Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252227 indlæg in 12748 subjects

At snige og luske.. Hvad?!.. Roy

Go down

At snige og luske.. Hvad?!.. Roy

Indlæg by Gæst on Søn 6 feb 2011 - 18:36

S: Terre - Gågaden.
T: Kl. 21:59.
O: Lygtepæl..? Nå ja, mørke. Ingen menneske at se..
V: Dejlig stille. Lidt stormende, ellers stille.

Bladene hvirvler rundt og rundt. Som en snurretop. Sjovt nok, men det kunne også minde om en mini tornado.. Langs muren til butikken, stod en nonne. Hendes mørkeblå hår dækkede hendes ansigt. Hvad der end gemte bag hendes 'maske', var et stort grin. Hun havde ikke nogle maske på, men en facade. Vinden legede hendes hår. Men det eneste hun gjorede, var at vente. Vente var nogen. Mærkeligt tanke..? På dette tidspunkt og dette vejr. Men hun stod bare og ventede. Pludselig forsvandt hun....? Eller, hun luskede faktisk ind i skyggen, langs butikken. Det var en smed. Gammel butikken. Hun stod i læ for vinden, eller gemte hun sig..? Hun lænede igen mod muren og ventede. Hun løftede stille hoved. Lygtepælenes lys genspejlede sig i hendes briller, og en lille tålmodigt mund kunne ses. Hun så heller ikke rigtig snu og klog ud. Men vent bare, når hun går til den. Hun skulle til at liste igen, før hun faldt over en sten...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: At snige og luske.. Hvad?!.. Roy

Indlæg by Gæst on Søn 6 feb 2011 - 19:21

ung skikkelse trådte ud af en butik som før lukke nu dette var en sports butik, den unge skikkelse var en høj spinkel fyr med en veltrænet overkrop, hans hår var lyst og kort samt uglet desuden var hans hud var lys og hade igen skrammer overhovedet, hans øjne var lysegrå og bar et roligt men varmt blik som havde noget overnaturligt over sig, han var iført en hvid skjorte samt en sort jakke som mindede om en fra et jakkesæt desuden havde han et par mørke jeans samt et par sorte all stars og en sort læderbælte med et spænde formet som en løve desuden havde han en sportstaske på skulderen hor ved åbningen stak et håndtag op som sad fast på en kårer det våben man brugte i fægtning, Roy var fyrens navn og han var engel, han smilede let imens han begav sig ned af gaden hen mod hans hjem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: At snige og luske.. Hvad?!.. Roy

Indlæg by Gæst on Søn 6 feb 2011 - 19:30

Hun lande lige på næsen.. Hun ømmede sig, men bag hendes maske så hun sig om. Hvem kunne hun lokke hen til hende..? Pludselig hørte hun noget. Var det bare vinden..? Eller hørte hun en dør smække.. HUn rejste sig op og børstede stille sin sorte kjole. Men nogle blade sad fast. Hun var også ligeglad og gik stille. Da hun havde gået lidt væk fra smeden, stoppede hun og sukkede lidt. Det var bare vinden. Hun vendte sig om og stod lige ind i en lygtepæl. Klodset. Det var hun.. Eller.. Måske bare ikke..? Hun faldt og lande lige på næsen igen. Nu begyndte det at bløde, men hun mærkede ingen smerte. Hun ventede kun, ventede på hendes bytte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum