Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Statistics
Der er i alt 671 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Brian

Vores brugere har i alt skrevet 238835 indlæg in 11998 subjects

Aggressiv ... vildkat? Raze privat

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Aggressiv ... vildkat? Raze privat

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2011 - 21:13

Sted: gågaden
Omgivelser: ganske få mennesker
Tid: 23 tiden?
Vejr: køligt men helt klart
Påklædning: en meget kort sort nederdel og en neongrøn top der stumper hende over navlen samt sorte mili boots

En ung kvinde kom gående ned af den svagt belyste gågade. De gamle gadelamper begrænsede hvor meget man kunne se folk, og selv halvmånen lyste mere end alle gadelamperne til sammen.
Men det så ikke ud til at genere kvinden, hun gik med beslutsomme skridt og lignede en med alt for meget selvtillid. Og lignede bestemt ikke en man skulle genere. En svag nynnen kunne høres fra hende, og i løbet af få meget begyndte hun at danse ned af gaden i stedet, en af de få folk der kom gående på gaden skulle lige nøjagtigt placere sig sådan at hun stødte ind i ham. Og hun faldt, dog satte hun hurtigt en hånd i jorden inden hendes ansigt eller resten af hendes krop nåede at røre jorden. En knoren kom fra hende da det åbenbart var drengens eller mandens skyld at hun var faldt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Aggressiv ... vildkat? Raze privat

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2011 - 21:27

En høj dog spinkel fyr kom gående ned af gaden med rolige skridt, han var iført en grå hættetrøje hvor hætten var trukket over hovedet så hans hår samt øjne blev dækket af det tykke stof, udover det bar han et par mørke lidt hullet jeans som sad stramt dog blev de holdt oppe af to nittebælter et i sort og et i hvidt desuden bar han et par røde all stars og en sort guitar på ryggen, Raze var denne unge fyrs navn og ja han var luft dæmon, han vandre roligt ned af gaden dog ku han ikke lade være med at smile lidt skævt af den kvinde der kom dansende, da han ko tæt nok på hende stoppe ham op som om han ikke havde set hende, da hun ramte jorden rakte han en lidt bleg hånd frem mod hende"undskyld se dem ikke"sag han hurtigt og lidt flinkt, desuden sendte han hende et lidt skævt smil dog ku hun ikke se hans øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum