Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Where to go? //Peter//

Go down

Where to go? //Peter//

Indlæg by Gæst on Fre 25 mar 2011 - 18:38

S: Metroen
T: 19.34
O: Togskinner, hvide vægge og flisegulv, store plakater med reklamer og nogle få mennesker.
V: Forårsagtigt og en smule køligt, da det er ved at blive mørkt.


På en bænk midt mellem de to gange, der førte ned til metroen, sad en lyshåret dreng. Hans hvide hale hans ud over bænkens kant, og hans lyse hår flyttede ganske let på sig, hver gang et forbipasserende transportmiddel trak en vind efter sig.

Han havde siddet der i det, der vist efterhånden svarede til en times tid. Folk var kommet, og folk var gået. Han havde overværet adskillige kærestepar løbe hinanden i møde, og små børn springe op i favnen på deres forældre i genforeningens glæde.
Selv ventede han ikke på nogen. Han vidste ikke engang, hvor han skulle tage hen, eller hvorfor han overhovedet befandt sig her nede under jorden. Måske var det, fordi han elskede at sidde og betragte folk komme og gå og tænke på alle de steder, de rejste hen - og i særdeleshed alle de steder, han måske engang selv kunne rejse hen. Han var træt af denne by, træt af altid at rende rundt i de samme gader mellem de samme gamle bygninger.
Et suk forlod hans læber, da endnu en metro passerede. Kun fem personer steg ud, men ingen steg på, for han var den eneste, der sad og ventede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum