Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252172 indlæg in 12744 subjects

en nat i byen Lazarus(privat)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: en nat i byen Lazarus(privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 29 mar 2011 - 18:13

Lazarus nikkede og gav hende tilladelse til at gå. Da hun var gået hidkaldte han en Vampyr ved navn Celsius. Celsius knælede foran Lazarus og kiggede ned i jorden imens han sagde ’’ De hidkaldte mig herrer’’. Lazarus gik over og hælede lidt blod op i et glad og tog en slurk ’’ Ja.. Celsius.. Da jeg fandt dig var du ikke andet en et blodtørstigt bæst.. Jeg lærte dig at styre dig selv.. Jeg hev dig ud fra din blodrus og gav dig et liv igen.. Du skal du tilbagebetale den gæld.. Du skal være Bodyguard for den menneske pige du så gå ovenpå.. Beskyt hende med dit liv.. For sker der hende noget så dræber jeg dig’’. Celsius nikkede og forsvandt .

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: en nat i byen Lazarus(privat)

Indlæg by Gæst on Ons 30 mar 2011 - 17:10

Sassha gk ind på sit nye værlse. Og tog kjolen af og tog natkjole på og gik i seng men hun faldt ikke i søven, lige med det sammen da hun lå og lytte til alle skrigen det var meget uhyggelige. At ligge her og høre på men efter nogen tid faldt hun så i søven, med et svaget og uskyldig smile på læben

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum