Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

//Open Topic - 1 Max.// Welcome or UnWelcome in Di Morga?

Go down

//Open Topic - 1 Max.// Welcome or UnWelcome in Di Morga?

Indlæg by Gæst on Ons 29 dec 2010 - 1:59

Sted: Terre, Di Morga
Tid: Eftermiddagens midtpunkt
Omgivelser: Andre væsner, en faktisk sød stemning, travle personer og en hel del stadigt åbne butikker.
Vejr: Vejret er en smule koldt, men ikke mere end til et par grå skyer og lidt blæst

Vinden blev nådesløs og fejede nådesløst uopmærksomme passagere over. Imellem mængden af mange normale og dog fattige mennesker, gik en meget overbeklædt kvinde forbi, i modsatte retning som de andre. Ganske enkelt, hun var fuldstændig overbeklædt. Ved hovedet var en slags stor, rødkappe slået over, og slog folder, fra hendes øjne til knæene, bare bagfra. Derfra bårede hun en tæt og dog stadig småhængende kjole, der skjulte alt fuldstændigt, udover hænderne. Den var lavet af et endnu unormen set klæde, der lignede silke men klædte hende så smukt med formerne, som var dette hendes hud. Sammentidigt var den ganske farverig. En smuk, skyagtig farve, med røde og grønne mønstre på ærmet og ned langs brystet og maven, hvor den snoede sig en enkelt gang om taljen, og slog ned som et lyn, igennem det venstre lår. Det eneste skyggerne ikke dækkede her, var hendes bare fødder, der hverken var blege eller magre, eller overhovedet så forfrosne ud. Hendes læber der var så fine med deres smalle finesse, som krogede sig ud i et selvsikkert smil, i en blanding af jord og mahognirød farve. Hendes bevægelser var hverken stive eller skæve, men lod til at have været trænet i flere år, uden stop, bare for ikke at miste den rigtige takt. Hun var ganske høj, ca. de 179 cm. og var hellere ikke tyk, men tynd. Hverken undervægtig, mager eller spinkel, men bare en helt almindelig tynd. Det virkede næsten for godt til at være sandt, at et væsen så selvsikkert, så smukt og elegant, havde vokset op i Di Morgas gader. Og det var sandelig også for godt til at være sandt, for hun var rigtig nok ikke opdraget eller opvokset i Di Morga.. Faktisk var hun først lige kommet dertil, for de 10 minutter siden, fra en endnu ukendt vej.

Det var ikke den lette vej igennem de mange gader der overraskede hende gang på gang. Det var hvordan hver af de nussede væsner alle var overset, foragtet og undviget. Hvordan mennesker rent ud sagt, kunne være endnu slemmere i behandlingen af medfolket, end dæmonerne selv?. Hun kendte til når en enkelt eller to blev uredtfærdiggjort af andre, men det havde højst været til hjemløshed men stadig med penge og job til mad og livsføring. Her herskede komplet kaos, så meget at selv prinsessen der krævede ordentligt føde hver dag, blev lidt for svimmel af dette rædselsfudle blik. Lugten fra dem var dog værst. De stank langt væk af sprut og bræk, en ulækker kombination når der også indgik sved og tårer. Fødderne lod hende gå videre, stoppede ikke selvom hvert væsen blev værre og værre at udholde. Stoppede ikke når nogle bumpede ind i hende eller kaldte hende navne, fordi hun ikke rykkede sig fra deres vej. De blev bare ved med at gå, indtil hun ville nå hvad hun søgte...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Open Topic - 1 Max.// Welcome or UnWelcome in Di Morga?

Indlæg by Gæst on Ons 29 dec 2010 - 14:39

Terre's gader var fyldt af mennesker selv om der ikke skete noget som helst, men sådan var det på denne tid, folk skulle ud og handle og klare alt mulig andet som de sagtens kunne have gjort tidligere på dagen, men det gjorde de jo så ikke lige. For mange var dette nærmest det værste tidspunkt at våtge sig ud på, måske fordi der var så mane og det ikke var til at gå i gaden, dog havde nogle trodset det og taget ud på en gå tur med sine hunde og alt det andet småkravl til dyr der fandtes i byen. Furtinus var en af dem der var ude og lufte hunden, hans dobberman Dante. Han havde så meget styr på Dante at han ingen snor havde, hvorfor skulle man have det? Fur ville ikke byde noget dyr eller væsen at have snor på, da han selv havde det for noget tid siden. Han så sig omkring og fik øje på en kvinde der gik i den anden af elle andre mennesker ned mod ham selv. " Dante der er vores aftensmad" sagde han og så på hans hun idet han grinte svagt. Dante satte sig ned og logrede med halen og holdt øje med kvinden der var på vej imod dem. Fur strøg en hårtot væk fra sit ansigt og så på kvinden * så meget tøj?* tænkte han og så på sig selv. Han havde egentlig ikke ret meget tøj på, kun et par sorte jeans, en åben skjorte og så hans militær støvler og han frøs ikke engang? Var det bare ham der var noget i vejen med? eller var det fordi hun var meget overfølsom overfor kulde?

Hans sorte lange hår flagrede let i blæsten, men han var ligeglad, selvom det fløj ind foran hans unge ansigt, man kan stort set ikke se at han er så gammel som han er. Dante pev svagt og så op på Fur " Hvad er der?" spurgte han og satte sig på hug ned foran Dante og kløede ham bag øret, som så i retningen af kvinden som var kommet tættere på dem " Rolig nu Dante, det er jo ikke fordi jeg vil æde hende" sagde han og så på kvinden der nu var forholdsvis tæt på

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Open Topic - 1 Max.// Welcome or UnWelcome in Di Morga?

Indlæg by Gæst on Ons 29 dec 2010 - 14:58

Blæsten truede med at afsløre hende, ved flere gange at blæse imod hendes hætte. Derfor havde hun set sig nøjet med at holde den nede, ved hjælp af to fingre. Det hele flagrede på hendes krop og der var mange ugengældte blikke. Folk hun ikke engang værdigede sig til at se ordentlig på, eller vende hovedet for. hund... Hendes næse var ganske fin, jo længere af gaden hun gik, jo mere ekstrem blev duften af hund og ejer. Sjovt nok vidste hun de ikke gik, for lugten blev hverken mindre hurtigere eller langsommere. Hun lyttede. En svag piven og en mandig stemme der sagde et par flygtige ord. De var beroligende. Lyden af en let kløen, det måtte være noget mellem dem, noget imellem ejeren og hunden. Hendes selvsikre smil, der udsendte et ganske mystisk signal, blev ikke mindre, da hun var nået til det stillestående par. Fra skyggerne, der dækkede hendes øjne, så hun hvordan de havde ventet. Hun kunne gå videre, lade som om de ikke fangede hendes interesse den mindste smule. Men det kunne hun ikke. Hendes ben fjernede sig ikke og måden hun dukkede sig på, indikerede at hun ikke ville fjerne sig uden nogen grund.
"Sikke en sød hund... Må jeg røre den?" Stemmen var blød og tilhørte ikke en kvinde, men en pige der ikke være ældre end de 17-18 år. Hun lod begge arme være strakte, og lod håndfladerne stå solidt på jorden, så hun kune bøje sig frem, uden at miste balancen over kroppen. Vinden tog endnu engang til. Denne gang blev hætten flået fra hendes ansigt og det afslørede hendes identitet. Hendes ansigt var shokeret, havde håbet at undgå direkte øjenkontakt. Ansigtet var smalt, ikke tyndt, bare smalt. Øjenvipperne var en speciel lys farve og lod de ravgule øjne se endnu mere indbydende og dog kampklare øjne stråle. Pupillen der mindede om en slange, men ikke nåede hele vejen ned, men sluttede i midten, fik hendes smil til at se endnu mere selvsikkert ud, og som op hun jagtede. Håret der hang frit, mørkebrunt og dog glimtende imod solens enkelte lys, fik hendes ansigt til at se endnu mere indbydende ud. Alt i alt, hun lignede en prinsesse der dog havde kæmpet længe nok til ikke at gå i store smykker, i en by som Terre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Open Topic - 1 Max.// Welcome or UnWelcome in Di Morga?

Indlæg by Gæst on Ons 29 dec 2010 - 15:10

Fur så på hende " ja det må du da. Dante gå over og hils på den unge dame" sagde Fur og smilte blidt til hende, da hendes hætte nærmest blev revet af af den standhaftige blæst. * Hmm ikke så værst* tænkte han for sig selv og så hvordan hun var 'opbygget' i figur, hun var meget fint bygget, efter hvad han sådan lige kunne se for alt det tøj hun havde på. Hans øjne begyndte nærmest at lyse op, den mørkelilla farve blev lysere idet han kunne lugte blod fra en eller anden retning. Dante så på Fur og pev svagt " Jeg ved det Dante" asgde han så og smilte svagt så hans halv skarpe hjørnetænder kunne anes. Skulle han efterlade Dante med denne unge dame opg så gå i den retning blodduftenkom fra? eller skulle han blive og så vente med at få det han længedes efter? Han ventede, han kunne ikke byde sin hund sådan et syn igen. Det er nok med Dante så at Fur slagtede 2 børn ved sidste fuldmåne, da Fur fandt ud af det, vidste han ikke hvad han skulle gøre og gemte sig derfor ude i skoven

//Sry det korte svar har lidt krea mangel//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: //Open Topic - 1 Max.// Welcome or UnWelcome in Di Morga?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum