Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Music is my life. //Joe//

Go down

Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Lør 15 jan 2011 - 17:16

S :: Gågaden
T :: Tidligt på aftenen
O :: Folk der er use og købe ind... og en masse gademusikanter
V :: det er lidt overskyet

På gågaden i Terre var der fyldt med folk, alle var ude at købe vare eller var ligesom Keith igang med at tjene penge til dagen og vejen, han stod og gav den så meget gas han kunne på sin guitar, han var jo nød til at overgå de andre musikere så han selv ville få lidt mere opmærksomhed, men da han i forvejen så en smule alternativ ud var han allerede i mange menneskers søgelys, hans sorte skinny jeans med alle nitterne og kæderne var tyndslidt og bar tydeligt preg af ikke at have været vasket i forfærdelig lang tid, det samme kunne siges om hans T-shirt og den brune læderjakke, hans røde hår så usselt og beskidt ud, men stod ikke destro mindre op i en meget stor hanekam. Keith lod sine fingre flyve rundt på guitaren med enorm faert der viste han virkelig vidste hvad han gjorde og lige så stille begyndte nogen af de andre musikantwer at stoppe med at spille for at se på ham, inde i hans hoved tænkte han dog ikke på andet end hvad han skulle have at spise i aften hvis han ellers fik skrabet penge nok sammen til et ordenligt måltid, *Jeg orker ikke en dag mere med rester fra skraldespande og fugleæg*, hans mave rumlede da han så ned i guitar kassen der langsomt blev mere og mere fuld af folks småmønter, det fik ha til at trykke den endu mere af i glæde over den nært forestående aftensmad.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Lør 15 jan 2011 - 23:28

En ung fyr på de 18 år kom gående ned af gaden med en smøg i mundvigen og en øl i hånden som han tit tog en tår af før han igen tog et sug af sin smøg hvorefter han puste røgen ud af næsen, han var iført en sort læderjakke som sad lidt tæt til hans veltrænet krop og så bar han et par grå lidt løse jeans og et par hvide all stars hvor der var skrevet ting på med en blå kuglepen, fyrens navn var Joe og han var ny her i landet men havde allerede oplevet mange tig så som at han allerede var kendt af politiet og så var lærerne på hans skole også allerede træt af ham, han kendte kun til en race og det var vampyr hans familie var blevet dræbt af sådan en men han havde også mødt en her i landet, han lo let han var blevet en smule fuld, han stoppe op ved en gade musiker som så ret anderledes ud og begyndte let at lytte før han smed et par sedler ned i hans kasse hvorefter han sku til at gå videre, han havde enligt ikke noget at lave men var bare i byen for at feste lidt dog var han blevet smidt ud af det sted han før havde festet i fordi han havde været oppe at slås med en kvindes fyr så nu gik han her en smule fuld og gik derfor ikke helt lige som man normalt gjorde, han tog et sug af sin smøg hvorefter han smed den og trådte på den før han så sku til at gå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Lør 15 jan 2011 - 23:50

keith så en af dem han nok ville kalde snobber eller wonnabes smide nogen sedler i hans guitar kasse, han lagde mærke til han smed en cigaret på jorden og kiggede hungrende på det lille sammentrådte skod der nu lå på jorden, han stoppede med at spille og folk begyndte at mumle og forlade hans lille scene igen, han hoppede ned og gik over mod drengen der var omkring på samme alder som hamselv, han kløede sig lidt i nakken da han så ølflasken og han vred ligefrem på næsen da han fik færten af ham, ikke destro mindre stillede han sig hen foran ham med et stort smil, "Jeg kunne ikke nasse en smøg vel? jeg har ikke rigtigt finanserne til andet end mad i øjeblikket...", han så forventningsfuldt på ham, men ærlig talt forventede han nok ikke andet end en hurtigt afvisning, han kiggede lidt op og ned af ham, tja han lignede vel alle andre, formentlig ikke meget unikt hved ham udover hans stemme og CPR-nummer, Keith fattede simpelhen ikke folk der ikke gav deres tøj et personligt preg, at gå og ligne andre folk vcar da ikke fedt og da specielt ikke hvis det var fordi man søgte at blive accepteret som en del af den dødsyge gruppe, havde det ikke været for cigaretter og penge vill han nok aldrig have prøvet at snakke med fyren, men desparate tider kræver jo som sagt desparate handlinger så han var nød til i det mindste at prøve at komme lidt bedere ud af dagen end han var kommet ind i den. Menneske mængden var nu flyttet længere ned af gaden hvor en eller anden der spillede saxofon nu nød glæde af de mennesker som keith nu havde sendt videre, for Keith var der ikke et værre instrument, han haede simpelhen det elendige instrument, det eneste der var værre var nok en der ikke kunne spille guitar men stadig tæskede løs på det stakkels instrument, hans opmærksomhed blev igen vendt mod drengen med den formoede pakke smøger, Keith prøvede at lyse op i et smil mod ham for at virke mere åben og venlig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Søn 16 jan 2011 - 0:26

Joe stoppe op da musikken stoppe og fyren snakke til ham? han undre sig lidt men vendte sig dog om mod ham og betragte ham let før han smilede let til ham"en smøg, hmm jo"svarede han så let med en stemme der bar præg af at han var fra England, han hev pakken frem og rakte den frem mod fyren"tag to så har du en ekstra"sag han let, Joe selv var ret afhængig af at ryge efter alt han havde været udfor var rygning noget der fik ham til at blive mere rolig det var nok også ret godt for han havde en lille lunte som hurtigt blev tændt bare over de mindste ting, Joe var nok ikke helt som andre dog ku det ikke ses ude på ham men inde i var han anderledes og ikke bare som alle andre, han betragte fyren let han havde godt nok sin egen stil måske lidt for overdrevet efter hans egen mening.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Søn 16 jan 2011 - 0:43

Keith blev helt lykkelig over at få stukket ikke bare en men to smøger i hånden, den første blev stukket i munden med de samme og en lighter med form som en knogle blev sat op til spidsen, en blågrøn farve kom ud af den og tændte den hvide cigaret, han fik et lettet udtryk i øjnene og tænkte først nu over at drengen lige havde snakket med engelsk accent, han smilede nu endu mere og grinede højlydt "A fellow brit...where you from? oh sorry for the bad manners, Im Keith... Keith LaChance", han rejkte en beskidt og sønderreven hånd over mod ham og smilede overdrevent stort, "Im from Lancaster its close to Liverpool... Anyways thanks for the cigarets". Keith var overlykkelig, han havde lige fået to smøger og han havde mødt en der var fra england ligesom ham, sjovt at de lige skulle støde ind i hinanden her, ganske vidst lignede han ikke en han ummidbart ville snakke med, men der var jo untagelser til de fleste regler, "Nok med det engelske, vi er trods alt ikke derhjemme", han lavede en fakt ned mod havnen, "Spiller du nogen instrumenter, mig og Sasha... jeg mener mig og min guitar søger en at spille sammen med og du virker som en der kan snakkes med eller nasses smøger af", han blinkede og askede cigaretten mod en af jernpladerne på hans sko.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music is my life. //Joe//

Indlæg by Gæst on Søn 16 jan 2011 - 0:58

Joe la pakken væk igen ned i sin jakkelomme før han igen så på fyren foran sig normalt snakke han enligt ikke rigtig med folk men fyren lød som om han var flink nok og så var han også englænder "jeg er født og opvokset i London hvad med dig?"svarede han let"Joe er navnet "tilføj han let uden at sige sit efternavn det brugte han heller ikke mere efter at hans familie blev dræbt havde han ikke lyst til at bruge det navn mere, han smilede let"nej desværre jeg er ikke så god til det min stemme er bedrer"sag han roligt hvorefter han tog en tår af sin øl der nu næsten var tom måske var det også godt for ham da han nok snart ikke ku tåle mere desuden sku han lave lektier søndag ikke fordi han gad men det sku klare for han orke ikke at komme op til rektor igen hvor han sidste gang faktisk havde fået et par på kassen fordi han ikke havde afleveret sin dansk stil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Music is my life. //Joe//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum