Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Kedsomhed en ny novelle.

Go down

Kedsomhed en ny novelle.

Indlæg by Jay Wu on Lør 13 mar 2010 - 16:38

Er gået død i denne novelle så kom med nogle idéer

Som tiden skred af sted sad hun og kiggede ud i luften, hun ventede på at officererne gik deres vej, men det så ikke sådan ud eftersom der stadig hørtes utallige lyde af støn og jamren. Det var snart mørkt, men solen skinnede stadig, dens stråler fløj op over havets rolige bølger, mens alting næsten gik i stå. Hun følte sig efterladt, fortabt og uden lige, hvad skulle hun gøre nu? Hun kendte ikke en sjæl som ville tage sig af hende. Hvad skulle hun dog stille op, alle mulige tanker fløj igennem hendes hoved, hvordan skulle hun klarer sig, hvad skulle hun gøre, hvor skulle hun tage hen, alle disse spørgsmål som var så svære at besvarer, især i denne situation. Hun kiggede op fra sit skjul, officererne var ved at gå deres vej, bare de ikke opdagede hende! Hendes øjne kiggede stille rundt og fik øje på sin mor og far, deres hals var skåret over, og deres øjne flået ud. Et lille hyl ville gerne træde frem, men hun slugte det i frygt for at officererne ville opdage hende. Hun bed sig let i læben mens hun prøvede i desperation at lade være med at græde. Hvordan kunne nogen være så modbydelige at gøre sådan noget, sådan mod et menneske, at tage et menneskes leverettigheder.
Hun gemte sig ned igen i sit lille rum under nogle brædder der kunne tages til og fra, hendes øjne vendte sig op mod loftet hvor hun kvalte sin egen gråd ned i lungerne, HVORFOR, HVORFOR, HVORFOR?! Skreg hun inde i sit hoved, hun kunne ikke klarer tabet på sine forældre, og hun havde jo været i det nøjagtig samme rum som dem, hørt deres jamrende stemmer, deres bønfaldelse om nåde. Hun lagde sig ned på de hårde sten der var under hende, og græd i stilhed. Intet betød noget mere, alt håb var dybest set ude.
avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 679


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum