Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

Godeftermiddag :: Aiden Addison

Go down

Godeftermiddag :: Aiden Addison

Indlæg by Gæst on Søn 22 maj 2011 - 13:27

Sted: Et sted på gågaden
Tid: 14:23
Omgivelser: Mange mennesker
Vejr: Tilpas

Alle mulige væsner gik ubemærkede rundt omkring. Nogle holdte deres børn og gik igennem mængden. Himlen var lidt mørk, men på samme måde skinnede solen. Et mystisk vejr. En blond skikkelse gik igennem mængden. Hendes navn fra Rosemarie. Hun kaldte sig selv for Rose eller Rosie. Nogle gange Roza. En ensomhed havde ramt Rosemarie. Hun havde ingen venner eller veninder. Hendes forældre troede hun var død. Det eneste hun kunne være med var hende lejlighed i kvarteret i Terre. Nu håbede hun bare på at få en ven. Måse en fjende hvis hun nu var så uheldig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum