Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Pga. profil farve.

Go down

Pga. profil farve.

Indlæg by Gæst on Man 7 mar 2011 - 19:19

Hej. Jeg vil have noget tekst til min profil på billede. Og jeg ville høre hvilken farve den farve ved profilen er. Altså er den #00000 eller hva er den?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pga. profil farve.

Indlæg by Gæst on Tirs 8 mar 2011 - 19:38

Uhm..
Det ved jeg faktisk ikke. Personligt tager jeg bare et billede af profilen, og sætter billedet og teksten ind på billedet, som jeg selvfølgelig beskærer så jeg kun har den grå farve...
Ved ikke om det hjalp? ^^'

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum