Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 12 jul 2018 - 22:53 by Niklaus

» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tors 12 jul 2018 - 21:24 by Gæst

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Tors 12 jul 2018 - 17:24 by Caine Blackwell

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Tors 12 jul 2018 - 17:02 by Amy Sophia Scott

» Oh ..f*** - [DuChance]
Tors 12 jul 2018 - 0:20 by DuChance

» Soon parents - [Khá]
Tors 12 jul 2018 - 0:16 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Tors 12 jul 2018 - 0:14 by Nightrage

» Hate the Nightmares [Manda]
Ons 11 jul 2018 - 21:46 by Amy Sophia Scott

» Interrupted business ~ Nicholas Tallon
Ons 11 jul 2018 - 14:06 by Nicholas Tallon

» Death is only another step (Nessa)
Ons 11 jul 2018 - 0:52 by DuChance

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252336 indlæg in 12753 subjects

Rock aint noise pollution //Amelia//

Go down

Rock aint noise pollution //Amelia//

Indlæg by Gæst on Lør 29 jan 2011 - 21:06

S :: Gågaden
T :: lidt hen af eftermiddagen
O :: En masse mennesker der er ude og handle eller shoppe
V :: Det er dejlig varmt og solen skinner fra en skyfri himmel

Larmen fra de hundredevis af fødder der trampede afsted ned af gågaden var ikke irreterende på nogen måde, det var nok snarre en lyd af aftensmad i Keiths øre. Det gav en sjov klirren fra sig når Keith gik på grund af alle de kæder og nitter der var placeret ud over alt hans tøj, han var et mærkeligt syn for den der ikke satte pris på at man så forskellig ud eller havde en personlig stil som ingen andre kunne hamle op med, et par sorte bukser med skellet bæltet klædte hans ben mens han på overkroppen havde en hvid T-shirt og en læderjakke med lige så mange nitter og kæder som bukserne, hans hår skilte sig også ud fra mængden da det var sat op i en næsten selvlysende rød hanekam og på ryggen bar han sin elskede guitar "Sasha". Keith gik ned af gaden i sit vanlige tempo mod hans lille hjørne hvor han plejede at stå og spille for penge eller vad folk nu engang gad at give ham, det var ofte blevet til en overraskelse vad han fandt når han var færdig, lige fra trusselsbreve og gamle patroner til kærligheds breve og telefonnumre, intet ville formentlig være forskelligt idag, det eneste der ikke var som det plejede var vejret der havde bestemt sig for at være godt for en gangs skyld. Keith stillede sig op og tændte roligt en cigaret, han pustede den grå røg ud i en lille sky inden han bed lidt hårdere fast om den, Keith lod stille fingrene glide ned over strengene så der kom nogen uklare toner, det var så god en måde at starte på, så fik man lige varmet fingrene. Snart stod Keith i en cirkel af mennesker og spillede det som folk betalte for eller bare råbte når han havde spillet en anden færdig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum