Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Melissa'en bag PC'en

Go down

Melissa'en bag PC'en

Indlæg by Gæst on Søn 15 maj 2011 - 20:11

Hej! Mit navn er [bib], jeg er 11 år gammel. Bor i Fredericia på ************* 8, 7000. Har fødselsdag den 2. Marts 2000 (Hvilket ikke mange har kan jeg forstå) Jeg har ulemper ved min fødselsdag, men samtidig GODE ting. Den ene ulempe er at Justin Bæver har fødselsdag dagens før mig. Det gode er at jeg ar fødselsdag 2. forårsdag!

Jeg har en lillebror. Han hedder Laurent. Laurent er syv år gammel, Samt han er dum... Min mor hedder Gabriella. Hun blev født i Transylvanien efter 27 år i Rumænien flyttede hun til Danmark med min far fra Kosovo.

MERE KOMMER

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum