Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:39 by Angelique Dümont

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253333 indlæg in 12780 subjects

Noget eller nogen at bruge som sikkerhed : davy

Go down

Noget eller nogen at bruge som sikkerhed : davy

Indlæg by Gæst on Tirs 15 mar 2011 - 20:04

T : 21:32

S : Nær skolen og nær byen

O : mange folk her og der, fulde men os ædru

V : roligt og lunt for en gangs skyld, blå himmel mellem de mørke sorte skyer af nat.


Vis man kunne beskrive dette her tidspunkt så var det et yderst dårligt tidspunkt vis man så det fra Scarletts side efter som hun lige var blevet lukket ud af hospitalet, og endelig måtte gå frit omkring som hun ville men.. at blive lukket ud om aften uden arbejde, uden et hjem uden penge eller noget som helst og så syet under brystet på grund af et kniv stik så det gjorde ondt at gå rundt eller bøje sig.
Hun sukkede let i det hun strøg sit hår til siden så det let flagrede bagved hendes ryg, sort og glansfuldt i gadelygternes smukke gule skær.
Hendes øjne spejdede let rundt i det hun så småt begyndte at gå lidt rundt og kigge sig omkring og havde en lille sort bog i hånden hvor hun skrev gadenavnene ned og kortet over det meste af byens vigtige steder som hospital havde hun skrevet ned på sin arm med sort blæk så hun skulle ha det vasket af i et bad vis hun skulle have håb om at få det af.
Hendes sorte trøje var stramt ind til hende og hendes leggins havde mønstre og var sorte og viste hud imellem mønstrende, det så virkelig fedt ud og havde hun sorte allstar på, samt hendes pinke jakke der dog havde blod ned af siden og et hul nær brystet det så knap så fedt ud.
Nogen gloede på det blodmærke hun havde og begyndte at holde afstand mens hun så undrende rundt og ikke forstod denne pludselige nervøsitet.
Hun gik stille end nær strøget, og trak så ærmet op i det hun betragtede kortet på armen og tænkte lidt for sig selv* måske man skulle gå i skole....?? eller det ville jeg nok ingen gang ha råd til*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget eller nogen at bruge som sikkerhed : davy

Indlæg by Gæst on Tirs 15 mar 2011 - 20:22


En høj mand kom gående roligt ned af gaden på vej mod byens hotel hvor han boede, denne mand var let muskuløs desuden var han pænt høj dog var hans krop enligt ret spinkel, hans hud var lysebrun og fin uden det mindste tegn på urenheder eller ar, de ar han havde sad desuden gemt væk under hans hvide skjorte, hans hår var mørkebrunt næsten sort samt kort og lidt krøllet dog så det ret godt ud, hans øjenbryn var tynde samt fine dog uden at være plukket de var blot naturlige, og så vatr der hans øjne som var chokoladebrune samt at de bar et alvorligt dog høfligt samt tænksomt blik, han var iført en hvid skjorte samt et par mørke jeans og et par ret dyrere sorte lædersko samt en brun gammeldags skoletaske som lærerne brugte i de gamle dage dog er denne i ret god stand.
Et let smil gled hen over hans læber imens han roligt gik ned af gaden på vej hjem, han hade fået fri for flere timer siden men var først nu på vej hjem, når ja han er skolelærer, Davy gik roligt forbi den mystiske kvinde faktisk uden at se hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget eller nogen at bruge som sikkerhed : davy

Indlæg by Gæst on Tirs 15 mar 2011 - 20:29

Scarlett sukkede let i det hun trak trøjen frem af igen og lod hendes jakke komme på den arm igen da hun endelig fik kortlagt det i hovedet igen sådan nogen lunde og fik sat fødderne igang igen fordi hvad var ikke bedre for hende end at bryde ind på en skole og så overnatte der ? eller måske et bibliotek... dog ville der vel være alarm på bibliotek og ikke så meget alarm her på den lokale skole?.
Hun gik stille ned af gaden, hun var slank med sine kvindelige fordele/former, samt hun gik meget elegant i det og roligt, med rank ryg og meget anderledes udseende end de fleste.
Hun kunne dog ha urenheder men havde det ikke lige i denne her månede heldigvis.
Hun så stille rundt i det hun fik øje på Davy betragtede hun ham så groft *han ligner intet menneske... endnu en af disse mærkelige smukke mænd man ikke* før hun vidste af det løs der et ovnlig bump hult var det og der sad hun på røven foran en lygte pæl før blodet blidt løb ned af hendes pande til øjnene"Auv..." hun tog sig til den blødende pande og havde ramt en af skruerne hvor man skruede lygtepælen op for at kunne tjekke dens ledninger... Hun så lidt på sin hånd og sukkede højlydt i det hun lagde sig ned med lukkede øjne og åbende dem efter et stykke tid...
Da Scarlett endelig fik sig sat op og kom til sig selv mere eller mindre vendte hun sig hurtigt om for at se efter fyren der var gået forbi hende ikke fordi hun ikke var vand til at blive ignoreret eller aldrig lagt mærke til nej.. men fordi? at der var noget over ham.. men mens hun tænkte det kom der en let rødmen over hendes kinder og det eneste hun kunne gøre var nærmest at pive af flovhed og holde sig for munden og prøvede at glemme den dunkende smerte ved hovedet... *århhhh stop så med at rødme, vis nogen ser dig, du sådan et... et ? fjols Scarlett dumme dumme dumme mig!*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Noget eller nogen at bruge som sikkerhed : davy

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum