Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Hvorfor skal livet være noget ....? Sharrow privat

Go down

Hvorfor skal livet være noget ....? Sharrow privat

Indlæg by Gæst on Ons 6 apr 2011 - 14:39

Tid-- 22:00
Sted-- gågaden
Omgivelser-- de mange lukket butikker, få folk og hvad man nu ellers kan finde her
Vejr--mørket og koldt dog stjerneklart og tørvejr
Dato-- irl
Tøj-- vil blive beskrevet i teksten

Natten var kommet som altid og have taget magten over dagen som nu var gået som altid det var vel ingen nyhed? sådan havde verden altid vejret og det ville der vel ikke blive lavet noget om på så det var vel som det plejede, mørket havde nu lagt sig over himlen om en tung dyne dog uden varmen for luft her var kold dog blæste det ikke så meget som det ellers ku, den halve måne lage et blegt lys over himlen og de mange stjernerne glimtede næsten denne sene nat, men sent var det vel ikke for det var på denne tid vampyrerne kom frem fra deres skjul ud for a finde føde ligesom de herreløse katte som listede af sted ned af gaden på jagt efter mus eller rotter, gaderne var næsten tomme her var kun et par hjemløse som lå og so på bænkende eller på den kolde jord, en par rotter spænede ned af gaden og et par hjemløse hunde luntede roligt af sted igennem gaden, dog blev stilheden brudt efter lidt tid da lyden af fodtrin ku høres, en høj spinkel mand drejede ud af en gyde hvorefter han roligt vandrede ned af gaden i et langsomt tempo der fortalte at han intet sku nå denne nat. Denne skikkelses navn var Raze han var en ung luft dæmon dog havde han næsten opgivet alt og var endda træt af sit liv, Raze var en høj spinkel fyr med et let bleg hud, hans øjne var smaragdgrønne og hans hør knald rødt samt kort og letter uglet, han var iført et par mørke hullet dog stramme jeans samt et par røde all stars og en hvid hættetrøje samt to nittebælter der holdt bukserne oppe, udover det hang der en sort guitar på hans ryg. Raze sukke tungt imens ha let så rundt*endnu en nat*tænkte han tørt og gik videre uden rigt at ha et mål faktisk gik han konstant sådan var hans liv levet nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvorfor skal livet være noget ....? Sharrow privat

Indlæg by Gæst on Ons 6 apr 2011 - 18:10

Sharrow sad på en bænk uden for en lukket slik butik og sang lavt for sig selv. Hun havde sin iPod i sine ører og sad lige så stille og vukkede fram og tilbage. En rotte kravlede op på bænken og med et skrig fra Sharrow forsvandt rotten hurtigt igen. Det morede hende nok så sjovt, for hun havde ikke noget imod disse skadedyr. Hun var bare blevet så forskrækket - og rotten ligeså. Den pilede over gaden og ind i et lille hul mellem to butikker. Hun sad og kikkede rundt, og vidste ikke rigtigt hvad hun skulle give sig til. En mand kom gående længere op af gaden. Hun kikkede ned i sin iPod, og slukkede den. Lige pludselig virkede den ikke så spændende mere. Hun havde på fornemmelsen at der var noget med den dreng.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvorfor skal livet være noget ....? Sharrow privat

Indlæg by Gæst on Ons 6 apr 2011 - 18:35

Raze vandrede videre ned af gaden stadig uden nogle mål for hvor han sku hen og lige nu tænkte han ikke rigtigt på noget ha så bare tomt ned i jorden imens han gik, dog løftede han hovedet ved lyden af det skrig dog rystede han svagt på hovedet da det blot var en kvinde så han sænkede hovedet igen imens han gik videre, da han kom tæt nok på hende opfange hans næse en fært af vampyr dog var han ligeglad denne nat han gik blot forbi hende som om hun slet ikke var der men blot var luft, han udstødte et let suk hvorefter han vendte blikket op mod himlen*hvorfor mig*tænkte han lidt opgivende, alt var bare gået galt for ham han havde intet tilbage hans familie havde udstødt ham blot fordi han var homo det ku de ikke klare og ja hans kæreste var skredet og han var nu endt i et nyt land, han anede ikke hvad han sku stile op længer og var ikke længere bange for døden eller smerte faktisk ville det bare få ham til at glemme alt det lort han nu var endt i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvorfor skal livet være noget ....? Sharrow privat

Indlæg by Gæst on Ons 6 apr 2011 - 18:49

"Uhm.." Hun hviskede lige så stille mens hun pegede hendes sneakers mod hinanden, og sænkede sit hovede. Hun tog mod til sig og rejste sig op.
"Hej" sagde hun lidt stille men stadig højt nok til at han kunne høre hende.
Hun håbede at han ikke begyndte at grine eller noget. Det halvkvalte hej, lød godt nok lidt sjovt. Hun roede lidt rundt i sit hår, og hun kikkede derfor lige direkte i øjene. Hendes blå øjne var yderst imponerende af en vampyr at være. Hun smilte, og hendes kridhvide hjørnetænder, gled ud på den røde underlæbe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvorfor skal livet være noget ....? Sharrow privat

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum