Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 2:42 by Khaa

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 2:37 by Caleb

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 2:33 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240188 indlæg in 12012 subjects

Some Nights.. we have here? :: Karaktar

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Some Nights.. we have here? :: Karaktar

Indlæg by Gæst on Tors 19 maj 2011 - 14:52

Tid : 21:32

Sted : Terre nær skoven

Vejr : Roligt, lunt meget afslappende.

Omgivelser : Blodige uden mennesker eller andre at se i nærhedenLange smukke caramel gylden brune ben kom frem fra skyggen efterfulgt af slanke hofter dog med vrik i og en slank mave dog laset casual grå top og så en sort hætte trøje på, åben med hue trukket ned over ansigtet let så det var dækket i mørke, kun gule øjne kunne ses, reptilske og lysende næsten, samt vis et smil bredte sig kunne man se det perlehvide tandsæt der havde nogen bæst lignende hugtænder i stedet for de feminine fine vampyriske tænder. Dette her var Animal hun var skam næsten som et til tider, hendes dræberiske metoder var smerte til byttedyr og hun elskede simpelthen at lege katten efter musen. Hendes nat job var Dusør jæger og hun nød det i fulde drag, hun var ikke som de fleste hun bar ingen våben ? hvorfor.. hvorfor bære våben når man selv var et våben. Hendes langsomme rolige skridt førte hende videre ned af gaden, hun bar sorte shorts der gik til midt på lårene og hun havde herkules sorte sandaler på for at kunne liste ovnlig, de havde en anderledes meget ? blød bund i det så når hun gik kunne man ej høre hendes fodtrin. Hun hadet lyden af sko der skrabede hen af den bare bund?. Hun ville blot vrisse og knurre vis hun hørte nogen følge hende og så ville hun angribe uden tøven dog, vis hun følte nærvær af magtfulde væsner så gemte hun sig til hun kunne være mere på passende? og mere ligeværdig med væsnet.
Det var nær aftens tid og himlen lyste stadig halvt lå men var ved at gå hen til den time hvor himlen ville gå i sort og vise sine mange øjne der ville lyse ned mod en og så vis månen følte det ville den skinde af reflektionerne fra solens lys. Hun slikkede sig let om de lettere røde læber og kiggede ned i jorden lyttende, mens hendes øre ej var menneskelige men mere dyriske.. Hun kunne bruge dyrs egenskaber til sig selv, hun kunne dog ej forvandle sig til et helt dyr andet end kattedyr, men alt andet af dyr kunne hun bruge til sig selv som ? gæller, øre, hale? klør, poter, tænder, næse, øjne, sådan noget i den stil?.
Det var hendes magtfulde egenskaber Beastly Difference.
Animal snuste let ind af og sukkede let, intet velduftende om natten at lugte til, ingen engle at dræbe og rive vingerne fra hinanden som var det en ravn der skrig om hjælp mens man plukkede den let fra hinanden.
Hun strøg let fingerene om bagved nakken og tog så blidt fat i hendes ID tag foran. Der stod ikke Animal på det men Morrigan, hendes rigtige navn og hvornår hun var født, hun havde levet i temmelig lidt tid i forhold til dem hun havde mødt i denne by, det var ikke mærkeligt dog, hun havde levet med dyr jo og var vand til anderledeshed?.
Fingerne pillede let ved hendes rødbrune hår der så let sort ud i skyggerne fra husene og hun fortsat gik for sig selv og tog hænderne ned i lommerne på hættetrøjen der hang let om hofterne på hende ulynet. Mund der skete noget i aften...?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum