Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

frygt?: privat Malcom

Go down

frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 15:31

Dato) irl
Tid) 16:00
Sted) gågaden
Omgivelser) butikker, mennesker, væsner og hvad der nu ellers er
Vejr) en lille smule koldt men solen er stadig oppe
Tøj)http://images.teamsugar.com/files/upl1/35/352132/04_2009/7db15a7fcf158b10_ben_barnes.xlarger.jpg

Det var en okay dag solen var højt oppe på himlen men luften var koldt og det blæste lidt, men det holdt ikke folk inde for her på gågaden gik mange folk samt væsner, gågaden var pyntet op med gran og julekugler samt lys fordi det jo var jul, butiksvinduerne var også pyntet op til jul mange af dem havde nisser stående samt andre jule ting som så hyggeligt ud, folk gik ind og ud af butikker med masser af poser hvor der lå ny købte julegaver eller juleslik, der var også et lille orkester som stod og spille julesange for at få penge, en ung fyr som så ret normal ud kom gåne ned af gaden dog var det noget underligt ved ham, han havde ingen sko på og om hans ene håndled sad en lænke fast som ikke ku tages af dog var der igen kæde i så han ku gå frit, han lugte ikke menneskelig nok fordi han var animagus og havde derfor en lidt dyre agtig lugt, han sukke svagt imens han vandre ned af gaden og så på butikkerne med et stille blik*hmm*tænkte han, han havde fået fri i dag så han ku gå hvorhen han ville dog holdt hans herre øje med hans sind, nåre ja han var næsten lige blevet slave for en rig herre som havde købt ham på slavemarked hvor han var endt fordi en slavehandler som hed James havde fanget han i skoven, han sukke igen og stoppe op ved en bænk hvor han satte sig ned og så op på himlen, hans tanker kørte rundt og han sukke igen*bre der nu ikke kommer nogle djævle, jeg tør ikke se dem*tænkte han men rystede så let på hovdet*tag dig nu sammen du overlevede en brand så kan du vel godt klare et møde med sådan et væsen*tænkte han hvorefter han så smilede let, folk der kom forbi ham kigge undrende på ham men skyndte sig videre, han begyndte at fløjte en gammel melodi imens han betragte himlen og nød sin fri dag.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 15:57

En mand gik med stor hast ned af gågaden, han lignede en der var kommet forkert ud af sengen eller bare altid var knotten, hans tøj bar preg af at han måtte værre en fin herre, det var et nålestripet jakkesæt med en lilla skjorte og et sort slips, i hans ene hånd havde han en sort stok. Han farede ned af gågaden og puffede folk væk foran sig mens han surt mumlede at de skulle finde sig noget bedere at tage sig til end at gå og bruge alle deres penge på at købe elendigt skrammel som alligevel ville blive glemt og proppet i et skab senere. Han lignede et normalt menneske ligenu, men han var en djævel, faktisk havde han været Satans højre hånd inden han havde gjort oprør og var blevet forvist fra de evige flammer, han kunne ikke lide julen, det var det eneste tidspunkt på året han ikke bare kunne spille glad men var i et konstant dårligt humør, julen var en tid for godhed, en tid hvor menneskene bilagde stridigheder for en måneds fred, alt dette var ikke styrkene for en djævel der levede af folks mistillid og ulykke. Malcom begyndte at blive forpustet, alt dette jul havde tæret hårdt på ham, godt det snart var slut, han så en bænk med en mand siddende på og gik med hurtige skridt derover og pegede truende på ham med stokken "Ryk dig!... der skal være plads til os allesammen!", hans stemme var sur og dyb, da han fik øje på lænken på hans arm var det dog som om der skete noget inde i ham, han havde jo helt glemt slaverne! Der måtte da værre en masse af dem der havde det skidt og bekæmpede hinanden og deres mestre ligenu. Det var som om en skygge gled af hans ansigt da hans krop kanaliserede ond energi fra slaver overalt i byen ind i ham, *ha! så er der en måde at slippe igennem denne rædsomme tid på* han lagde mærke til han var drevet væk og trak sig selv ned på jorden igen og kiggede undskyldene på manden. "Undskyld min dreng... jeg har haft en dårlig dag" Fuld af ny energi var han, fuld af vrede smerte og jalouxi fra de stakkels slaver der rundt om i byen kæmpede igennem hverdagen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 16:16

Davy lod blikket vandre rundt da hun ku hørere lyde fra folk som bande efter en mand som havde skubbet dem til side, han gøs kort over den mand som så ret så rig ud og ondskabsfuld noget Davy ikke var så vild med, han sukke svagt hvorefter han stivnede da denne mand kom gåne over mod den bænk hvor han sad på* ikke godt* tænkte han nervøst hvorefter han gispe let da mandens stok blev rette mod ham, han rykke hurtigt til side så der var plads til manden, han var faktisk lige ved at rejse sig og gå men blev dog siddende da manden tøet let op, han rystede svagt på hovedet af sig selv*tag dig nu sammen*tænkte han opmuntrede hvorefter han fik et lille smil frem på læben og vendte hovedet mod manden, han fjernede hånden med lænken så den ikke ku ses så tydeligt "hmm det er okay" svarede Davy hvorefter han så let op mod himlen*måske kan jeg undgå at snakke mere med ham*tænkte han hvorefter han gigen betragte himlen og gled ind i sin egen lille fredelige verden hvor igen ku skade ham eller røre ham og tankerne om hans hjemland og den skov han var født i men så kom hurtigt mindet om den dag skoven brændte og hans familie gik op i flammer imens han selv overlevede underligt nok det var nok den skjulte evne havde som havde redet hans liv, men efter den brænd var han taget til dette land for at starte et nyt liv det var bare ikke lige blevet til det liv han drømte om for han hade at være slave og ku næsten ikke klare den smerte der kom når han fik pisk is han gjorde noget forkert, han sukke og kom tilbage til virkeligheden igen hvorefter han så lidt rundt og dreje let hovedet for at se om manden var gået igen men det var han skam ikke så han så hurtigt væk igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 16:37

Malcom så på manden der diskret fjernede hånden så amn ikke kunne se hans lænke mere, dette morede Malcom meget, denne mand kunne blive sjov at drille og håne. "undskyld mig... men hvem ejer dig og ved han eller hun at du er her?" malcom kunne bare ikke lade værre nu skulle ondskaben få frit løb igen, hvis dether betød at han bare kunne ødelægge julen for en stakkel ville det værre en succe for ham. Stokken vippede let hen over Malcoms lår mens han undersøgte manden nøge, hans øjne var stille og roligt at ændre farve og udseende uden at han lagde mærke til det, han havde for travlt med at udtænke en ondskabsfuld plan. En gammel dame kom gående ved siden af bænken og malcom svang stokken ind mellem benene på hende så hun væltede hvorefter han smed stokken over til manden, Malcom rejste sig og begyndte at råbe og skrige om at manden han ligehavde mødt havde stjålet hans stok og havde væltet den gamle dame med den. En vred pøbel af mennesker stod et kort øjeblik senere rundt om bænken og råbte alle mulige skælsord af manden, Malcom fryede sig over denne udvikling det gik jo meget bedere end han havde forventet, han gik helt over til manden og greb hårdt fat i armen på ham, han viskede ind i øret på ham med ondskabsfuld undertone "Nu skal vi to rigtig hygge", Malcom greb fat i sin stok og hamrede den i jorden, der kom et højt knald og de forsvandt i en søjle af flammer. Der var et ekko af knallet da de igen dukkede op i en anden ende af gågaden lang væk fra stede hvor de lige havde været. "Lad mig presentere migselv... jeg er Malcom" Malcom lavede et dybt buk og svang stokken rundt i hænderne. "Jeg syntes du lignede en der kunne bruge en smule variation fra hverdagen slave". Malcoms tænder var også vokset og hans øjne havde nu fået en meget gul farve samtidig med de var blevet helt katte agtige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 16:57


Davy dreje hovedet og så på manden der igen snakke til ham *så den plan ødelagt *tænkte han stille hvorefter han langsomt mødte mandens blik med sit stille blik der ikke rigtigt viste hvad han følte "det behøver du ikke vide "svarede han hurtigt da han ikke vidste at manden faktisk var djævel det væsen han frygt, han gispe da der lige pludselig skete en masse, manden vælte en gammel dame og smed sokken hen til Davy hvorefter han gav ham skylden og en flok af vrede folk samlede sig om bænken, Davy blev helt tavs men rystede så på hovedet "jegg… gjorde ikke noget" stammede han men gispede så da manden greb hårdt fat i ham og hviskede noget modbydeligt i hans øre, han begyndte at ryste let da han nu var meget bange og det hjalp ikke spor da mandens sande skikkelse kom frem *djævel* tænkte ham og gispe igen, da ilden kom, gik et jag igennem hans krop fordi han frygtede ild efter den gang han var ved at brænde i skoven, kort tid efter forsvandt de? han missede med øjne og så forivret rundt hvorefter han så på djævlen med et nervøst blik , han trådte nervøst baglæns for at komme væk fra dette væsen som nu sagde sit navn "Davy hedder jeg" sag han hurtigt imens han prøvede på at komme væk fra det her som virkede som et mareridt men det var det ikke, manden havde nu ødelagt hans dag helt og han vidste nu at det her ikke ville ende så godt vis han ikke snart passe på med hvad han sage, han prøvede dog stadig på at slippe væk fra manden eller djævlen passe bedre til ham, han fik dog en god i ide hvorefter han forvandle sig om til em smuk spinkel han ræv som havde samme mørkebrune øjenfarve som hans øjne før havde haft, han ku lige til at løbe væk da…

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 20:03

Malcom grined af Manden, hans frygt var stor, det gik lige i blodårene på ham, det var bedere end at spise, hans blik hvilede roligt på manden der vaklede væk fra hamog pludselig forvandlede sig til en lille ræv, "Jamen vi er da ikke færdige.... du skal ingen steder min lille nuttede ven" Malcom lukkede kort øjnene og dan han åbnede dem igen var de sorte som det dybeste nat "Rishkhla Tartari Osceli" To sorte skygger dukkede op af jorden på den anden side af ræven og manifesterede sig som et par glubske helvedes køtere, Malcom holdt en hånd i luften og hundene nøjedes med at glamme og gø af ræven. "Hvis jeg sænker hånden tager de dig og tro mig du kan ikke unslippe værken mig eller dem". Han holdt afventene hånden i luften, da en uskyldig mand kom gåenden rundt om hjørnet og opdagede hvad der foregik begyndte han at skrige og råbe, dette var ikke en del af den plan som Malcom hvde haft, han var nød til at vælge hvem han skulle gå efter først... det var ham et hårdt valg, men han var nød til at tage sig af manden der ikke var slave først og sendte sine hunde efter ham. Der kom en knasene og rivende lyd da hundene kastede sig over ham og blod og indvolde væltede ud på jorden, da hundene var færdige med mande drejede de sig rundt og forsvandt som røg for vinden, Malcom gik over til det lemlæstede lig og så ud som om han begyndte at rode rundt i blodet og den døde krop, der kom en lyd som når man bruger en svupper på et stoppet Wc og en hvid tåge hang hved hans hænder, "En god sjæl" Sagde han ligegyldigt over skulderen og knuste røgen i hånden så den begyndte at svæve opad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Tirs 14 dec 2010 - 20:20

Davy stivnede da han så to hunde komme frem fra skyggerne, han gøs kort og droppe hurtigt planen med at flygte nu hvor de hunde var der, han dreje hovedet og så hen på manden som kom gåne men kort tid efter blev hundene sendte efter den stakkels mand, lydene der kom fik ham til at gispe hvorefter han stod endnu mere stille men så god væk da mandens indvolde blev hevet ud noget han ikke ku klare at se, han sukke stille*stakkel*tænkte han kort manden havde ikke haft en chance de hunde var sindssyge, han så kort op mod himlen, han forvandle sig hurtigt tilbage som menneske igen"han fortjente det ikke"svarede han stille og så let ned mod sin lænke, han sukke og vendte stille på hvad djævlen nu ville gøre dog var han glad for at de hunde var væk men han var dog stadig bange for den djævel var ikke svag langt fra, han sank en klump"du sku måske finde et andet sted at være her kommer mange folk"sag han så nervøst, han ville ikke være skyld i at flere folk sku dø fordi de så hvad der forgik her, nu var dage da helt ødelagt men han sku nok være glad for at han stadig levede og ikke lå på jorden som manden den stakkels mand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Ons 15 dec 2010 - 21:17

Malcom kiggede på Davy med uhyggeligt rolige øjne og strækkede sig en smule, "En god massake er lige hvad der skla til for at rense ud i kroppen". Han grinede og kom frem ligebagved ham med hjælp fra hans stok, "Du er ikke en af den slags mennesker... eller væsner for den sags skyld, der kan lide et godt blodbad, men det må du selv om", Malcom var ligeglad med Davy nu, det var meningen det var ham der skulle have været blodklatten på jorden foran dem, men han kunne nu ikke lade være med at lege lidt med ham alligevel. En lang rød tunge stak ud af munden på Malcom og begyndte at lege, den gled rundt om hoved på hamselv, over panden ned af kinden på den anden side og fløj så tilbage i munden på ham med en lyd af en fiskesnørre der blev trukket ind, hans hænder rørt uroligt hved knoppen på toppen af hans stok og begyndte at gå rundt om Davy med et lusket smil "Sid mig hvad er dit navn igen? det syntes at have undsluppet mig", han tog sin stok og rettede den mod Davys brystkasse og puffede et par gange til ham "Og hvad laver et dyr af en slave i denne del af byen... hved du slet ikke dether område ikke er for din slags?", han talte hånligt og nedladende til ham. Malcom følte sig på alle måder bedere en denne slave, som han intet havde til overs for.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Gæst on Ons 15 dec 2010 - 21:35

Davy gøs ved det djævlen sage men rette sig dog fuldt op"nej jeg kan ikke li sådan nogle ting, nok fordi jeg ikke er morder "svarede han stille og pille let ved kæden om hans hånd, han så på ham da han stoppe op foran ham, han slog lidt surt hånden ud efter stokken som ramte ham"Davy, Davy Evens"svarede han hurtigt, han trak let på skulderen "jeg har lige så meget ret til at gå på gaden som alle andre"svarede han lidt surt, det var utroligt som folk lige pludselig fik en masse imod en bare fordi man var slave, Davy havde ikke valgt at han ville være slave og han gad ikke finde sig i at blive behandlet som et eller andet stinkende dyr som bare ikke måtte være her på jorden, han sikke let imens han så på djævlen med et stille blik der ikke vidste hvad han følte men det ku djævlen nok mærke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: frygt?: privat Malcom

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum