Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Music is my life. //Joe//

Go down

Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Lør 15 jan 2011 - 17:16

S :: Gågaden
T :: Tidligt på aftenen
O :: Folk der er use og købe ind... og en masse gademusikanter
V :: det er lidt overskyet

På gågaden i Terre var der fyldt med folk, alle var ude at købe vare eller var ligesom Keith igang med at tjene penge til dagen og vejen, han stod og gav den så meget gas han kunne på sin guitar, han var jo nød til at overgå de andre musikere så han selv ville få lidt mere opmærksomhed, men da han i forvejen så en smule alternativ ud var han allerede i mange menneskers søgelys, hans sorte skinny jeans med alle nitterne og kæderne var tyndslidt og bar tydeligt preg af ikke at have været vasket i forfærdelig lang tid, det samme kunne siges om hans T-shirt og den brune læderjakke, hans røde hår så usselt og beskidt ud, men stod ikke destro mindre op i en meget stor hanekam. Keith lod sine fingre flyve rundt på guitaren med enorm faert der viste han virkelig vidste hvad han gjorde og lige så stille begyndte nogen af de andre musikantwer at stoppe med at spille for at se på ham, inde i hans hoved tænkte han dog ikke på andet end hvad han skulle have at spise i aften hvis han ellers fik skrabet penge nok sammen til et ordenligt måltid, *Jeg orker ikke en dag mere med rester fra skraldespande og fugleæg*, hans mave rumlede da han så ned i guitar kassen der langsomt blev mere og mere fuld af folks småmønter, det fik ha til at trykke den endu mere af i glæde over den nært forestående aftensmad.