Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 12 jul 2018 - 22:53 by Niklaus

» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tors 12 jul 2018 - 21:24 by Gæst

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Tors 12 jul 2018 - 17:24 by Caine Blackwell

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Tors 12 jul 2018 - 17:02 by Amy Sophia Scott

» Oh ..f*** - [DuChance]
Tors 12 jul 2018 - 0:20 by DuChance

» Soon parents - [Khá]
Tors 12 jul 2018 - 0:16 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Tors 12 jul 2018 - 0:14 by Nightrage

» Hate the Nightmares [Manda]
Ons 11 jul 2018 - 21:46 by Amy Sophia Scott

» Interrupted business ~ Nicholas Tallon
Ons 11 jul 2018 - 14:06 by Nicholas Tallon

» Death is only another step (Nessa)
Ons 11 jul 2018 - 0:52 by DuChance

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252336 indlæg in 12753 subjects

Gågaden by night (Sharrow)

Go down

Gågaden by night (Sharrow)

Indlæg by Gæst on Fre 8 apr 2011 - 19:30

tid : Aften.
Sted : Gågaden
Vejr: Blæsende, men tørt.
Omgivelser:Øde.

William Romeo var ude for at gå sin aftentur, da han havde brug for lige at få trukket noget luft, inden han skulle til at gøre sig klar til den lange nat. Han ved at natten bliver lang fordi han kommer til ikke at falde i søvn. Han skal møde sine forældre efter godt et års ventetid og derfor glæder han sig meget.
Han gik stille på gågaden og kiggede sig omkring, da der ikke var nogen mennesker. Han fandt en bænk, som han gik hen til for at sætte sig ned. Han havde taget sin guitar med, så han kunne spille et nummer og synge til samtidig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gågaden by night (Sharrow)

Indlæg by Gæst on Fre 8 apr 2011 - 19:39

Sharrow var lige kommet ud fra apoteket. Hun skulle have nogle piller mod hendes tandpine. Hendes hjørnetænder voksede mere og mere for hver dag der gik. Da apotekeren lukkede og låste efter hun var gået ud, lå gaden øde hen. Hendes blik fangede hurtigt et par blade der blæste i vinden. Hun trak sin krave godt op under ørene og begyndte at gå ned mod en af sidegaderne. Lige inden hun drejede ind af sidegaderne hørte hun en lyd der fik hende til at stå helt stille. Det så lidt komisk ud, for hun var frosset i en stilling hvor hun lige skulle til at tage et skridt. Hun drejede hurtigt rundt, på en tå, og gik tilbage mod den store gade. Lidt længere oppe sad en dreng. En dreng med den mest fantastiske stemme, og det bedste fingerspil hun nogensinde havde hørt. Hun smilede lidt for sig selv, da hun begyndte at gå imod ham. Hendes mave knurre-de og hun var meget sulten. Mon han kunne være hendes næste offer? Hun åbnede munden lige over hans hals. Hun lukkede øjnene, og åh hvor hun dog glæde sig. Hun havde ikke spist i snart meget lang tid. Lige inden hun skulle til at bide vendte han sig om med et meget skræmt ansigt. Nu stod hun der.. Fanget på fersk gerning med åben mund.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum