Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252384 indlæg in 12753 subjects

Invitationen til impure résiduelle :: signet

Go down

Invitationen til impure résiduelle :: signet

Indlæg by Gæst on Man 28 mar 2011 - 17:07

Tid : 00:01

Sted : impure résiduelle

Vejr : lunt og klart, mørkt

Omgivelser : ingen at se i nærheden overhovedet..


Et lille brev var kommet tidligere og mærkeligt nok havde den brevet var skrevet til fået det ? dog var det mærkelige ved det at det ikke var til Alexander men Noir?. Noir lagde sig blidt på sin seng og læste det let igennem mens hun betragtede skriften og selveste det der stod, og et smil kom over hendes læber i det hun fik sig rejst op og iførte sig sine jeans i mørkeblå og så en trøje i sort der gik ned til hofterne,
og gik så af sted i sine sorte stiletter på vej hen til denne mystiske fremmede der havde sendt hende dette brev mærkeligt ? var hele denne dag skam,
der var sket det ene efter det andet og hun anede virkelig ikke hvad hun skulle stille op med alt dette der var sket i nat, men nu kom hun da endelig ud os selv om det kun var på impure residuelle.
Hun kiggede stille rundt da hun nærmede sig stedet og der så helt øde og slukket ud dog dørene var åben, hun gik stille indenfor i det hun kiggede rundt nysgererigt og ventende, mund denne fremmede var en kvinde eller måske en mand?
det kunne man dog aldrig vide, men hun holdte dog brevet i hånden og lagde det så blidt på en af de borde der stadig så bedækket ud og satte sig så i det hun tjekkede klokken der nu var 1 min over??.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Invitationen til impure résiduelle :: signet

Indlæg by Gæst on Man 28 mar 2011 - 19:56

En mindre brise, skubbede en tyk røg med sig. Men røgen fløj ikke simpelt og lige igennem luften, men den grå røg svingede fra side til side. Røgen skiftede brat retning, da den kom hen foran døren ind til restauranten. Røgen fløj imod bordet hvor Noir sad, og kresede en enkelt gang omkring hende, dog udena t være tæt nok til at røre hende. Den fløjs så imod jorden, og den lange stime der fulgte fronten, begyndte nu at skabe en form. Først skabte den et par fine sorte lak sko, og så ellers kørte den opad. Det formede et par lange velbyggede ben, omfavnet af et par fine sorte jakkesæts bukser. Røgen fortsatte så opad, og lavede en krop, der var ifført en fin hvid skjorte, og da skjorten, uden ærmer var blevet formet, kom der et puff fra figuren, og en fin jakke faldt på plads ned over ham. Ærmerne blev fyldt med et par lange arme, som endte ud i et par fine hænder, fra en ung mand. Hænderne greb fat i jakkens kanter, og han hev dem frem, for at rette på det, og i det han gjorde, kom endnu et puff fra kraven af skjorten, og et rødt slips skød frem, og lagde sig ned foran ham. Der formede sig så et hoved op fra skjorten, og der stod nu en høj, og fin herre foran Noir, og smilede bredt ned til hende. så hans spidse hvide tænder kom til sine. Alt ved ham virkede velplejet, som om han havde forberedt sig på mødet.
Manden slog sin venstre hånd ud i luften til hans side, og en cigaret kom frem imellem hans pege finger og lange finger. Han satte den for læberne, og holdt sin anden hånds finger op foran cigaretten. En flame skar op fra hans ene finger, og andtændte cigaretten. Hånden knugede sig så til en næve, for at slukke ilden, og en stor klump røg samlede sig ud fra hånden, og det formede sig til en hat, som fint bev sat på hans hoved.
Figuren strakte så en hånd ud imod Noir, og bukkede høfligt, imens han fjernede cigaretten, og skubbede røgen ud fra hans næse.
"Goddag, Noir Everett Parakiss, måske soon to be Lazarow? Mit navn er Lucius Vorhn. Men du kan kalde mig Signet.. Det er mig en glæde at møde dig." Sagde han, med sine dybe fløde stemme, og det faste brede smil, der ødelagde det fløde skønne ydre, og fremviste Signet som en helt anden person. Men han holdt stadigt sin hånd frem, og hvis hun tog den, rejste han den op til munden, og kyssede den høfligt, uden at fjerne hans øjne fra hendes. Han fortsatte sit buk, og slap så hendes hånd, inden han satte sig ned på sin stol, og rejste sin højre fod, og lagde den på sit venstre knæ.
"Jeg sætter stor pris på at du kunne komme.. Lad os starte med at bestile noget at drikke.. Kan din race vel stadigt klare, hm?" Spurgte han, med sit brede smil, bredt endnu mere over hans ansigt. Han rejste sin frie hånd, og knipsede en enkelt gang. Da han gjorde, blev lyset tændt, og en tjener kom gående ud fra køkkenet. En krid hvid røg formede sig over Signets højre skulder, og det samlede sig, og blev til en komplet sort kat, med grålige øjne, hvis sorte pupiler stirede imod Noir, med dets tomme blik, imens den sitlle spandt, og svingede sin hale fra side til side bag sig, roligt. Signet så ikke ud til at blive generet af katten, men så nærmere ud til at ignorere dens eksistens, og holdt sine øjne fast focuseret imod Noir, imens han lagde sin cigaret for læberne, og hvilede sin venstre albue på bordet imellem dem, og afventede tjeneren. Hans, ligeså, grålige øjne, lignede at de havde en grå sku der flakkede rundt i den blålige Iris, som en konstant storm af røg, omkring pupilen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum