Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:00 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253332 indlæg in 12780 subjects

Spring is here! >>Aaron<<

Go down

Spring is here! >>Aaron<<

Indlæg by Gæst on Man 25 apr 2011 - 14:08

Tiden er?; 17.22
Stedet er?; Et eller andet sted på gågaden i Terre. I en blomsterforretning.
Omgivelserne er?; Mange forskellige ting og sager. Folk og andre.
Vejret er?; Vel fint. Solen er på vej ned men der er stadig lyst. Der er varmt men ikke hedende.Og så videre.

Der var ikke ligefrem så meget gang i den som der havde været tidligere på dagen. Folk gik mere end de kom ind. Ikke noget problem egentligt. Tiden var ved at nå lukke tiden. Det var jo ikke en af de dage hvor man holdt længe åbent her i Flora. Den lille men hyggelige blomster forretning. Der var ufattelig mange farver her. Mange forskellige former. Kort sagt mange forskellige blomster. Blomster som buketter. Som enkle. Og som løg. Klar til et blive plantet. Der var ingen tvivl om at foråret var kommet. De gule, blå og lyserøde farver stod bestemt mest frem. Påsken var forbi men stadig blev liljerne købt. Og de skulle de også gerne inden de bare ville ligge og rådne i en skraldespand.
Et svagt nys der blev stoppet af en hånd kunne høres i den ene ende af butikken og afslørede hende. Den unge pige der stod og sorterede lidt og gammel og ny. Det tvefarvede hår var låst men stort og fluffy sat. Navnet var Thea. Ny i job. Det stod på hendes skilt. Det der stad lige over hendes venstre bryst. Hendes ansigt var blegt og hendes kinder blussede op. Hun så noget sløj ud men opførte sig vel normalt. Lidt mere desperat på at virke rask end hun plejede men det så ikke helt ud til at nogen opdagede det. De grå øjne der var omridset af en sort streg og gemt bag hendes brille kunne anes en smule blanke. Hendes undetræk var lidt tungere og hun prøvede hele tiden at undgå at lægge sin hånd mod sin pande. Hun førte sin tingespids ud for at fugte hendes tørre læber før at hun så fik samlet den lille bunke blomster der lå foran hende. Traskede hen mod disken. Kunden så ud til at have travlt for hun var ikke helt tilfreds med hvor lang tid hun havde taget om at få hentet hendes ønsker. Men fik dog sine vare og betalt inden hun gik med lyden af dørens lille klokke efter sig. Thea sukkede og stod et kort øjeblik lænet ind over disken bord før hun rettede sig op med et smil. Hun så ikke ud til at have det for godt men hun ville ikke hjem nu. Så lang tid var der jo ikke tilbage. Hun kunne sagtens klare det. Håbede hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum