Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Trapt..? or not? :: Corbin

Go down

Trapt..? or not? :: Corbin

Indlæg by Gæst on Søn 16 jan 2011 - 23:05

Tid : irl

Sted : Metroen, der køre rundt i byen i Terra under, smukt dog lidt snusket.

omgivelser : almindelige folk, freaky stuff? alt muligt , dog kun få mennesker

Vejr : udenfor støv regner det og er lidt køligt.


Hvide net handsker, der går næsten ned til albuerne, samt en stram sort top, og en hvid jakke uden over i falsk læder, sort langt hår sat op i to slappe hestehaler(som avata). Ingen øre eller hale at se, men violet lilla øjne og små nuttede dyriske hjørnetænder, hun bar sorte stramme shorts, og havde lidt slidte allstar sorte gummisneakers på. Hun betragtede stille sine omgivelser med et lille smil i det hun sukkede let og bed sig stille i underlæben i mens hun stod og ventede på Metroen, hun skulle lidt ud fra byen Terra til bolig komplekserne hvor hun boede, i de helt ny moderne boliger?. Hun så stille rundt i det hun smilede og hørte Metro toget nærme sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum