Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Enlig fri* Logan privat

Go down

Enlig fri* Logan privat

Indlæg by Gæst on Tors 10 mar 2011 - 15:22

Tid* 15:12
Sted* gågaden
Omgivelser* de mange butikker samt Cafeer og folk
Vejr* køligt men tørt
Tøj* En sort trøje(som avatar) med en hvid skjorte under samt et par mørke jeans og et par sorte lædersko samt en gammeldags skoletaske lærer brugte i gamle dage

Mange unge mennesker var taget til byen for at slappe af efter skoletiden, flere grupper med piger som gik og snarkke ku ses i den lange gågade dog var her også en gruppe drenge som hang ud ved en kiosk med en smøg samt en øl, her var dog også voksne som roligt vandre op og ned af gaden enten for at lufte deres hund eller var ude og handle ind til aftensmaden, så var der også et par gadespiller som prøvede på at få lidt penge for det de spillede desuden gik der et par hjemløse rundt og rode i skraldespande.
Mellem alle de normale folk gik en ung høj mand, hans hår var, mørkebrunt samt kort og krølle let, hans hud var en lille smule brun og has krop ret veltrænet dog ikke for overdrevet, og så var der hans øje som var mørkebrune med et uroligt charmerende men alvorligt glimt, desuden var et roligt smil placeret på hans læber, mandens navn var Davy Jackson og ja han var ny i dette land, ha havde netop fået jobbet på High school som historie samt biologi og musik lærer et job han var glad for, han havde enligt fået fri og var aget til byen for at slappe af dog sukke han let ved synet af den unge gruppe drenge som både røg og drak*alt for dumt*tænkte han kort før han rystede på hovedet, de var ikke hans problem han havde fri og sku ikke bekymrer sig om de unge.
Davy vandre roligt videre men stoppe dog op ved en bænk hvor ha roligt satte sig ned og lage tasken ved sin side hvorefter han vendte blikket mod himlen, og sukke tungt, han så normal ud vis altså man var menneske for andre væsner ville ku lugte ham, og vide at han er Animagus, dog var det ikke noget han var stolt af desuden brugte han ikke rigtig sine evner men prøvede blot at skjule dem for at leve et mere normalt og roligt liv.
Han nød at undervise unge mennesker og prøvede altid at lærer dem hvordan man sku opfører sig dog var det ikke alle elever som lytte, men det gjord de fleste piger dog da de fleste faldt for ham, fordi han altid så godt ud og næsten alt var så flink dog ku han blive ret sur.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum