Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

En normal gågadetur? ~ Joe

Go down

En normal gågadetur? ~ Joe

Indlæg by Gæst on Lør 15 jan 2011 - 16:42

Tid: Ca. 13:24
Sted: Gågade
Dato: 15/01/11
Vejr: Overskyet, koldt.
Omgivelser: Folk på gågaden

Annabelle gik i et godt tempo i gågaden med hænderne godt begravet i lommerne på den hvide vinterjakke. Hun kiggede i butikker, overalt, da hun - ja, hun ledte ikke rigtig efter noget, men bare ville købe noget nyt. Hun vidste ikke hvad det skulle være, men det kom vel til den tid.
Annabelle rynkede panden, idet hun stoppede op foran et butiksvindue. Hun vendte sig helt imod vinduet og så ind. En tøjbutik. Hun trak på skuldrene, inden hun langsomt fortsatte. Hvorhen skulle hun lige? Det vidste hun ikke lige, og det var også ligemeget.

//OOG; Arg, var ikke så kreativ som jeg lige gik og troede ._.'

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En normal gågadetur? ~ Joe

Indlæg by Gæst on Lør 15 jan 2011 - 16:54

//må logge svare sener//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum