Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252384 indlæg in 12753 subjects

Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Go down

Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 16:25

S~metroen
T~15:00
V~Halv køligt dog alligevel 20 grader
O~Folk der venter på toget
P~Som profilbilledet

____________________

Metroen var fyldt som altid på denne id af døgnet, måske var det fordi alle alle folk havde fri og skulle hjem, hente børn, se tv eller lave noget mad af en eller anden art. I det hinsides af metroen kunne man se en skygge, denne skygge kom fra en kvinde, gemte hun sig? ja på en måde, det var mere fordi hun ikke kunne tåle alle de mennesker og slet ikke hvis de rørte hende når hun prøvede at komme forbi og op på gaden. Denne kvindes navn var Vinira, en ilddæmon som ikke ligefrem var den heldigste i verden. Hun holdt et vågent øje med sine omgivelser og når tiden var, kunne hun komme ud i det fri og komme hjem til hende selv oppe i grotterne. Hendes hår blafrede da et tog kørte forbi og stoppede inde på stationen, der var en masse folk der steg på. Der var ved at være tomt ud efter at dette tog havde taget så mange mennesker med, men der var dog også nogle der steg af toget. Der var temmelig meget plads til hun kunne komme ud, men hun tog ikke chancen, hun skulle ikke nyde nogle der skulle berøre hende,m aldrig igen, men hvis det var en der kunne få hende til at overvinde frygten for at blive rørt ved så måtte personen glædeligt hjælpe hende. Vinira tog forsigtigt et skridt ud på peronnen og begyndte at gå med meget stille og rolige skridt og prøvede at undgå at blive rørt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Lør 4 dec 2010 - 22:13

Ned af trappen til metroen kom en bleg forholdsvis lille og spinkel dreng gående, hans halvlange blonde hår blafrede lidt i vinden, det samme med hans sorte trenchcoat, på hans spinkle overkrop havde han en sort T-shirt med skriften Lazaruz skrevet i ghotiske bogstaver og en halskæde i noget der lignede hugtænder, på benene havde han sorte skinny jeans med store huller i og en tatoovering kunne skimtes, på fødderne havde han et par sorte millitærstøvler med små metal plader på så det gav en sjovt raslende lyd når han gik. En man gik den modsatte vej af ham og de bumpede lidt ind i hinanden, et sekund senere stod Spike med mandens pengepung i den ene hånd og lagde den diskret i sin lomme. Han spejded efter flere ofre og begyndte systematisk at lænse alle der gik forbi ham, da han mente folk begyndte at fatte mistanke satte han sig på en bænk og tændte en cigaret, han så en kvinde der så bekymret og utiilpas ud gå forbi ham *Hun ville være et nemt offer* Han rejste sig igen og begyndte at følge efter hende på afstand *hun er da pæn* han gik hurtiger og lyden af hans støvler lavede ekko i hele undergrundsstationen. Han grinede for sig selv og råbte til pigen "Hov hej... har du tabt denher", han fiskede en anden kvindes pengebog op af lommen efter at have sikret sig at kvinden på billederne og hende der gik foran ham lignede nogenlunde hinanden. *Det er ikke meget tøj hun har på... frækt*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Søn 5 dec 2010 - 11:51

Vinira så på ham " Uhm jeg.. øøøhm" hun var meget usikker på dette, skulle hun tage sin pung, eller var det bedst at lade være ? Hun skulle lige tænke over det, men alligevel gik hun tættere på " Tusind tak" sagde hun idet hun rakte ud efter sin pung, ikke fordi der var noget af værdi der i, men hun havde brug for den til tide, hvis der var noget af hendes medicin hun skulle hente. Hun stod og så på denne unge mand der stod med hendes pung og rødmede let over de mærkerede kindben, hun lod hendes læber skiltes ad og førte sin tungespids ud for at fugte hendes læber. Vinira var stadig meget usikker på dette, men hun blev nødt tilo at få den tilbage, ellers ville det gå galt, men hun kunne jo ikke bare tage den uden videre og så bare gå. Eller kunne hun?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 dec 2010 - 15:58

Spike stod og viftede lidt utålmodigt med pungen. "Har du tænkt dig at tage den eller er må jeg få den ?" han vred fødderne lidt i sine støvler, der var noget skræmmende over denne kvinde, hun var ikke som de andre mennesker omkring ham, hun havde en anden aura, og en helt anden lugt, men han kunne ikke sætte finger på hvilken rase det var. Han stod lidt længere og tænkte før han kastede pungen hen for fødderne af hende, han rejkte hånden ned i lommen og fandt en slidt cigaret pakke frem, han satte den mellem sine smalle tørre læber og tændte den, røgen fyldte hans lunger og han lod den strømme ud gennem hans næse. "Du er da lidt mærkelig er du ikke" han pustede noget mere røg ud og begyndte at cirkle som en sulten haj rundt om hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Fre 10 dec 2010 - 9:43

Vinira så på ham idet han smed pungen for hendes fødder " Tak" sagde hun koldt og bukkede sig ned for at tage den. Da han begyndte at gå rundt om hende stod hun stille og vidste ikke hvad hun skulle. " Hvad har du gang i?" spurgte hun og så undrende på ham. Hun begyndte at gå fra ham, for ikke at der skete noget, for det havde hun ikke ligefrem psyken til lige i pt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Fre 10 dec 2010 - 16:45

Spike stoppede "Ikke noget... jeg prøver bare at finde din fært... er du djævel eller dæmon?" han stod og bevægede næsen en smule mens han stod og så på hende med klare grønne øjne. En man hostede i baggrunden og Spikes ene øre bevægede sig irreteret. "det er ikke meget du har på Miss" Han så på hendes sparsommelige tøj, ikke på nogen fræk eller klam måde, han konstaterede bare at det var sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Gæst on Man 20 dec 2010 - 11:33

Vinira så på ham og fnyste " Jeg er dæmon" sagde hun og så undrende på ham. Hvorfor havde det nogen berydning for ham? Hun så indersøgende på ham og hørte så hans ord " Jeg er da fuldkommen ligeglad med hvad jeg har på" sagde hun snobbet og så den anden vej.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Allways on the wrong place at the wrong time // Spike- privat//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum