Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252171 indlæg in 12744 subjects

At night :::: Julian

Go down

At night :::: Julian

Indlæg by Gæst on Tors 6 jan 2011 - 20:41

Tid : 12:42

Omgivelser : folk der handler lidt her og der

Vejr : Køligt, men ikke meget, solen skinder blidt

Sted : terras gader


Kajika havde taget sin sorte hætte trøje på med hvid skjorte inden under man ku se lidt under hætte trøjen der stoppede midt på hendes bagdel, i det hun havde lyse skinny jeans på med lidt flæsede huiller foran på lårene og så ned til knæene ca? 4 på hver .

Hun havde hænderne nede i lommerne i det hun kiggede rundt og bed sig let i de rosa røde læber der var fyldige og glatte?, der hang en smuk guld farvede halskæde der var virkelig smuk om hendes hals, og den havde en rund vedhæng der var en blomst inden i der snoede sig lidt rundt om sig selv. Hun smilede og hendes isblå øjne så rundt mens hun kiggede efter smykker, hun elskede smykker, dog ? dette smykke havde hun fået af en...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum