Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Go down

En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Lør 2 apr 2011 - 21:39

S: Gaderne i Terre
T: 01:00
O: EN masse unge, der drikker og fester, en masse natklubber og barer.
V: Stjerneklart og dejligt, omkring 20-24 grader varmt, vindstille.

Udseende: En sort, halvt åben skjorte, sorte bukser og et par læderstøvler.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etricus Da'talvere D'tarion stod op ad muren i en gyde ved siden af den mest festlige gade i Terre. Han lagde armene over kors og kiggede ud på de mange unge der gik forbi.
Unge fyre med smarte skjorter og geléfyldt hår, gangster-wannabee's med baggypants og alt for store trøjer, unge piger med lårkort eller bar mave... eller begge.
Alt sammen var meget festligt, med alkohol, godt humør, en slåskamp i ny og næ, dating, charmespil og sex de steder hvor man kunne være i fred.
Etricus var ikke en del af det.
Han havde valgt at opholde sig så meget i gyderne som muligt... det var det sikreste sted. Lige for øjnene af Tronraneren og hans folk, og alligevel godt gemt af folkemængden.
Etricus sukkede og rystede på hovedet. Sikke et liv... på flugt og nødt til at holde sig skjult... men hvis alt gik som han ville, ville det snart være slut.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Lør 2 apr 2011 - 21:42

//^^" jeg bliver nød til at melde mig ud af emnet... desværre.. har ikke tid i dag eller det meste i morgen..//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Lør 2 apr 2011 - 21:45

//øv er det så bare min tur??//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Lør 2 apr 2011 - 21:50

// Øv! Men ja Raze :) //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Lør 2 apr 2011 - 21:59

En ung høj dog meget spinkel fyr kom gående alene ned af gaden han var langt fra som de andre, der var intet pop eller gangster over ham langt fra han havde intet gele i håret og ingen hængerøvsbukser nej langt fra, han var iført en grå ret stram hættetrøje som frem hævede hans spinkle krop desuden var hætten trukket op så den dække det meste af hans ansigt udover det havde han et par stramme mørke jeans med få huller og så et på blå all stars som var lidt slidt og så hang der en sort guitar på hans ryg, Raze var denne unge fyrs navn og han var ikke blot et menneske men en luft dæmon som næsten lige var kommet til denne del af landet, Raze sukke let imens han langsomt gik over mod skyggerne for ikke at være så tydelig, has glasblå øjne så rundt på de mange unge men han rystede dog på hovedet af dem da de ikke var spor klog tænk at drikke sig fuld eller ha sex med en kvinde, bare tanken fik ham til at gyse svagt fordi han var til mænd og det havde han altid været.
Dog lage han ikke mærke til lugtene omkring ham og lugte derfor heller ikke elveren som han enligt var på vej mod uden at hvide det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Søn 3 apr 2011 - 9:03

Gyderne.. var et sted Ivory ikke brød sig så meget om, hun var kendt for at være en enspænder, men når hun søgte noget selskab, plejede det for det meste at komme til hende, så hun ikke behøvede at gøre så meget ved det.. der var fest alle vegne, en masse folk som var fulde, både kvinder og mænd. Ivory var heldigvis ikke en af dem. Hun var en djævel som kun drak hvis at det var nødvendigt for hende, ellers ikke, så simpelt var det. Hun gik og pressede sig igennem folkemængden, ligeglad om hun kom til at skubbe en person så hårdt væk at personen mistede balancen, da det var tydeligt at se at nogle af dem ikke rigtigt kunne stå på benene. Djævlen kendt som Ivory, havde et korset på som passede til hendes figur af en kvindekrop med en halskæde siddende rundt om halsen, som rent faktisk var et halsbånd til at starte med, der var bare blevet sat flere vedhæng på så det blev til et flot, unikt smykke til sidst.
Hun havde sorte leggings på og en frakke udover korsettet. Nogle ville nok undre sig om hun kunne holde varmen, men når hun var en djævel, en forholdsvis ung djævel og kunne lege med ilden, så var det ikke så svært for hende at få varme om sig. Hun fortsatte med sin gå gang og vandrede hen mod en mur, væk fra de andre for at få noget frisk luft som ikke indebar den stygge luft af alkohol.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En Stjerneklar Nat | Kajika, Raze og Ivory |

Indlæg by Gæst on Man 4 apr 2011 - 12:39

//din tur elver//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum