Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Go down

Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Indlæg by Gæst on Tirs 15 feb 2011 - 20:28

Tid: Aften - 19:48
Omgivelser: Ingen kunder.
Sted: Tattoo-biksen under hendes lejlighed.
Vejr: Overskyet men rimelig lunt.


Jolene sad på kontorstolen bag disken i hendes elskede biks. Hun havde ingen jobs i dag, men hendes butik var aldrig lukket.
I skødet havde hun (som sædvanligt) en fløjte som hun var ved at skære ud i egetræ. Kniven var en af hendes mest elskede egendele, da hun rimelig tit brugte den til lidt af hvert. Rundt omkring hende lå der adskillige små træstykker og flager, men det kunne hun altid fjerne senere.
Her i biksen ville ingen syntes at det var mærkeligt at hun havde gyldne øjne, folk kunne jo tro at hun bare godt kunne lide det overnaturlige udseende, og gik med gyldne kontaktlinser. Hun gik også tit i toppe som havde hul på ryggen, så man kunne se de tatoverede vinger på hendes ryg. Så var der allerede hul hvis hun nu havde brug for (eller pludselig fik lyst til at) at folde sine rigtige og herlige dæmonvinger ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Indlæg by Gæst on Tirs 15 feb 2011 - 20:36

En dreng på omkring 15 kom ind i butikken, slæbende, på en skuldertaske, der syntes at være lidt for stor til at han burde kunne bære den. Hans halvlange røde hår bølgede omkring hans ører, i små bølgede lokker, der lod hans ansigt, med de enorme brune øjne, fremstå mere barnligt end hvad det burde.
Hans blik var intereseret, og det var tydeligt at han var sulten, da hans øjne klæbede lidt for længe til køledisken. Han gik derhen, og halede en liter is op, hvorefter han gik hen efter et par dåseøl. Han var ganske vist ikke tilladt at købe alkohol endnu, men hvad ville et par øl gøre? Han nuppede lige et par små pølsestænger med på vejen, da han gik hen mod disken, hvor han læssede det hele op, og så på en pige, kun omkring tre år ældre end ham selv, og begyndte at rode i sine lommer, efter penge.
han undlod at vise særlig mange følelser, og holdt sine læber nede, så hans sylespidse tænder fra at blive set. Han havde endnu ikke opdaget at dette individ ikke var menneskeligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Indlæg by Gæst on Tirs 15 feb 2011 - 20:45

// HAHAAAH xD Du er et fantastisk væsen XD

"Godmorgen." sagde hun venligt og lagde kniven ned i sit skød, som om hun slet ikke var bange for at skære sig i låret igennem bomulds nederdelen eller strømpebukserne.
Hun kørte hurtigt og rutineret igennem kasseapparatets maskineri og fremsagde prisen uden sige noget om dåseøllen. For hendes skyld måtte han hellere end gerne drikke den hvis han havde lyst, men han skulle ikke gå ud af hendes butik så folk så at hun solgte alkohol til mindreårige. Det kunne hun virkelig komme på røven for.
"Du drikker den der herinde, okay? Jeg får virkelig problemer hvis nogen finder ud af at jeg giver alkohol væk til mindreårige."
Hun løftede sit ene øjenbryn imens hun ventede på at få pengene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Indlæg by Gæst on Tirs 15 feb 2011 - 20:57

Han rakte pengene over disken, og lod det ene øje lukkes i et blink.
"Selvfølgelig" sagde han, og proppede derefter både isen og øllerne ned i den abnormt store skuldetaske. Han puffede en lok af sit røde hår væk fra øjnene, gjorde honnør for hende og stred derefter ud af butikken. Ignorerede fuldstændig hvad hun havde sagt. I dette land var der ingen regler, ingen politi, man kunne gøre hvad man lystede, og i dette øjeblik, havde Itarian lyst til spænding.
I det sekund han var uden for forretningen, revnede hans skjorte bagtil. Hans hud krakelerede og et modbydeligt sår formede sig omkring to par knogler der med lynets hast voksede og, og blev til vinger. Han slog med dem prøvende en enkelt gang, og satte derefter af. Let og ubetinget slog han med dem, og ville tydeligvis være i stand til at komme milevidt uden anstrengelse. Hvis hun havde forsøgt at få fat i ham inden han satte af, eller inden han kom uden for butikken, ville han blot have sat af tidligere. Så længe han var i luften var han sikker på at være hurtigere.
Han sukkede velbehageligt da han fik vind i ansigtet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Indlæg by Gæst on Tirs 15 feb 2011 - 21:03

Jolene himlede med øjnene og sukkede vredt. Den blide vind på drengens ansigt blev til en truende storm som blæste ham hårdt og ubarmhjertigt tilbage til butikken. Lige så snart han var inde foran døren, smækkede døren i og man kunne høre den låse og se gardinet falde ned foran det lille vindue i egetrædøren.
Jolene var endnu ikke vred, men hun var godt på vej. "Hørte du ikke efter, din lille skid?"
Selvom han kun var lidt yngre end hende, følte hun sig som om hun var hans storesøster og han havde tegnet på hendes væg med hendes allerdyreste læbestift.
Kniven som havde ligget i hendes skød, sad hun nu og legede med i hænderne. Hun begyndte at rense sine negle med den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Er du en bangebuks? (Itai.. Den dovne ungkarl!)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum