Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

One Night Connection _::_ Chris

Go down

One Night Connection _::_ Chris

Indlæg by Gæst on Tirs 12 apr 2011 - 0:19

Tid : 21:32

Sted : Nær en almindelig cafe

Vejr : roligt, lunt dog siver regnen blidt ned.

Omgivelser : ikke særlig mange at se ? ca 4-6 personer.

De smalle finger berørte let frakken der dækkede denne unge piges figur, mens hendes øjne spejdede efter et formål for dette sted hun var endt uden helt at vide hvorfor egenlig?. Hendes ansigt viste ingen tegn på smil, ej heller ked atte?. Hun virkede neutral, ej kold ej vred.. hun var blot en skygge blandt andre skygger. Hendes tilstedeværelse kunne anes i dette hun trådte ind på den lille cafe lidt udenfor Terre´s midte af centrum. Det var en lille fransk flække lidt ligende et normalt breakfeast cafe?, dem med skyde gardiner i sølv, udenpå ligende en slags aflang sandwish, og med et skilt oven på så man ide mindste vidste hvad dette sted hed skønt det kunne vække alverdens nysgerrighed i sig stadig, dog stedet så yderst hyggeligt ud inden i og der var skam ikke nogen synelige hygiejne problemer. Kajika søgte ly for den sivende regn og hendes lange hår blev let vist frem fra under hætten hun havde haft over sit hoved, der nu var driv våd(hætten). De sølv grå øjne så uskyldigt rundt i det hun satte sig helt nede i et hjørne dog efter noget tid opdagede hun hvordan de havde lidt problemer med at nå til nogen få kunder her og der, der syntes at jage med dem.
Kajika rejste sig af al menneskelighed og gik stille hen og tog bakken og sagde med en pale stemme"bare rolig.. jeg vil hjælpe dem" hun sendte dem et lille smil og gik ned til dem og fik deres bestilling. Kajika havde haft flere jobs end hjem hun var flyttet eller flygtet til?, så dette var barnemad i forhold til de resturanger hun havde arbejdet på.
Hun tog i mod bestilling og gik hen og hjalp lidt her og der med at rydde op med dem i det hun stille strøg håret bagud syntes hun at kunne se en skikkelse og lugte dette.. *dæmonisk?* hun så nysgerrigt rundt dog rystede hun let på håret og rettet på hendes hvide trøje, der gik i en lige bane over hendes bryst så hendes skuldre var blottet, og der var ingen bh stroppe at se dog.. det var fordi hun havde en speciel bh på der ikke havde stroppe. den hvide trøje havde lange ærmer til håndryggen af hendes hænder, så man kunne se det halve af hendes hånd, hvilket ville sige håndledene var dækket og så lidt op af. Ellers gik den hvide trøje til under hendes bagpati, og der kom der sorte leggins frem der så yderst stramme ud dog royalie i det, med disse rosen monstre og huden kunne ses bagved, så kun mønstret var sort og dækkede som leggins... resten var skam gennemsigtig og så almindelige grålige ? lidt dårlig snørrede Allstar converse sko? der gik til over hendes ankle, og var bundet os? så snørre båndene sad i hver deres side? og ikke på midten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum