Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Having fun in the metro //Cheryl//

Go down

Having fun in the metro //Cheryl//

Indlæg by Gæst on Man 7 mar 2011 - 19:09

Påklædning :: Tennissko, jeans, hvid t-shirt, åben sort jakke, to armbånd på venstre arm.
Sted :: et af metro togene, som er på vej væk fra centrum.
Omgivelser :: nogle få meget trætte mennesker.
Vejr :: overskyet og regnfuld.
Tid :: kl. 23.27
_____________________________________________________________________

Meallán var nok den af passagerne, som var mest frisk på dette tidspunkt. Han var altid fyldt med energi, bortset fra, når han endelig lå og sov, som et lille barn. Han stod op og kiggede ud af døren, mens de suste forbi tunnelvæggene. Han var faktisk kun lige steget på, da han gerne ville prøve det. Han var jo enlig ny i byen, men sørme ikke i verden. Han så sig omkring inde i toget og fik øje på to-tre personer, som sad og hang lidt med hovedet, og det så faktisk ud til, at der var nogen af dem, som sov. Meallán satte sig i nærheden af døren på en stol med udstrakte ben, som man let ville stolpe over, hvis man ikke var opmærksom. De gjorde et holdt og en enkelt mere steg ombord i det to vognslange metrotog. Han sukkede en enkelt gang, han havde faktisk troet, at det ville være mere spændende, men det var nok mere om formiddagen og eftermiddagen, hvor folk ville på arbejde og hjem igen, han skulle have ventet. Han lagde armene over kors og ventede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Having fun in the metro //Cheryl//

Indlæg by Gæst on Man 7 mar 2011 - 19:27

En høj spinkel kvinde med mørkerødt kort hår trådte ind i metroen da den stoppe ved en Station, hendes isblå øjne så rundt med et frækt blik hvorefter hun sukke svagt og begav sig hen mod en af de ledige pladser, hun var iført en sort top som gik hende til lidt over navlen, udover den bar hun en stram lårkort rød nederdel med lidt trænet og så et par sorte høje stiletter, som tydeligt afslører at denne kvinde er hvad man kalde ludder dog på en anderledes måde, for hun arbejder for en fin herre som tit sender hende ud for at forfører fejderne eller andre folk, dog havde hun fået lidt fri og var derfor på vej til byen for at feste lidt.
Cheryl var kvindes navn og hun var ikke blot et menneske men dæmon, retter sagt lyn dæmon noget hun var stolt af, og desuden var hun en stærk og vild tøs, hun smilede frækt og satte sig roligt ned på den tomme stol hun havde udset sig, den var tæt på en anden fyr som så rundt tit, hun lukke øjne svagt imens hun tænkte let.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Having fun in the metro //Cheryl//

Indlæg by Gæst on Tirs 8 mar 2011 - 14:33

Meallán orkede ikke engang at dreje hovedet, da døren endnu engang gik op, han overvejede, om han enlig ikke bare skulle sove og så stå af ved det næste sted, hvor han vågnede. Han fik dog øje på kvinden, inden hun satte sig ned, hvilket ikke var så langt fra ham. Hun virkede også til at være frisk og ikke så søvndøssig, som resten af flokken, der var til stede. Der var også noget ved hende, som virkede anderledes, men han kunne ikke lige sætte fingrene på det, men det fandt han vel tidsnok ud af på et tidspunkt. Han lod sine fingerspidser røre ved hinanden og betragtede dem, hvorefter små knitrelyde kunne høres, men der kunne dog intet ses. Han lænede hovedet tilbage og rystede let på hovedet, så håret faldt ned bag hans skulder, da noget hang foran hans ene øje.
Han betragtede nu igen pigen, som var steget på metroen. ”Hey. Hvor skal du hen?” spurgte han sådan lidt uden at tænke over det, mens hans smilte venligt til hende og lod sine hænder falde ned i skødet på ham. Han ventede tålmodigt på et svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Having fun in the metro //Cheryl//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum