Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:00 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253332 indlæg in 12780 subjects

Dont u dare touch me! //Sylvya//

Go down

Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 17:21

S~Terre
T~20:00
V~Lummert og 15 grader
O~Mennesker der er på vej i byen
P~Som profilbilledet

___________________

Gaderne var så godt som tomme, udover de folk der var på vej i byen for at få noget at drikke eller for at feste. På denne tid af døgnet var de fleste der hjemme i deres varme huse og sidder foran tv'et, det burde denne ild dæmon også, Vinira hed hun. Hvordan hun var kommet ud på denne tid af døgnet anede hun heller ikke selv, hun var bange for mørke, lidt underligt når man er dæmon, men sådan var det bare. Hun så sig omkring i den halv tomme gade og gik stille, men bange rundt og ledte efter den nemmeste vej til at komme op til hendes hjem igen, grotterne. Hun rystede over hele kroppen i frygt over at der var en eller anden person der nok skulle komme og irritere hende på den ene eller den anden måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 17:35

Det lumre vær, passede Sylvya fint. Hun frøs ikke normalt, men det var stadigt dejligt ikke at skulle anstrænge sig for at holde sig varm. Hun luntede glad afsted imod diskoteket hvor hun plejede at tilbringe de fleste nætter, og rokkede allerede hovedet fra side til side, så det lange sorte hår flagrede fra side til side. Hun gik og sang nogen sætninger fra en sang, og hoppede lidt i cirkler imens hun gik, og rodede sig i hårdet. Hun var beklædt i hendes sorte, korte kjole, med meget udfordrende ryg, hvor kun tynde tråde holdt på fronten. Hendes tynde strømebukser, gik ned i et par korte sorte lederstøvler, og hun havde sin ene sorte handske på denne nat. Hun var igen klar til at have det sjovt.
Hun gik forbi en tom gade, som hun kiggede ned af med et smil, og så så Vinira. Hun lagde sit hoved en anelse på skrå, og så undersøgende på hende. Hun virkede bange, hvilket Sylvya slet ikke kunne forstå. Sylvya skulle til at fortsætte, men efter et redje kig op og ned af Vinira, valgte hun i stedet at gå hen til hende.
Sylvyaa stoppede dog et par fod fra hende, og gjorde nærmest sigselv lille inden hun spurgte:
"Er du okay? Du ser mig en anelse.. Utryk ud?" Spurgte hun med et venligt smil, og holdt en hånd lidt frem, med hendes lange tynde fingre peget imod Vinira, og håndfladen opad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 17:54

Vinira så på hende " Jeg.. Jeg ved ikke hvad jeg laver her ude! jeg er normalt ikke ude om aften eller for den sags skyld når der er mørkt" sagde hun og så sig omkring, hvis det var da hun var mindre var hun ligeglad, men efter det der var sket var hun ikke tryg ved mørket længere. Vinira så undersøgende på Sylvya og vidste ikke om hun skulle gå tættere på eller om hun skulle lade være, dog besluttede hun at tage nole få skridt frem imod hende, selv om der ikke var med hendes gode vilje. Hun så sig tilbage og hørte en lyd og løb over til Sylvya, dog uden at tænke sig om, men denne kvinde virkede så venlig, så imødekommende, eller var det bare Vinira der tog fejl?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 18:03

Sylvya smilede, og holdt sig fra at grine, og blev ved med at holde sin blide hånd frem for Vinira. Sylvya var født med en hvis mængde af forsigtighed omkring andre folk, da hun jo selv nød at snyde andre, for at få hvad hun vil ha, og tit bare for at se de andre i smerte, og ders sødetåre... Så hun stolede egentligt ikke på Vinira, men hun virkede harmløs nok lige nu, og hendes frygt var så sandelig ægte..
Da Vinira løb imod hende strakte hun sig lidt op, en smule undrende og forsigtig, da hun jo stadigt ikke var helt sikker på hende. Men hun så hurtigt at Vinira ikke havde noget ondt i sine, ved at komme hen til hende. Sylvya smilede så i stedet, og lagde blidt sine varme finge romkring Viniras hånd, og grinede blidt.
"Jammen.. Søde.. Hvorfor er du så udenfor, når der er så mange fine steder indenfor? Det er ikke lang ttil diskoteket.. Der er en døgnåben restaurant lige der ovre, og... Ja et værtshus ned af den gade.." Hun fortalte imens hun pegede omkring, og smilede stadigt venligt til Vinira. "Lad os gå indenfor et eller andet sted.. Hvor har du lyst til at gå hen?" Spurgte hun venligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 18:17

Vinira så på Sylvya med store øjne idet hun tog hendes hånd " Slip mig!" råbte hun og trak hånden til sig. Det Sylsvya lige havde gjort havde kostet mange problemer, men hun var djævel efter hvad Vinira kunne se, så det hjalp ikke at give hende en omgang med Burning Earth, som en af hendes angreb hed. For det ville alligevel ikke hjælpe noget, hun var jo vandt til varmen. Vinira så ned i jorden og rødmede " Undskyld" sagde hun og fortsatte med at se ned i jorden, hun kendte godt til djævle, de var snydere alle sammen, undtagen en hun havde mødt for flere år siden, men han blev myrdet for 1 år siden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 18:26

Sylvya tog hurtigt sin hånd til sig, og rejste begge en smule, og tog et skridt tilbage, imens hun hvæsede kort. Hun tog det meget respectløst at reagere sådan, når hun for engangs skyld forsøgte at være venlig. Hun skulle til at snappe tilbage af Vinira, men lod være da hun fik en undskyldning, og lod sine arme falde ned langs siden igen. Hun fnøs en enkelt gang, og krysed armende.
"Er ikke ligefrem fordi det hjælper, at hjælpe andre, i den her by?" Sagde hun fornermet, og så en smule trist ud. Hun kiggede stadigt på Vinira, og lod langsomt hendes arme falde ned langs hendes sider igen, og så igen rolig ud.
"Vil du med et sted hen hvor det ikke er mørkt? Hvor du ikke behøves at stå og ryste? Jeg prøvede blot at hjælpe dig." Sagde hun og holdt hendes hænder lidt ud til hver side. Hun gad ikke hjælpe Vinira, hvis ikke at hun ville have dette.. I så falde gad hun ikke engang at bruge sin tid på at prøve, og ville bare vidre og have en sjov aften..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 18:31

Vinira nikkede kort " Jeg vil gerne med" sagde hun og gik igen hen mod Sylvya " Og undskyld endnu engang" sagde hun og strejfede blidt Sylvya's kind. Vinira så sig omkring for at sikre at der ikke var nogle der så hvad der lige var sket, hvilket der ikke var nogle der havde. " Hvor skal vi tage hen?" spurgte hun og så på Sylvya med et smil på læben, hun gad godt se hvordan der var på diskoteket, for der havde hun aldrig været før og måske var hun heldig og Sylvia ville hjælpe hende med at over vinde hendes frygt for berøringer og mørke

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 18:43

Sylvya afvigede ikke det mindste da Vinira rørte hendes kind, og smilede blot venligt. Berøringer var hende helt almindeligt, og gjorde hende blot mere glad at Vinira turde røre hende. Hun løftede sin hånd, som om hun skulle til at gengælde berøringen, med et venligt strøg over hendes hals, men hendes hånd stoppede lidt fra hende. Vinira virkede ikke til at bryde sig om berøringer, så hun valgte at lade være. Hun smilede så i stedet stort, da Vinira sagde ja. Hun klappede stille et par gange, og begyndte at gå baglæns, den vej hun ville. Hun gik dog ikke for langt væk fra Vinira, da hun jo vidste hun ikke kunne lide mørket. Hun lagde en finger på hendes hage, og så betænksom ud.
"Hmm... Diskoteket var hvor jeg var på vej hen? Hvad med det? Der er varme, og sandeligt massere af lys.." Sagde hun med et venligt smil, og et kort grin. Hun pegede så på Vinira med sin ene finger, og smilte. "Men hvis du skal på diskotek med mig, bliver du nød til at danse, og kunne leve med tæthed.. Sådan virker det på et diskotek..." Sagde hun, og smilede stort, men venligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 19:01

Vinira så på Sylvya og nikkede " Hvis du kan få mig til at overvinde denne frygt for at blive rørt ved ville det sikkert være fint" sagde hun og grinte kort. Hun ville gerne med på diskoteket, men det var nok ikke smart så ustabil og utryg hun var nu. Hun tænkte sig om og vidste at hvis hun rørte personen først og der ikke skete noget, ville det godt kunne gå an " Prøv lige at tag min hånd igen" sagde hun med en svag rødmen over de let mærkerede kindben, hun håbede at det var det der skulle til, hvis ikke måtte hun finde på et eller andet som muligvis ville virke, men hvad?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 19:12

Sylvya smilede blidt, og lavede en fagt, som om hun sagde 'pjat', og grinede kort.
"Det skulle vi sagtens kunne finde ud af, jeg skal nok kunne røre dig, uden du overhovedet ligger mærke til det..." Sagde hun, og vinkede med det ene øjnbryn, og med et venligt smil. Hun rejste let et øjnbryn til hendes spørgsmål. Hun så en smule usikker ud, men smilede så, og lod sin hånde folde sig let ud, med håndfladen opad. "Sikker?" Spurgte hun. Og uden at vente på et svar, lod hun sin varme, bløde hånde lægge sig under hendes, og lyfte den blidt. Hun lod så to fingre fra hendes anden hånd, blidt stryge op af hendes hånd, og så lægge hånden overn på hendes, så hun holdt den, nærmest varmende. Hun kunne dog godt mærke at det ikke var varme Vinira manglede mest. Hun virkede nærmest varmere end hende selv. Måske var hun en ild dæmon? Hvis hun var, kunne det være at hun skulle være forsigtig.. Ild dæmoner havde tit noget imod djævle. Men det var et problem til senere.
"Hvad heder du ellers søde?" Spurgte hun venligt, med sit hoved let på skrå, håbede at spørgsmålet måske ville få hende på andre tanker, end hvad end der gjorde at hun ikke brød sig om berøringer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 19:19

Vinira slappede helt af da Sylvya tog hendes hånd, hendes hånd var lidt koldere end hendes egen, men det føltes meget rart. " Vinira er mit navn og dig?" spurgte hun stille og gik tættere på hende, uden som overhovedet at tøve en eneste gang. Det så ud til at virke det hun havde foreslået så måske var det s¨dan det skulle være for efter tiden. Vinira bed sig blidt i underlæben og så hende i øjnene. Vinira's øjne skindede svagt idet hun stadig holdt Sylvya i hånden

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 19:31

Sylvya smilede stort da hun så at Vinira slappede helt af. Hun kiggede ind i Viniras øjne, med hendes glade udtryk. Hun nikkede en enkelt gang, og klappede Viniras hånd en enkelt gang, blidt.
"Se? Slet ikke så slemt.. Berøringer kan være behagelige, hvis de rammer de rigtige steder, og ikke gåro ver ens grænser.." Sagde hun, og strøg blidt to fingre over hendes hånd, og gav slip.
"Mit navn er Sylvya.. En glæde at møde dig." Sagde hun med et venligt smil. Hun blev ved med at kigge ind i Viniras øjne da hun kom tættere, og smilede stort. Hun lagde så hurtigt og vågende en arm omkring Viniras talj, og gik hen ved siden af hende, og begyndte at lede hende fremad, hvis ikke at hun afveg.
"Så lad os tage på diskotek!" Sagde hun med en glad stemme, og håbede at Vinira havde accepteret, at hun ikke ville hende noget ondt. Hvis ikke at hun afveg, begyndte Sylvya at lede hende imod hovedgaden, med sin blide hånd venligt på hendes side.


Sidst rettet af Sylvya Lør 4 dec 2010 - 19:34, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 19:31

//Hov.. Lad mig lige edit det.. Heh//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 19:34

// Sådan //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 11:36

Vinira smilte blidt og nikkede " Ja lad os komme afsted " sagde hun og grinte, hun var klar til at komme i byen og feste, hvis det selvfølgelig ikke gik galt som de sidste par gange hun havde nærkontakt med folk. Vinira begyndte at gå og lagde hendes arm om Sylvya's talje og fulgte efter hende, hun stolede på Sylvya og håbede ikke hun ville gøre Vinira ondt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 14:09

Sylvya smilede da Vinira lagde sin arm om hendes talje, fniste blidt, og tappede Viniras side et par gange blidt med sin hånd.
"Se? Slet ikke så slemt.." Sagde hun med et venligt smil, og trak Vinira tæt ind til sig, og strøg sin hånd blidt op og ned af hendes side, inden hun løsnede sit greb igen.
Sylvya drejede dem ned af en gade, der hvor hun var på vej hen, og trippede glad imod diskoteket, imens hun nynnede en tilfældig sang. Hun kiggede op på Vinira igen, og smilede. "Du går ikke så tit på diskoteker? Gætter jeg på? Når du nu ikke bryder dig om nærvær?" Spurgte hun med et venligt smil. Hun syntes Vinira var en sjov pige, da hun selv altid havde elsket nærvær, og kunne slet ikke forestille sig hvordan man kunne klare sig, uden at ville lade andre røre en? Og hvad mon der var sket siden hun ikke brød sig om det? Alt dette var Sylvya lidt lige meget nu, hun skulle ud at feste, og nu havde hun nogen at gøre dette med.. Hun smilede venligt. "Du skal bare tage det roligt. Der vil selvfølgeligt være nogen som kommer til at røre dig, men det skal du ikke tage dig af.. Bare bliv tæt ved mig, så skal det nok gå." Sagde hun med et lille fnis.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 16:49

Vinira smilte blidt til hende " Overhovedet ikke, efter det der skete med mig for omkring 10 år siden" sagde hun og så ned i jorden, dog fulgte hun stadig efter Sylvya for at se om dette virkelig havde givet pote, hvilket det havde så vidt man kunne se på Vinira selv. "Well jeg skal nok prøve og blive vandt til det, men hvad nu hvis jeg ikke kan?" sagde hun og så på Sylvya med halv våde øjne, som om hun skulle give sig til at græde. Ikke fordi det var det hun skulle, men mere fordi hun kom til at tænke tilbage på det med hendes stedfar, hvilket hun gerne ville glemme, selv om det var mega svært, for han var skyld i at hendes egen mor ikke gad og se hende mere, bare fordi Vinira tog hævn over sin stedfar, men at det blev for øjnene af hendes mor var så mindre heldigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 17:10

Sylvya smilede blidt til Vinira igen, og lagde sin hånd op på hendes skulder, og ruskede hende blidt.
"Jamen der er en første gang til alting søde.. Bare rolig.. Det skal nok gå.." Sagde hun blidt til Viniras første ord. Hun så så lidt trist ud, over Viniras våde øjne, men smilede så omsorgsfuldt, og strøg en finger ned af Viniras kind, og kiggede ind i hendes øjne.
"Vinira.. Bare tag det roligt.. Hvis at nogen rør ved dig, og du fandt det ubehageligt, så bare sig det.. Bare.. Prøv at løslade digselv.. Lade digselv go.. Og jo mere fri du er, jo mere vil du kunne hygge dig, og jo bedre vil du blive til at ignorere at andre kommer til at røre ved dig.." Sagde hun, med sin blide stemme, imens de fortsatte. Hun lagde sin blide hånd på siden af Vinira igen, så hun havde armen omkring hende.. "Og så igen altså, jeg har da armen omkring dig nu? Og du virker da ikke til at det er alt for ubehageligt?" Sagde hun, og fniste blidt. De nærmede sig diskoteket, og da de nåede stillede Sylvya dem hurtigt i den korte kø.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 17:43

Vinira nikkede ort " Jeg skal nok prøve " sagde hun kort og så på ylvya. Da de kom til diskoteket så Vinira alle de mennesker der skulle ind. " Er du sikker på dette er en god ide?" spurgte hun lidt nervøst, og så på Sylvya med et lidt nervøst blik. Kunne Vinira klare dette? Eller ville der ske det samme som da hun mødte Sylvya? Det måtte tiden vise, for nu var der ingen vej tilbage

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 19:39

Sylvya smilede til Vinira, og klappede blidt hendes ryg, i det hun lod sine arme hænge ned langs siden.
"Ja ja.. Hvad er det værste der kan ske? At nogen kommer til skade, og vi ender i detentionen? Pff.. Der er en vej ud af al ting, og hvis man lader sin frygt styre sig, så bliver en tilværelse aalt for kedelig.." Sagde hun og fniste lidt. Hun hoppede allerede en smule til musikken inde fra diskoteket, og nynnede tilfeldige lyde, imens hun ruskede lidt i sit hår. Da de kom til dørmanden, nikkede han blot til Sylvya, og Sylvya fniste og trak Vinira med ind.
Musikken var høj, og bassen pumpede kårdt igennem højtalerne. Sylvya hoppede glad inden for døren, og slog noget hår, der var kommet foran hendes øjne, væk, og kiggede tilbage på Vinira.
"Hey.. Lad os få noget at drikke først.." Sagd ehun med et smil, og rakte en hånd ud til Vinira, meget som hun havde gjord tidligere, og ventede at se om Vinira stadigt stolede på hende, og om hun var klar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Tors 9 dec 2010 - 14:35

Vinira så på dørmanden som var meget højere end hende selv, men så blev hun trykket i af Sylvya. Da de kom ind på diskoteket var der fyldt af mennesker, Vinira kunne allerede mærke at der ville ske et eller andet på et tidspunkt, men hvornår? " Ja lad os hente noget alkohoL" sagde hun og smilte til Sylvya. Hun fulgte efter hende op til baren

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Tors 9 dec 2010 - 16:03

Sylvya smilede og nikkede et par gange, og trak blidt Vinira med sig op imod baren. Hun sørgede for, så vidt som muligt, at holde Vinira fra at støde ind i for mange, men der var stadigt et par stykker som bumpede ind i hende, men ikke de store skub. Sylvya trak Vinira tættere på sig, så Vinira gik lige bag ved hende, så hun havde noget at stytte sig til, hvis at hun skulle ville det.
Da Sylvya kom til baren, fik hun blidt ført Vinira til en stol, og lod hende sitte, imens hun lænee sig op af baren ved hendes side.
"Hvad vil du have søde? Jeg gir i dag.. Nu er det jo din første tur på diskotek.." Sagde hun med et lille fnis, og lagde blidt en hånd på hendes skulder, og kiggede lidt rundt, imens hun rokkede lidt fra side til side, til musikken. Hun tog et menu kort, og fremviste drinksne der var mulige for Vinira.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Gæst on Man 20 dec 2010 - 11:38

Vinira så sig omkring idet Sylvya trak rund med hende som et barn der ikke ville høre efter,, men dette var nok mere for hendes eget bedste så hun ikke stødte ind i nogen og fik et flip. Vinira så på sylvya da hun spurgte hende om hvad hun ville have at drikke " Hmm jamen der er så meget at vælge imellem" sagde hun og fniste. Der var omkring 20 forskellige drinks og alle sammen lød meget gode, men Vinira faldt over en der lød ekstremt god. " Tror jeg tager en Burning earth" sagde hun og pegede på den drink der hed det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dont u dare touch me! //Sylvya//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum