Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252227 indlæg in 12748 subjects

fulde folk (Bellz)

Go down

fulde folk (Bellz)

Indlæg by Gæst on Søn 12 dec 2010 - 17:04Omgivelser: af og til ser man folk gå forbi, men det er sjældent. Ud over det er der vel butikker?
Tid: ca 23:30
Sted: Terre
Vejr: sneen daler let ned fra himlen , og himlen er dækket af mørke grå skyer
Dato: IVLDAianna stod lænet op af en butiksrude, hvor lyset stadig var tændt så man kunne se varende dog var butikken lukket, ligesom rasten af de mange butikker. Der var kun lys i enkelte af de mange vinduer og det lys der var, var dæmpet kraftigt. Daianna var iført en sort jakke der gik hende til knæene, jakken var lukket så man ikke kunne se den ellers meget smukke lårkorte kjole som hun havde indenunder, ud over dette havde hun et par sorte stiletter, en hat og et par vanter. Underligt nok havde hun intet på benende. Men de smukke blege ben var nu heller ikke noget man blev nød til at skjule.
Hendes øjne var lukket dog havde hun ikke brugt sin evne til at kamuflere at hun var til stede.
Et fuldt kærestepar kom slentrende op af gaden mens de grinte højlydt, de havde vist drukket lidt for meget, for kvinden blev ved med at falde. Daianna himlede med øjende af dem men orkede ikke at hidse sig op

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum