Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 569 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Oscar de Poix

Vores brugere har i alt skrevet 246819 indlæg in 12258 subjects

What the?? Arh(Michael

Go down

What the?? Arh(Michael

Indlæg by Gæst on Man 29 nov 2010 - 18:28

T : Nær 21:32

V : udenfor sner det og er lidt køligt med mørk himmel

S : Svømmehallen i Terra(dog lukket)

O : ingen at se i nærheden??


Akane os kendt som Infinity blandt fjender, gik stille ned af den stejle trappe der var dækket med glittrende sne der glimtede så smukt af gaderlygternes skær. Hun kunne ikke lade vær med at smile let mens hun stille var på vej hjem af fra sit arbejde med sin store taske over skuldren(hummel sort).
Hun betragtede dog et kort øjeblik ? et lysglimt?. Hun gik stille hen af en smal gade og opdaget et stort sted der var lidt lys indenfor der kom fra vandet under?, var svømmehallen mund stadig åbent... nej det ku ikke passe men det skulle undersøges?.

Akane gik stille hen af den lidt klagende maselyd fra sneen når man gik i den, som når læder mødte en lædersofa? og lavede en sjov lyd.
Hun kneb øjnene lidt sammen og gik så tættere på? den store svømme hal og tog blidt fat i døren?, den var åben spøjst. Hun bevægede sig der ind og så på den lange speed svømmer bane der var og lagde sin task på det dejlige gulv, der var sådan en dejlig tropisk varme her inde og vandrutche baner? for ikke at sige tropisk lavet lalandia agtig rum, og med bar som nede i de varme lande. Hun smilede for sig selv og lukket døren efter sig, og kiggede rundt og smuttede ud af en anden dør for at lede efter en bikini? kunne være sjovt at prøve dette sted blot svømme lidt i det varme vand eller lave en drink til sig selv, efter en hård dag. Hun fik iført sig den sorte bikini med snor på hver side af hoften hvor hun bandt den, og så en bikini hun bandt på sin ryg og ved sin smukke hals. Hun smilede og strøg let det nødde brune hår væk fra bikini snoren og smilede i det hun lavede hovedpring fra kanten ned i det dejlige varme bassin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum