Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Athena Akademiet - Reklame
Ons 18 apr 2018 - 11:39 by Aaron

» Love at first sight - [Khá]
Ons 18 apr 2018 - 10:16 by Khaa

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 18 apr 2018 - 9:46 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 18 apr 2018 - 9:42 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Ons 18 apr 2018 - 9:38 by Morgan L. Withers

» Long time no see (Desire Murdoch)
Ons 18 apr 2018 - 9:35 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 18 apr 2018 - 9:31 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 17 apr 2018 - 18:21 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Tirs 17 apr 2018 - 13:59 by Caleb

» UW - Reklame!
Man 16 apr 2018 - 18:32 by Harry Jepsen

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 527 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Constantin deZota

Vores brugere har i alt skrevet 250507 indlæg in 12696 subjects

Aggressiv ... vildkat? Raze privat

Go down

Aggressiv ... vildkat? Raze privat

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2011 - 21:13

Sted: gågaden
Omgivelser: ganske få mennesker
Tid: 23 tiden?
Vejr: køligt men helt klart
Påklædning: en meget kort sort nederdel og en neongrøn top der stumper hende over navlen samt sorte mili boots

En ung kvinde kom gående ned af den svagt belyste gågade. De gamle gadelamper begrænsede hvor meget man kunne se folk, og selv halvmånen lyste mere end alle gadelamperne til sammen.
Men det så ikke ud til at genere kvinden, hun gik med beslutsomme skridt og lignede en med alt for meget selvtillid. Og lignede bestemt ikke en man skulle genere. En svag nynnen kunne høres fra hende, og i løbet af få meget begyndte hun at danse ned af gaden i stedet, en af de få folk der kom gående på gaden skulle lige nøjagtigt placere sig sådan at hun stødte ind i ham. Og hun faldt, dog satte hun hurtigt en hånd i jorden inden hendes ansigt eller resten af hendes krop nåede at røre jorden. En knoren kom fra hende da det åbenbart var drengens eller mandens skyld at hun var faldt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Aggressiv ... vildkat? Raze privat

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2011 - 21:27

En høj dog spinkel fyr kom gående ned af gaden med rolige skridt, han var iført en grå hættetrøje hvor hætten var trukket over hovedet så hans hår samt øjne blev dækket af det tykke stof, udover det bar han et par mørke lidt hullet jeans som sad stramt dog blev de holdt oppe af to nittebælter et i sort og et i hvidt desuden bar han et par røde all stars og en sort guitar på ryggen, Raze var denne unge fyrs navn og ja han var luft dæmon, han vandre roligt ned af gaden dog ku han ikke lade være med at smile lidt skævt af den kvinde der kom dansende, da han ko tæt nok på hende stoppe ham op som om han ikke havde set hende, da hun ramte jorden rakte han en lidt bleg hånd frem mod hende"undskyld se dem ikke"sag han hurtigt og lidt flinkt, desuden sendte han hende et lidt skævt smil dog ku hun ikke se hans øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum