse som en magnet tilkalder den anden.
Trods hans tøj så underligt, og blodigt ud, var det ikke det der havde taget kravet på hendes opmærksomhed, selvom det meget muligt godt kunne være det. Nej, det var hans ørn, men hvorfor vidste hun ikke. Ørne var jo ikke så fantastiske dyr, jo, man sagde da at de var konger, men det var vel som løven var kongen på savanne, så var ørnen konge i fugle riget.
Mens hun tænkte disse tanker igennem, trak hun sin jakke på, ikke fordi det var koldt, men for at have hænderne fri, og for at lave ét eller andet som hun ikke helt var sikker på hvad var. Et svagt suk slap ud mellem hendes læber, da hun halvt vendte sig om, for igennem det røde hår at se hen mod manden med sin ørn.
//Undskyld det blev kort, kreaen skred :I//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 11:01

// det er i orden -w-//

En besynderlig rådden lugt strejfede hans næse som han fortsatte med sin rute gennem gågaden, som der nærmest var hans hjem.
Han havde ingen steder at overnatte, da han næsten lige var flyttet til Di Morga, mens at han ikke rigtig havde nogle penge, faktisk kunne man godt kalde ham fattig.
Han kunne dog godt finde et sted at sove på gaden og få lidt underholdning fra sin ørn.. når trætheden virkelig havde taget over.

Han knep sine øjne lidt sammen imens at han så stoppede op ikke ret langt væk fra en skikkelse hvor han kunne mærke at det var der lugten kom fra.. Det overraskede ham ikke så meget at han ville møde en vampyr på disse kanter. Anglides rakte sin ene arm ud i luften som en fin gestus til ørnen, så den kunne lande ned på den og sætte sig til rette ved sin herre.

Han kiggede op mod ørnen og smilede tilfreds inden at han blinkede med det ene øje. Ørnen så blikket, mens at den blafrede med sine vinger og gav lyd fra sig inden at den drejede retning mod sin herre og fløj ned til ham, med en flot landing stod den nu flot tiltrækkelig på hans arm, hvor ørnen havde taget fat med sine skarpe kløer. "Hm.. en smuk aften.. ikke?", Anglides lod sin anden hånd, glide hen over ørnens hoved og kærtegnede den med et kort strejf.

"Hvad.. laver en blodsuger så.. her i gågaden.. vel ikke om andet at finde noget mad?" kom det fra ham, som blev sagt til skikkelsen der ikke stod så langt væk fra dem igen, som han mente var en vampyr.. da han kunne lugte den dødelige forrådnelse.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 19:41

Hun stoppede op, og vendte sig om mod fyren med ørnen der pludselig begyndte at snakke hende til. Hun stønnede ved hans øgenavn til hende. "Kan du ikke finde på noget bedre end blodsuger, det er ikke så kreativt." Svarede hun hånligt, mens hun kiggede på ham med et køligt blik. "Nå, men du vil altså vide det?" Hun lage hoved let på skrå uden helt at vide først hvad hun skulle sige. "Går en tur, og nej, ikke mad, vi spiser ikke 24/7." Så lidt denne mand vidste om denne race. "Men lad mig mere spørge om hvad du laver her." Hun var stoppet op, og stod ned, med et lille drej på hælene foran ham, mens han nær studerede hans hærget ansigt, og ørnen der sad på hans arm.
Hendes interesse var vent fra fuglen mod fyren der stod foran hende, og kaldte hendes blodsuger, hvilke kedeligt ord, en gang havde hun hørt ordet myg, som hun havde syntes meget bedre om en blodsuger, det var så kedeligt!
Efter en lille tur op og ned af ham, med hendes lysebrune øjne, kom hun med hjælp fra næsen frem til at han kun kunne være en dæmon, og ud fra den kulde han næsten smed fra sig kunne hun kun komme frem til at han var en isdæmon. Dem var der ikke mange af, men der var et par stykker, nogle få, men de var der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 23:10

Han fnøs, selvfølgelig kunne han finde på at kalde hende noget bedre, hvis hun virkelig gerne ville have at han kom med et bedre kælenavn.. så ville han da gerne nævne det. ,,Okay.. lille frøken.. vamp” sagde han og undslap et lille grin.
Inden at han rømmede sig ,,måske spiser I ikke altid…men ingen kan regne med sådan et bæst til en vampyr…” sagde han direkte, og holdte ved sine ord. Man kunne aldrig stole på en vampyr, sådan havde han oplevet det igennem tiden, mens at han ikke boede i Di Morga.

Anglides gik tættere hen mod hende, så tæt at han kunne hviske i hendes øre, hvor han lænede sig lidt mod hende ,,Har jeg ikke ret i at jeg ikke kan stole på dig… frøken?..” sagde han med sin hviskende stemme ,,Eller vil du give mig et andet billede?..” igen som en hvisken med et letter hånligt grin, inden at han førte sin ene hånd op mod hendes ene øre og lod nogle af sine fingrespidser kærtegne øret med et kort strejf. Anglides vidste godt at han skulle passe på, men igen så vidste han alligevel at han hurtigt kunne over manne hende, fordi han netop var en is dæmon.. Han mente i al fald at han var stærkere end hende. Han trak sig svagt på skulderen, inden at kiggede ordentlig på hende ,,Hvad er dit navn?..” spurgte han mere eller mindre roligt.. han havde det okay, nemt med at styre sin vrede.. men når nogen virkelig pissede ham af.. kom dæmonen frem i ham.. også ville nogen få en smagsprøve af hans skarpe kløer..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 16:06

Hun var aldeles forbløffet over hans berøring, men styrede sig blot, og trak på skuldrene. "Du kan vælge at stole på mig eller ej, gør de de rigtige gange, og du kan stole på mig, eller vælg at gøre det de forkerte gange, og du er pænt uheldig." Hvilke var sandt nok. For det meste havde hun intet at skjule, men det kunne jo ske at der skete noget? Hun kiggede på ham, med let sammenpresset læber. "Adara, og du?" Hun lage hoved let på skrå, mens hun undersøgte hans krop, og behandsket hænder. Hvis han var is dæmon, så ja, måtte han vel fryse. En lille trækning ved munden, ikke mere. Hun rettede sig op og drejede let på foden. Hvad ragede hendes navn engenligt ham? Nå, nu var det sagt, så lad fanden tage hvad der skete bagefter, jorden ville sgu nok ikke gå under hvis han vidste hendes navn, med mindre han så kunne dræbe hende, og hun var jo død, så at dø igen? Det skulle hun nok klare før eller siden døde man jo alligevel. Døden var ikke noget hun ligefrem havde problemer med.

Hun kom, efter lidt tankepause frem til at hans nye navn til hende var mere kreativt, men stadig ikke, vamp, svamp. Pf. "Men hvad D'Herre så her på denne tid af døgnet, sover de fleste ikke, eller skal en dæmon ikke sove?" Hun hævede let øjenbrynet og smilede køligt. "Eller slipper i for det?" Hun lage hoved let på skrå, så hendes hår dækkede hendes ene skuldre. "Eller er du bare ikke træt?" Hun drejede om på hælen og begyndte at gå ned af gaden, før hun drejede let om igen. "Det må være et kedeligt liv hvis i ikke kan sove." Konstaterede hun, før hun igen vendte sig om og fortsatte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Huh? C'mon!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum