Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

something blue, something red, something dead :: Sharrow,

Go down

something blue, something red, something dead :: Sharrow,

Indlæg by Gæst on Tors 7 apr 2011 - 21:50

tid : irl

Sted : Terre centrum

Vejr : lunt og afslappende med stjerner foroven

Omgivelser : lidt mennesker her og der?


En bog lå blidt i hånden på dens elskede ejer der havde købt den lidt længere nede af gaden, denne bog var magisk i sin historie dog ej i sin realitet, den blev holdt af en yderst nysgerrig og meget historie trængende elskede kvinde. Kajika lod blidt de sølv grå øjne studere bogens indhold og de sorte blæk ord der var blevet tastede ned på det smukke papir der havde små søde cream farvede sider i stedet for hvid, og var ganske ru frem for glatte. Kajika lod blidt blikket og hendes tanker være fordybet i denne bog mens hun var iført disse stramme sorte jeans og en hvid jakke der dækkede til under bagdelen og så havde jakken sorte knapper i blank kontrast, samt de var 2 og 2 ned af hendes jakke ved åbning og lukning.
Hun smilede for sig selv og grinte let over handlingen i bogen.. mens hun ikke anede om der mund var nogen i nærheden af hende der betragtede hende??.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: something blue, something red, something dead :: Sharrow,

Indlæg by Gæst on Fre 8 apr 2011 - 10:48

Sharrow stod op af væg i gyde ikke langt derfra. Hun kikkede stille rundt, med hendes lysende øjne. Hun smilte lidt for sig selv da hun så pigen grinede af en bog, hun syntes at være meget optaget af. Hun undrede sig over hvordan man kunne være så optaget af en bog? Det var vel bare papirer med et omslag. Hun tog sin cigaretter frem, og med et lille pust ramte ilden tobakken. Hun tog et sug, tog hånden ned langs siden og pustede ud. Hendes ben hvilede nu op af murstenene. En varm brise pustede lidt hår væk fra hendes ansigt. Hun trådte ud af sit skjul og hen til en bænk, hvor hun satte sig og røg færdig. Hun skoede cigaretten ned på fortovet og rejste sig igen. Hun betragtede nu pigen fra sit ståsted. Fantastisk at nogle kunne være så optaget af noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum