Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Varm sommerdag //Davy//

Go down

Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 16:15

Tid:19.23
Sted:Terre
Vejr:Solskin, varmt
Omgivelser: Mennesker, butikker og hvad der nu ellers er i en by
Dato:13/6


Daniella sad på en bænk midt i byen Terre. Hun havde en hvid stram top på der gik et stykke ned over hendes lår, og et par afklippede jeans, der flossede rimelig meget. Men hun havde ikke kunne finde sine shorts og havde derfor halshugget et par sorte jeans.
Foran hende stod en stor sort motorcykel, hendes fødder hvilede på dens sæde så hun lå halvt ned på bænken for at kunne nå. De lyse gråblå øjne var rettet op mod den skyfrie himmel hvor solen hang og dovnede.
Det var varmt, rigtig varmt og Daniella havde ikke rigtig noget at give sig til. Hun var lige kommet til byen, og kendte ikke rigtig nogen af stederne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 16:29

Tøj: http://images.teamsugar.com/files/upl1/35/352132/04_2009/7db15a7fcf158b10_ben_barnes.xlarger.jpg

Davy havde i dagens anledning taget til byen selvom det ku være farligt for en animagus som ham dog ku man ikke se han var det men lugte at han ikke var menneske, han kørte en hånd gennem det pjuskede hår, han smilede let til de andre folk imens han vandre ned af gaden, han betragte de mange mennesker men også nogle af herskerne der gik rundt med slaver omkring sig, han fik kulde gys ved det syn han hade det og frygtet at blive en af slaverne, han gik hurtigt forbi dem og over mod en frugt bod fordi han var sulten, hans mave knurrede let og han sukke svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 16:34

Daniella sukkede svagt og satte sig mere op, mens hun lod blikket glide rundt på mennekserne der færdes på gaden rundt om hende. Hun samlede sin sorte hjelm op fra jorden af, hvor hun havde stillet den og trommede let på den med fingrene.
Hun klikkede med tungen, hvad skulle man dog give sig til? hun viste det ikke, hun overvejede kort bare at køre hjem, men at side i den store lejlighed helt alene tiltalte hende ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 16:43

Davy smutte hen til boden og købte et rødt æble hvorefter han begav sig over mod en bænk hvor en ung kvinde sad, han smilede let imens han kastede æblet op og greb det i luften denne bevægelse lavede han hele vejen hen mod bænken men stoppe dog da han stod foran bænken og satte sig ned"goddag"sag han høfligt til kvinden ved siden af og sendte hende et smil før han tog en bid af æblet, han tygge roligt imens hans brune øjne betragte hende let køn var hun skam.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 19:17

Daniella blev opmærksom på den unge mand der var på vej hen mod bænken, hvor hun sad, da hun opfangede hans kastende bevægelse.
Hun nikkede "Go'da" hilste hun selv og kunne ikke skjule den amerikanske accent der skjulte sig i hendes lyse kvinde stemme.
Hun lod hjelmen glide ned af hendes ben, og ned på jorden hvor den trillede et par centimeter før den ramte motorcyklen. Hun så kort på ham med et venligt smil, og så ham hurtigt an. Han var da..meget flot, hun trak på skulderne indvendigt og lænede sig tilbage og så op i himlen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 19:21

Davy smilede let og tog en bid af æblet igen hvorefter han så på hende med et nysgerrigt blik"sikke skønt vejr idag"sag han roligt og så lidt op mod himlen, han nød varmen og solen som varmede ham op, han så igen lidt på hende imens han spidste det sidste af æblet og smed skrovet ned i skraldespanden ved siden af hvor han sad, han betragte hende let hun var da ret køn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 19:27

Daniella drejede sit ansigt halvt mod ham "ja det er det" gav hun ham ret og satte sig mere normalt, så hun ikke hang så meget.
Hun trak sine fingre gennem det blondte hår, der var blevet en smule uglet efter at have haft hjelmen på tidligere. Hun Så kort på skraldespaden da han smed sit spiste æble ned i den. Hun klikkede lavt med tungen da hun flyttede blikket igen og så over på en statue der halvt gemte sig bag et træ, der var blevet plantet i en lille firkant med jord. Det lignede en meget bleg halv mand. Hun smilte venligt og så på ham igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 19:35

Davy smilede let til hende"hvad laver du så her alene sådan en skøn dag?"spurgt han roligt og dreje hovdet, hans mørkebrune øjne prøvede på at fange hendes blik, han smilede venligt og kørte kort en hånd gennem sit hår som var tilbagestrøget men lidt krøllet og uglet men det klæte ham skam godt, han så stadig på hende med varme øjne.

//undskyld det korte svar//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 19:39

"Nyder, det dejlige vejr" svarede Daniella venligt, da hun så kort ind i hans mørkebrune øjne. Hendes blik fulgte kort hans hånd da han trak den gennem sit hår, hun flyttede lidt på sig og så ned på sin hjelm. Hun rakte en hånd ned efterden for at samle den op. "Hvad laver du selv her helt alene?"spurgte hun, samtidigt med at hun rettede sig op igen og stillede hjelmen på sit skød, hun lod sine fingre tromme en enkalt gang hver på dens blanke overflade, mens hun ventede på hans svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 19:45

Davy smilede let til hende"jeg ville bare ha lidt mad og så har jeg intet at lave"sag han roligt og sendte hende et smil før han så op mod himlen, han begyndte at drømme sig lidt væk til et land hvor man ikke havde slaver et land der var sikkert men sådan et land fandtes ikke her på jorde, han sukke svagt frygten for at blive fanget af en slavehandler var stor og kørte igennem hans krop, han rystede let på hovedet for at komme tilbage til virkeligheden, han så igen på hende med et smil"navnet er Davy"svarede han roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:00

Daniella nikkede svagt da han svarede "okay"sagde hun og så på ham med et venligt smil. Men hun flyttede blikket da han så ud til at have drømmet sig lidt væk og hun trommede igen på hjelmen, så der kom en svag dunken hver gang hendes fingre ramte dens overflade. Hun drejede sit ansigt halvt mod ham da han præsenterede sig, hun havde ikke mødt nogen med det navn før "Danny"præsenterede hun sig selv, stadig med det venlige smil siddende på læberne. Hun havde det med at præsentere sig som Danny, eller en gang i mellem blev det til Daniel, da hendes familie havde kaldt hende det da hun var mindre og det havde ligesom sat sig fast hos hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:20

Davy smilede let og betragte hende længe"okay hyggligt at møde dig"sag han roligt hvorefter han lænede sig mere tilbage mod bænkens hårde ryglæn og lage roligt armne over kors, han smilede let hvorefter han så lidt rundt"nå"lød det så stille men roligt fra ham, han nød at være lidt væk fra skoven hvor han sov.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:23

Daniella nikkede svagt "I lige måde"sagde hun og lænede sig en smule frem, da han lænede sig tilbage og stoppede sin trommen på hjelmen. Hun så halvt på ham igen da hun hørte et stille nå fra ham, hun bed sig svagt i læben et kort sekundt. "Bor du her i byen?"spurgte hun venligt, da hun ikke viste hvad hun ellers skulle sige og hun selv syntes at hun burde starte samtalen denne gang, da han havde fået lidt snak i gang inden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:31

Davy så igen på hende da hun spurgte ham om noget"nej jeg bor ikke her, men i skoven, hvad med dig?"svarede han roligt hvorefter han begyndte at fløjte en ret good melodi, han fløjtede faktisk helt rent, han stoppe dog gurtigt igenm og så hen på hende med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:36

Daniella kunne ikke lagde være med at smile muntert da han begyndte at fløjte. "Skoven?" sagde hun spørgende og smilte venligt af ham. "Jeg bor her i byen, nogle gader her fra"svarede hun hurtigt på hans spørgsmål, stadig med et venligt smil. Hun flyttede hjelmen fra sit skød til motorcyklens sæde og lænede sig der efter tilbage igen og så smilende på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:42

Davy nikkede let"jep, har lidt små problemer så bor for tiden ude i skoven"sforklarede han roligt hvorefter han lytte til hendes ord"okay det lyder skam godt"svarede han så, han sendte hende et vamrt smil hvorefter han begyndte at føjte lidt igen og lod en hånd køre gennem sit hår af ren vane.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Gæst on Man 13 dec 2010 - 20:55

"Arh okay"sagde Daniella af hans svar og ville ikke spørge ind til det, selvom hun var nysgerrig, det kom jo ikke hende ved hvilke problemer han havde. Hun så på hjelmen hvor solen spejlede sig i den blanke overflade. "Ja det er godt"sagde hun med et smil og slap hjelmen med sit blik for at se kort på ham, og lod blikket hvile på hans hånd han trak igennem det brune hår. Hun vendte sin opmærksomhed mod hjelmen igen og smilte svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Varm sommerdag //Davy//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum