Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

fri dag fra jobbe - Mare privat

Go down

fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 20:44

Sted: gågade
Tid: 12:21
Dato: 19
Vejr: sol skin varm omkring de 27 gr
Omgivelser: butikker og menneske/væsen.

Aleksanor stod i en musik butik, op på først sal, det var en stor musik butik, han elsker så nogen butikke da men stor set kun find alle slags musik i dem, han havde alleder fire cd i den en hånd mens han leder videre om der var mere spænde musik for ham, han var næste to meter høj (195cm) så han stikke nogen hoved over den andre, han så også andreledes ud, da hans stil var punk, han har piercinger i ører (ringe og pigge) og en i læbe, han har sin rød handske på ud finge og en sort skjorten som sat lidt tæt på hans krop, han har noget lige læder bukser på de sad dog ikke tæt på ham.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 20:57

Mare så sig omkring efter interessante bekendtskaber. Hun havde ikke været i Di Morga særligt længe, men alligevel lod det til at hun fik mødt en hel spændende væsner, selv inden hun var nået indenfor murene. De dybe, mørke øjne fandt hurtigt en meget høj dreng, hvilket ikke var nyt efterhånden, og faldt i et par dybere tanker. Den punkede stil fik hende til at undre sig over musikvalget, hvor han sjovt nok stod imellem emnerne som rock og klassisk. Hun trådte nærmere, hvilket var let, da der næsten ikke var en sjæl i den ellers fyldte musikforretning.
"Finder du noget interessant?" Hun kiggede ikke på drengen, stod nu ved siden af, imens at blikket og fingrene berørte en cd af AC/DC. Et stykke musik, der ikke lige faldt i hendes smag, hvis hun skulle være helt ærlig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:02

hans grøn øjne rette sin kort mod en kvinde som tale til ham, ikke en han havde set før, han tog en cd op med avenged sevenfold, det var ikke det rigtig sted den stod, man det gjort ikke noget, han tog cd i den anden hånd hvor han havde tre tc i forvej, "ja det gør jeg, hvad med dem selv" spurgte han, med en god dyb stamme, men kun godt høre af han ikke kommer her fra frankrig, nej han var fra hvid rusland, han gik over til heavy metal og begynde af kig de forskellig cd igennem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:11

Hun fulgte efter ham, selvom hans nuværende interesse i hende vist nærmede sig tallet nul. Hun nynnede let melodien fra den sang, der havde mest betydning, ihvertfald for hendes egens personlighed. Hvis denne dreng havde lidt smag, kunne han hurtigt identificere den som Wonderful life af det såkaldte band, Hurts. Det morsomme var, at bandet hed noget så grufuldt som Hurts, når en af deres sange omhandlede aldrig at give op og at det er et vidunderligt liv, vi levede i. Hvilket hun egentligt ønskede at give sangeren ret i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:16

han stod lidt og kiggede på cd´er men fandt ikke rigtig nnoget som han ikke havde i for vej, "det er hurts med wonsweful lift du nynnede" sagde han og kiggede kort på hende, han stod i en blide virke så han skulle forbi hende for af kom ned under, så han kun betale, han gjort ikke tegn til af han vil forbi hende, "hvad laver de så her, da det ikke ser ud til af du har interesse i noget af musik" spurgte han og ved sig om mod hende og kiggede på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:23

"Håber at møde nye bekendtskaber, siden jeg er ny i byen" Hun granskede ham fra top til tå, bare for at få alle mulige detaljer med i sin beskrivelse af denne dreng. Ifølge hende kunne han ikke være meget ældre end i udseendet, men som altid kunne det jo narre. Hendes eget udseende gik ikke over en almindelig 19 årig tøs' helligere karakteristiske tegn, såsom det lettere røde hår og det utroligt blide ansigt. Hendes venlige smil afgav spænding over hans svar og dog som om det gemte en hel masse hemmeligheder, ingen havde lov at se på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:31

han nikke kort og smiler svagt, "nemlig velkom til terre, håber du synes om by" sagde han og smiler rolig, han sat sig let på kant af cd hyl, "må jeg så burd på nogoet af drik, som velkom til by" spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt, han kun nemlig godt selv bruge noget af drikke, nu hvor det er så varm som det er, han køre kort en hånd gennem sit halv lang sølv grå hår, han kiggede kort rundt, så mange var der enlig heller ikke lige nu, det kan være af folk synes af det er for varm af være her op på først sal.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:39

Hun nikkede kort, med et lettere tilfredst smil på læberne, hvilket ikke var nyt. De dybe øjne fangede kort en smule af det sølviske hår, han så smukt bar på sit prydende, unikke ansigt. Hun slog noget af det røde hår til siden, med en enkel, fascinerende bevægelse, der ikke var til at tage fejl af. Hun var en engel med finesse, ynge, værdighed og en masse erfaring i sine taktiske bevægelser og udnyttelse af ord.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Lør 19 mar 2011 - 21:44

han nokrt som tegn på af han havde forstå hende, han rejse sig op og gjort første der tegn til af han vil forbi hende, han kun ser af hun er en engle, ham selv ligner bare et normal kedelig menneske som han dog ikke er, han gik forbi hende da hun gjort af han kun, han gik ned under og betaler for de fire cd´er, han fik en pose til dem, hvorefter han rolig vente på af hun skulle kom ned, så de kan går, han gik ud af butik og ned af gade da hun var kommer ned til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Søn 20 mar 2011 - 11:48

Hun fulgte efter, stadig med et smil over læberne og en vis tilfredshed, i et charmende glimt i øjet. Han lod til ikke at interessere sig for andet end lige musikken, hvilket fik hende til at tænke på, om han overhovedet lagde mærke til de væsner omkring ham. Måske var denne animagus så fraværende overfor det omkring gående, at selv hierakiet ikke havde præget hans nuværende attention. Men hvem vidste hvad der foregik i dennes hoved? Egentlig prikkede det bare til Mares egen nysgerrighed og derfor fulgte hun bare efter ham, uden at gøre andet end at smile op til ham, der var virkelig høj.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Søn 20 mar 2011 - 13:06

han gik rolig videre, nej han så ikke rigtig hvad der sker omkring ham, da han ikke har det bedst syn og ud sin brille eller kontaktlinser som han ikke har på sin lige nu, så ting opdage han så rigtig når de var ind af to meter på ham, så han det, "hvad siger du, et åben sted eller en bar" spurgte han og kiggede kort til bag på hende, han vidste godt hvor hun var selvom han ikke kun ser hende, men han kun dufte hende, hvor hun er og hvor lang fra hun er fra ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Man 21 mar 2011 - 11:57

"Mmh..." Hun trak læberne imod sine tænder, og granskede gruset under deres fødder med et let tænktsomt blik. Det røde hår lavede en lang bølgegang ned af den ene side af hendes ansigt. De mørke øjne faldt igen på drengens ansigt og læberne var igen til at se.
"En bar lyder godt, der kommer ikke så meget og..." Hun så fjernt væk. Tænkte på stanken af alkohol, der ville fjerne essensen af hendes englelugt, der tit fik masser af opmærksomhed fra skumlere typer. Såsom de vampyrer, hvis antal blev betydeligt forhøjet næsten hver nat. Det havde været forstærket i byen, før og efter hun ankom, hvilket der stak i hendes flugt instinkt.
"Tjaa. Der er ikke så mange"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Gæst on Man 21 mar 2011 - 17:21

"okay så går vi ind på en bar" sagde han og kiggede kort tilbage på hende, han gik i lidt tid ud af sige noget, hvor han drej ind på en side vej, han gik over til et af de første hus som vise sig af være en bar, han åben dør og lod hende går ind første, ind han selv gik ind og lukke dør efter sig, han gik op til bar og sat sig på en af bar stol, han bestille en ren vodka, indda en stor en, han drak vodka som det var vand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: fri dag fra jobbe - Mare privat

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum