Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:28 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:23 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:16 by Zakaroff

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 20:06 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239772 indlæg in 12011 subjects

One Night Connection _::_ Chris

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

One Night Connection _::_ Chris

Indlæg by Gæst on Tirs 12 apr 2011 - 0:19

Tid : 21:32

Sted : Nær en almindelig cafe

Vejr : roligt, lunt dog siver regnen blidt ned.

Omgivelser : ikke særlig mange at se ? ca 4-6 personer.

De smalle finger berørte let frakken der dækkede denne unge piges figur, mens hendes øjne spejdede efter et formål for dette sted hun var endt uden helt at vide hvorfor egenlig?. Hendes ansigt viste ingen tegn på smil, ej heller ked atte?. Hun virkede neutral, ej kold ej vred.. hun var blot en skygge blandt andre skygger. Hendes tilstedeværelse kunne anes i dette hun trådte ind på den lille cafe lidt udenfor Terre´s midte af centrum. Det var en lille fransk flække lidt ligende et normalt breakfeast cafe?, dem med skyde gardiner i sølv, udenpå ligende en slags aflang sandwish, og med et skilt oven på så man ide mindste vidste hvad dette sted hed skønt det kunne vække alverdens nysgerrighed i sig stadig, dog stedet så yderst hyggeligt ud inden i og der var skam ikke nogen synelige hygiejne problemer. Kajika søgte ly for den sivende regn og hendes lange hår blev let vist frem fra under hætten hun havde haft over sit hoved, der nu var driv våd(hætten). De sølv grå øjne så uskyldigt rundt i det hun satte sig helt nede i et hjørne dog efter noget tid opdagede hun hvordan de havde lidt problemer med at nå til nogen få kunder her og der, der syntes at jage med dem.
Kajika rejste sig af al menneskelighed og gik stille hen og tog bakken og sagde med en pale stemme"bare rolig.. jeg vil hjælpe dem" hun sendte dem et lille smil og gik ned til dem og fik deres bestilling. Kajika havde haft flere jobs end hjem hun var flyttet eller flygtet til?, så dette var barnemad i forhold til de resturanger hun havde arbejdet på.
Hun tog i mod bestilling og gik hen og hjalp lidt her og der med at rydde op med dem i det hun stille strøg håret bagud syntes hun at kunne se en skikkelse og lugte dette.. *dæmonisk?* hun så nysgerrigt rundt dog rystede hun let på håret og rettet på hendes hvide trøje, der gik i en lige bane over hendes bryst så hendes skuldre var blottet, og der var ingen bh stroppe at se dog.. det var fordi hun havde en speciel bh på der ikke havde stroppe. den hvide trøje havde lange ærmer til håndryggen af hendes hænder, så man kunne se det halve af hendes hånd, hvilket ville sige håndledene var dækket og så lidt op af. Ellers gik den hvide trøje til under hendes bagpati, og der kom der sorte leggins frem der så yderst stramme ud dog royalie i det, med disse rosen monstre og huden kunne ses bagved, så kun mønstret var sort og dækkede som leggins... resten var skam gennemsigtig og så almindelige grålige ? lidt dårlig snørrede Allstar converse sko? der gik til over hendes ankle, og var bundet os? så snørre båndene sad i hver deres side? og ikke på midten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum