Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Rock aint noise pollution //Amelia//

Go down

Rock aint noise pollution //Amelia//

Indlæg by Gæst on Lør 29 jan 2011 - 21:06

S :: Gågaden
T :: lidt hen af eftermiddagen
O :: En masse mennesker der er ude og handle eller shoppe
V :: Det er dejlig varmt og solen skinner fra en skyfri himmel

Larmen fra de hundredevis af fødder der trampede afsted ned af gågaden var ikke irreterende på nogen måde, det var nok snarre en lyd af aftensmad i Keiths øre. Det gav en sjov klirren fra sig når Keith gik på grund af alle de kæder og nitter der var placeret ud over alt hans tøj, han var et mærkeligt syn for den der ikke satte pris på at man så forskellig ud eller havde en personlig stil som ingen andre kunne hamle op med, et par sorte bukser med skellet bæltet klædte hans ben mens han på overkroppen havde en hvid T-shirt og en læderjakke med lige så mange nitter og kæder som bukserne, hans hår skilte sig også ud fra mængden da det var sat op i en næsten selvlysende rød hanekam og på ryggen bar han sin elskede guitar "Sasha". Keith gik ned af gaden i sit vanlige tempo mod hans lille hjørne hvor han plejede at stå og spille for penge eller vad folk nu engang gad at give ham, det var ofte blevet til en overraskelse vad han fandt når han var færdig, lige fra trusselsbreve og gamle patroner til kærligheds breve og telefonnumre, intet ville formentlig være forskelligt idag, det eneste der ikke var som det plejede var vejret der havde bestemt sig for at være godt for en gangs skyld. Keith stillede sig op og tændte roligt en cigaret, han pustede den grå røg ud i en lille sky inden han bed lidt hårdere fast om den, Keith lod stille fingrene glide ned over strengene så der kom nogen uklare toner, det var så god en måde at starte på, så fik man lige varmet fingrene. Snart stod Keith i en cirkel af mennesker og spillede det som folk betalte for eller bare råbte når han havde spillet en anden færdig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum