Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

En god udsigt.... Albus..

Go down

En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 17:37

S: Terre - Lejlighederne.
T: Kl. 18:56.
O: Nogle biler køre forbi. Lygtepælerne tændes. Næsten ingen mennesker
går på gaden
V: Dejlig stormvejr. Bladene suser vidt omkring. Den aftagende måne er ved at stå op.

En kvinde går stille mod lejlighederne. En bil køre lige forbi hende. Hendes hår står i vejen, fordi vinden leger med det. Pludselig kan hun hører en lyd.. *Klik* Hun vender sig om. Ingenting at se..? En bil suser forbi hende, imens hun gå ind til hendes lejlighed.
Men lige i den modsatte side af lejlighederne, lande en pige på taget. Noget sort begynder at forsvinde bag hendes ryg. Et smil kommer frem, imens vinden leger med hendes hår. Pludselig griner hun. "Jack pot. Det var da tæt på den pige ikke så mig" sagde hun og fnisede lidt. Hun betragte lidt det billede hun tog. En blå underbukser med små blomster er på. Hun ser betagende ud. Hun begynder og tage sin kamera og ser lige mod en af lejlighederne. Hun tager billeder lige af en dreng som tager bukserne af. Hun gemmer sig hurtig bag en skosten og ser på det hun lige havde taget. Lilla underbukser med yin og yang.. "Hmm sejt.." små grinte hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 17:58

Albus bor i er lille lejlighed. Inde i byen han rulle fra da det ikke længert vart lyst han var ikke såglad for, lys han var en af nattens børn en halv vampyr og halvt lyndæmon. Han var i gang med at trag tøj på han hade sovet det meste af dagen væk, da han ikke hade noget at lave lige for tiden

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 18:05

Hun smilede lidt og tænkte lidt på noget. Hun betragte de to fotos.. Hvis der var flere i de her lejligheder, som havde nogle.. Ja. Hun himlede med sine øjne. Hun trak hendes sorte vinger ud og fløj mod lejlighedernes. Hun betragte vinduerne og tog hurtigt billeder af en pige som trak hendes bluse op. Pigen opdaget noget og så mod vinduet. Men der var Airu væk. Airu, det var hendes navn. Hun smielde, næste vindue. En dyb suk og nederlag blik så hun ned.. Dette vindue, kunne man se der var trukkes fra.. Men hvrofor såå mørkt.. Hun sukkede og prøvede at spejde indefor.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 18:05

//spise//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 18:14

Albus tænde sit lys. Fra sin lampe og gik over efter et par bukser i komoden og nogen sokker, han hade flere par bukser han tog på efter hans humør i dag var han humør. Meget koldt så han tog sine mørkeblå Cowboybukser på med et sort bældet, hans fik et blåsort bluse på og hvidesokker på og hans sortlak sko

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 18:28

Hun prøvede at spejde. Men kun mørke var i denne værelse. Hun sukkede "Mit næste offer" Sagde hun og var lige tæt på at flyve næste etage, da lyset blev tændt. Hun så ind i vinduet og så en fyr som skulle til at tage bukser på. Uden hun vidste begyndte hun at råbe "Nej.. Tag ikke de bukser på. Nej, lad være, jeg skal lige tage.." Hun nået det ikke. Han havde taget bukserne på. Hun så nedtrykt og var tæt på at tabe sin kamera.. Hun snøftede lidt...

//Jeg logger -.- Sorry.. Men sees i morgen ^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Tirs 8 feb 2011 - 18:32

Albus opdaget at de var sprækket bag på. Så han tog dem af og lag dem hen på bordet hvor han ville laver dem, når han kom hjem fra en aften i byen så måtte han finde nogen ander. At tag på han ledet efter sine sortebukser som hade flammer og dødningehoved. på begge ben og bag på

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Gæst on Ons 9 feb 2011 - 14:34

Hun så han tog dem af og skulle til at trække hendes kamera, da han tog nogle nye bukser.. En koldt blik kom frem. Stormen tog ved, så det hyleder næsten. Hun skyndte sig at flyve til den næste etage og begyndte at slappede af. Da en skulle i bad.. Eller sådan næsten. Hun tog kun billede af personens undertøj og fløj ned. Hun betragte hendes perfekte fotos.. Denne gang var det nuttede hjerter på. Hun var tæt på at falde om..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En god udsigt.... Albus..

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum