Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Søn 29 maj 2011 - 23:26

Kajika rødmede mere over kinderne da hun mærkede fingeren trænge op i hende og hun gav et lidt højere støn fra sig og tog sig for munden helt lammet over den måde hun lige havde reageret på!?.
Hun måtte snart til at lære dette ikke var pinligt, dog kunne hun jo heller ikke styre sin krop som var hun en eller anden robot?.
Hun smilede stille og stønnede lidt mere jo mere han gjorde dette mod hende og hun kunne slet ikke tænke klart, hun ville egenlig i første omgang ha forhindret ham i at gøre dette mod hende men... hun kunne altså blot ikke lade vær med at smile over dette og lade ham blive ved, dog havde hun selv meget lyst nu til at berør ham og hendes lyst steg mere og mere.
Hun havde lyst til at trække ham med ud i bruseren og gøre ham våd og blank for derefter at slikke på ham og tage ham som et vildt dyr hun nu kunne være til tider, dog var det nok bedst hun ikke gjorde dette.
Hun lukkede øjnene i og nød dette i fulde drag mens hun let lå der med spredte ben og gjorde sig til for den dejlige Dean mens hun mærkede dog sit underliv være lidt mere øm end normal?, dog... heldigvis for hende så var det ikke Dean hun havde fået op i sig ellers ville hun nok ha skriget lidt?..
Hun mærkede sin hals let gruse mens hun trak vejret og prøvede at stoppe med at trække vejret men kunne ikke som normalt?. Hun nød det dog men hun ville virkelig ikke ende med at stønne for meget, det ville være flovt vis Deans naboer hørte hende?... dog.. havde de sikkert hørt dem sidste gang?..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Man 30 maj 2011 - 10:13

Dean kunne godt høre hun stønnede let og han kunne ikke forhindre sig selv i at smile, ha nød det - når hun gjorde. Han kunne godt lide hende og den eneste måde han kunne vise det på for ham, var ved at tilfredsstille hende seksuelt, men det var også noget af det han kunne bedst og noget af det han kendte bedste sted.
Dean lod sig stille stige op fra hende og kyssede hende stille op af maven, op langt hendes bryst og op til hendes hals, han kunne mærke de små impulser i hans krop som var så genkendelige og som nu igen kiggede forbi hans krop og pulståre.
Han smilede let da han nappede hende let i øret."Du er fræk" sagde han stille og smilede stille, han kunne stadig ikke forstå at der kunne være så kort vej fra ikke at kunne holde ud af se på hinanden og stå og råbe af hinanden i regnen, til hans drømme senarie hvor de nu lå i hans seng og puttede, han kunne ikke tænke på andet end hende disse tider, det var kun Liam der af og til kom forbi hans tanker, men det var nu mest fordi han havde det med at være ret så voldsom, man kunne ikke ligefrem sige at Kajika var voldsom, og egentligt lidt til ærgelse for Dean, men han nød hende nu som hun var, hun var skøn og han kunne godt lide hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Man 30 maj 2011 - 22:23

Hun strakte let halsen da han kom så langt og hun berørte stille sin mave og smilede sødt til ham dog stadig lidt pinligt da han nappede hende i øret gav hun et lille"Mmhh." fra sig og så let på ham med blanke store smukke dådyr øjne og kyssede ham så stille på kinden og sagde"Du er mere" hun smilede til ham og kunne ikke lade vær med at berør hans dejlige side og lod let armene glide om hans nakke og sagde"Sååå... nu keder jeg dig vel ikke vel?, du skal blot sige til" hun så lidt nervøst på ham og var lidt bange for at hun mund ville ende med at kede ham til døde når hun var sådan her overfor ham?, men han havde dog heller ikke set hendes dårlige og vilde side i nu, den kom så sjældent og det var mest ved fjendtlige personer der ville angribe hende, der tog hun altid magten og den dominerende side frem men ellers var hun som hun var nu overfor Dean.. rolig og stille.
Hun smilede og nussede ham let over håret og fik ham så langt ned i sengen og lagde sig stille over ham og kyssede ham blidt op af halsen selv og så intenst og kærligt på de dejlige bløde varme læber af hans og hviskede i hans øre da kysset slap op"Kom så frække" hun rejste sig let op og smilede til ham i det hun begyndte at tage tøj på igen og sagde"Vi kan stadig nå over i centret" hun ville gerne se på lidt tøj nemlig, men skam os blot gå sammen med Dean i offenligheden skønt.. der sikkert var mange der ville kigge men Dean så smuk som han var?, var vel utrolig vand til det som hende, at folk kiggede??...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Tirs 31 maj 2011 - 22:42

Dean smilede bare til hende, han kunne stadig ikke få hende ud af hovedet, hun var så fanastisk og han kunne ikke andet end at smile når han var i nærheden af hende:"Du er slet ikke kedelig" forsikrede han og smilede til hende, han kunne ikke kede sig i nærheden af hende, tværdimod så hyggede han sig mere end han plejede, men også fordi at hun at han kunne være aslappet og rolig omkring hende, han behøvede ikke være bekymret for noget som helst, hun accepterede bare hans mærkelige sider, og ja.. Det gjorde de fleste han kendte jo, men ingen var kommet så tæt på ham samtidigt:"Fair nok" smilede han let da hun foreslog centret og han hoppede hurtigt ud af dynen og gjorde et forsøg på at finde noget tøj han kunne tage på, det endte med et par koret sorte cowboy bukser med en surfer kæde i og en rød T-shirt, derudover bandt han en sort trøje omkring livet, hvis det nu skulle blive koldt:"HAr du noget du skal have købt?" sagde han med et smil og kiggede på hende, hun virkede ret opsat på at skulle derover, så måske der rent faktisk var noget vigtigt derover som hun gerne ville have fat i?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Fre 3 jun 2011 - 18:19

Hun smilede forsigtigt til ham og sagde"Nej intet specielt" hun tog ham blidt i hånden og gik stille hen til døren og sagde"Jeg fryser jo ikke sååååå??" hun havde ingen jakke med det plejede hun altid kun at have vis hun havde våben med på sig eller noget andet måske af værdig som nøgler eller sådan?.
Hun så lidt på ham og gik så ud af lejligheden og trappede ned af trapperne med et vis tempo og sagde"Hmm?" hun så stille rundt i det hun pludselig gik helt i koma næsten da hun så dusør plakaterne og før man vidste af det...
var hun allerede i fuld gang med at rive dem ned med alverdens hastighed hun overhovedet kunne formåe at komme i nærheden af!.
Hun havde fået de fleste væk fra deres vej og så let rundt mens hun rev det i småstykker så små papir vivlede rundt på gadens grusten og hun mærkede vinden blidt lege med hendes hår der strøg efter hende, i det hun spejdede med øjnene mens hun måske bevægede sig lidt hurtigt op af gaden mod centret og holdte øje med væggene om de bar hendes ansigt...
Et ansigt af en der ville indbringe mange penge...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 23:11

"Men..." sagde han en smule forvirret og kiggede stille på hende."Hvis der er lyst udenfor kan du jo ikke være ude? og hvis der er mørkt udenfor har centeret vel ikke åbent?" sagde han og forstod ikke helt hvordan de nogensinde skulle komme derhen. Det måtte på mange punkter være utroligt svært at være vampyr, man kunne jo slet ikke leve som alle andre menensker, nnår de var vågne sov man selv og omvendt. Selv var Dean dog let omvendt, mest fordi at han jo arbejdede om natten, der var jo rent faktisk folk der nød natten, selvfølgelig vampyre. men også andre folk der vidste at nattens goder ikke altid var helt kedleige og det vidste Dean da også selv.
"Tak fordi du har tilgivet mig" sagde han efterfølgende og kiggede på hende, det nærmest fløj ud af ham og han ville egentligt nok trække det i sig selv hvis han kunne, men nu havde han jo sagt det også kunne han jo ikkeandet end at vente, han havde jo faktisk ikke vidst om hun havde tilgivet ham og han vidste det jo stadig ikke, måske hun endnu var sur? Men han havde da en fornemmelse af at hun havde tilgivet ham, ellers ville hun vel ikke sådan få følelser for ham eller på den måde hengive sig til ham, også selvom det måske var en smule forkert.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Lør 4 jun 2011 - 23:21

Kajika stoppede let op og løb tilbage til ham eftersom han var lidt bagud og betragtede så Dean lidt og smilede sødt da hun sagde"det var så lidt" hun smilede og tog ham blidt i hånden og sagde"I dag har de senere lukket.. du ved altså de lukker senere, så vi kan godt nå det i en time eller to?" hun smilede og gik fortsat der hen af og lod sit blik hvile på Dean og sagde så forsigtigt fordi hun kunne jo aldrig vide om han mund havde ændret mening angående dem to måske"Er der noget galt"
hun kendte jo ikke til hans måder at han elskede at blive behandlet lidt hårdere i det og sådan? indtil videre var det jo ham der havde været den noget hårde i dette mærkelige hemmelige forhold?.
¨Hun så lidt på ham og da de endelig nået centret var der stadig åbnet.. solens stråler havde ikke rørt jorden som sådan så Kajika var ikke blevet brændt helt vildt .. dog var der smerter nogle steder men det forsvandt hurtigt.
Hun så på Dean og smilede sødt og sagde"undskyld vis jeg keder dig ihjel men jeg måtte altså bare hen og se på et smykke de havde fået og så måske os lidt undertøj eftersom... jeg ikke rigtig har noget" hun mindes let episoden med hende og Dean da han rev hendes undertøj i stykker så hun måtte vel købe noget nyt..
Hun gik langsomt og roligt hen af mod lingeri forretningen og smilede for sig selv da hun endelig var inde i den og sagde"Vis du ikke vil være her så må du gerne smutte et andet sted hen" hun sagde det dog så han kunne høre at han var velkommen til at blive..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 21:09

Dean smilede bare til hende,f or ham var det fint hvis hun gerne ville ned og shoppe lidt, sådan noget havde aldrig sagt ham så meget, men det var jo mest fordi at han ikke var så meget til at handle ind og shoppe ting, når der var tøj eller noget andet han skulle bruge, så bestilte han det bare over nettet, men på den anden side, når Kajika nu gerne ville så havde han det egnetligt fint med det, han ville jo godt prøve at gøre hende bare en smule glad, nok mest fordi han stadig havde ret så dårlig samvittighed, og så længe han havde det ville han nok blive ved med blot af følge hende.
Da de kom hen i centret smilede han bare lidt imens han kunne se hende opleve det tøsede i hende, det der blik som piger bar fik når de ville shoppe og hvor man kunne se at de var glade og spændte på samme tid.
"Det er fint nok..." sagde han bare stille og smilede let, det var ikke fordi han ikke ville være der, for han havde faktisk ikke noget bedre at lave, men på den anden side så kunne han jo selvfølgelig sove, men nej. Nu gik de der, og han hyggede sig egnetligt:"hvor skal vi hen?" smilede han bare stille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Søn 5 jun 2011 - 21:22

Kajika hev ham med ind i en butik med undertøj og pegede på et sæt og sagde"UH! hvor er det smukt" hun gik hen til det, det var ren smuk silke, gstreng, og en bh der åbnes foran og som var formet som en sløjfe. i guld eller sølv var dette sæt. Virkelig dyrt men virkelig smukt dog os!.
Hun tog let guld farven ned fordi sølv ville gå formeget ind i hende med sølv grå øjne og det hvide lange hår og den blege hud?.
Hun smilede og prøvede det sæt hun gerne ville have og det passede perfekt til hende!. Hun drejede let rundt om sig selv og det sad bare perfekt på hende heldigvis for hende.
Hun smilede over hele ansigtet og strøg let håret tilbage glad og tænkte*Det tar jeg* hun havde skam råd til det men dog var der ikke råd til så meget andet så.
Hun klædte sig langsomt af inde i selveste omklædnings rummet og tænkte lidt et split sekundt på hvad mund Dean han lavede??.
Hun var vel stadig lidt flov ved at vise sig overfor ham..
Noget tydet på at han bedre kunne lide hende når hun ikke var flov.
Hun så sig lidt i spejlet og betragtede den krop hun havde fået givet og sukkede så stille*Måske er jeg ikke så perfekt som jeg troede... dog... det har jeg vel heller aldrig været*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Man 6 jun 2011 - 11:37

Dean smilede bare til hende da hun fløj afsted over til et bh sæt og et lille smil kom frem på hans læber, han kunne godt forstå at tøser var sådan, eller... Han kunne vel ikke ofrstå det, men han vidste bare godt at det var sådan. Han kiggede bare let på det og nikkede, han havde ikke så meget at sige, især ikke om undertøj, or ham var det bare noget man tog på for at tage det af igen og derfor nikkede han bare:"Det er da meget fint" sagde han med et skævt smil og trak let på skuldrende imens han fandt sin telefon frem fra lommen da han let mærkede at den vibererede, det var Kida der skrev og Dean lagde bare stille telefonen ned i lommen igen uden at sige noget.
Da hun gik ind og prøvede tøjet satte Dean sig bare på en skammel udenfor hvor han kunne sidde let for sig selv og svare Kida på den SMS hun før havde sendt i fred, imens Kajika var inde sad de bare og SMS'ede lidt, det var sådan ca. det han lavede, udover lige at tjekke ud når en køn pige eller dreng gik forbi, men det var jo ikke noget nyt, sådan var Dean. Det var ikke fordi han ville score dem alle sammen, men det kostede jo ikke noget og sårede jo heller ikke nogen bare at kigge.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Gæst on Man 6 jun 2011 - 12:59

Kajika gik hen og købte den, hun havde hørt hans mobil vibrere og ja hun stolede jo ikke på nogen men derfor var hun skam nysgerrig men hun lod det lægge. Hun så stille rundt og fik så en pose til det og snakkede lidt med damen og grinte så i det en fyr kom gående hen til hende og lagde blidt armen på hendes skuldre og hviskede noget i hendes øre.. Kajika stivnede med det samme indtil... man så hendes øjne langsomt blive blodrøde og hendes hud mere metalisk og håret der var hvidt fik sølvskær i sig, i det hendes negle blev længere og sølv farvet samt hårde som metal, indtil hun med et vendte sig om og bordet direkte neglene ind i fyrens krop og hvæste med hugtænderne fremme og fyren trak sin pistol i hans skrig og skød hende i skuldren så hun røg tilbage...
Der var blod på væggen bagved dem og hun mærkede en smerte igennem hele kroppen, dette måtte ikke være normale kugler.. en dusørjæger !.
Hun vrissede og sprang på fyren og bed sig hårdt fast på hans hals og rev så til, så hans hals åbnede sig og det sprøjtede ud med blod, os på Kajikas ansigt, dog kun den ene side... Hendes hud blev normal bleg og neglene gik let ind til normal igen og hendes sølv grå hår var rigtig langt lidt længere end normalt, til under røven denne gang og mere livligt... dog trak det sig op til normal hvidt og til hofterne igen. Hun rejste sig langsomt i mens kvinden skrig og ringede til politiet og fyren let hev efter vejret og så døde... "Forbandet svin.. tro ikke at et skud kan dræbe mig" hun bed tænderne sammen og de smukke syle spidse hugtænder kunne ses og vreden over hendes ansigt var tydelig..
Hun så let rundt og skyndte sig hurtigt ud af butikken mens smerten i skuldren kunne mærkes, hun kunne ikke heale det.. mens de mærkelige skud var inde i hendes arm..
Hun måtte hurtigt komme hjem til Dean eller andet... dette her gik ikke...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Unsuccessful Bump in the Road :/\: Dean

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum