Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Go down

speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 19:27

sted:Oppe på et tag i terre
Klokken: lidt over midnat.
Omgivelser: ingen, der er utrolig stille og det meste af krigen forgår i den anden ende af terre.
Verjet: bidene koldt.


Imens krigen rasede i den anden ende af terre, lå Chez fredeligt oppe på taget af en meget høj bygning. Tidligere havde han kigget op på sjernerne, men nu er de næsten helt dækket af røg, fra nogen af de brændene bygninger. Så nu lå han bare på det kolde tag, med huen foran ansigtet, hænderne bag hovedet og et ben over det andet. Ved siden af ham stod en sniper som ventede på at blive brugt. Desværre for den, havde Chez ikke lyst til at deltage i den meningsløse krig. Han fandt ikke krig interessant, som nogle af de andre gjorder. Selvfølgelig kunne han heller ikke lide den måde at hans by blev ødelagt og slagtet på. Han kunne jo selvføllig forsvarre sin by men han var doven, og valgte bare at være her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 19:32

Keela var i sin ørneform, hun var blevet jagtet af nogle franske soldater så hun satte af ved en gyde og forvandlede sig til sin hvide ørn. Hun fløj ikk særlig godt fordi hun var blevet ramt af et skud i den ene arm. Det var et snit, men ogs et lidt dybt et. Hun nåede ikk særlig langt før hun måtte lande på et af de mange tage. Hun forvandlede sig til et menneske igen og rystede lidt. Hun var ikk bange, eller rystede over smerten i armen. Hun frøs bare fordi hun ikk kunne nå at tage in jakke med da hun blev jagtet. Hun bed sig lidt hårdt i læben og kiggede rundt, hun blev forskrækket over at se der var nogen på taget og hun kravlede lidt væk. Hun håbede ikk det var endnu en af de soldater der havde skjult sig oppe på taget for at dræbe forbi passerende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 19:42

Han havde lagt mærke til hende, langtid før at hun var landet. Hendes lugt hang stadig i luften og da den kom tættere på, valgte Chez at sætte isg op og tag hatten væk fra hovedet. Foran ham, ikke mere end 5 meter væk, stod en pige eller faktisk en ung kvinde, hun var lidt ældre end han selv.
Uden at sige noget, studerede han hende nøje. Hun var ikke en del af den franske hær, men en af dem som blev jagtet af dem.
Ved siden af Chez stod en førstehjælpskasse, som han sparkede lidt til så den gled over hende. "du har nok mere brug for den end mig" sagde Chez bare og kiggede ned fra taget, der var kommet flere mennesker som flygtede fra krigen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 19:46

Hun kiggede stille på ham, det var nemmere at se om han var ven eller fjende da han tog hatten af. Hun sad stille og kiggede undrende på ham. Hun rejste sig, men kiggede på førstehjælps kassen der blev skubbet hen mod hende. Hun kiggede på den og derefter på ham igen. Hun sukkede og samlede den op, hun gik hen og lagde den ved ham. "nej tak, jeg behøver det ikk." sagde hun roligt og gik hen og satte sig igen. Hun ville holde en pause fra at flyve, men hun skulle ikk til at have hjælp fra en der endda var yngre end hende selv. Det var ikk noget hun kunne leve med. Han var ikk imod yngre, men hun ville helst undgå at få hjælp fra dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 19:58

"en skam, man kan ellers lugte dit blod fra lang afstand så det ville være svært at skjule sig fra fjenderne , de er ikke alle mennesker vis du forstår" mumlede han, og blev ikke fornermet da hun ikke ville havde hjælpe.
Larm og skrig kom nede fra gaden da et par af de franske tropper dukkede op og begyndte at dræbe dem som prøvede at flygte. "tsh, kan man ikke få lidt ro" brokkede han sig mest til sig selv og tog fat i hans sniper, sigtede og ramte plet. "en nede, to tilbage " mumlede Chez og slikkede sig selv om munden inden at han trykkede på aftrækkeren igen og ingen indtil at fjenden enden løb eller døde. Hvorefter at han trak sig tilbage og satte sig ned igen.
"mit navn er Cheshire, og du er?" spurte han og smilte venligt imens han rakte hånden hen til hende i en hilsen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 20:03

Hun bed sig i læben og kiggede stille på ham, han havde vel ret... Hun rejste sig og gik hen til ham. Hun tog kassen og åbnede den. Hun fik vasket blodet væk og peb meget lavt da det sviede meget. Hun hørte skrig og kiggede ned over gaderne, det gav et sæt i hende da hun så de slog dem ihjel. Hun kravlede væk fra kanten og så han tog en sniper. Hun stivnede lidt over at se den, ville han dræbe dem? Hun hørte et skud fra ham, han skød dem! Hun hørte hvad han sagde og kravlede væk fra ham. Han var da syg i hovedet! At skyde dem ned uden grund... Hun slog lidt hans hånd væk, selvom det ikk var fordi han ville gøre hende noget. "Gå-gå væk...! Du kan da ikk bare slå nogen ihjel, og... og så lade som ingenting bagefter!" hun råbte det så lavt hun kunne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 20:18

Chez var van til den reaktion når folk så ham dræbe. Det var ikke fordi han nød det , men i krig bliver man nød til at dræbe for at overleve. "måske ikke for dig, misforstå mig ikke jeg dræbte kun de franske soldater og lod de andre være , vil du da gerne have at de franske soldater havde dræbt den gravide kvinde? den gamle dame? eller måske den unge mand der står på gaden?" spurte han med en rolig stemme. Chez var en lejemorder, men det betød nødvendigvis ikke at han var en dårlig person, men sådan nogle ting ville andre aldrig ligge mærke til.
Han fandt ingen glæde i at dræbe , men heller ingen sorg vis personen selv er uden om det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Gæst on Søn 19 dec 2010 - 20:23

"Jeg går mere for at gøre dem ukampdygtig end at slå dem ihjel...!" råbte hun lidt af ham. Hun lagde en hånd over sit sår på armen og bed sig lidt hårdt i læben. Det begyndte at gøre vildt ondt, men hun slap det efter noget tid. Hun kiggede på ham, "Jeg er imod mord, det er derfor jeg går så meget op i det!" snerrede hun lidt. Hun kiggede rundt, hun vidste ikk hvorfor. Men det var som om hun ledte efter noget så hun kunne skjule sig fra ham. hun var ikk bange for ham, men hun kunne ikk li at være nær dem der dræber pga en ordre eller fordi de fortjente det. Alle fortjener at dø et tidspunkt, men det betød da ikk at man behøvede slå dem ihjel, når man faktisk kunne undgå det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: speciel emne- the war in terre //privat= Keela//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum