Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:00 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253332 indlæg in 12780 subjects

What To do Now?? ~Number35~

Go down

What To do Now?? ~Number35~

Indlæg by Gæst on Søn 21 nov 2010 - 18:13

Tiden er?; 20.54
Stedet er?; Terre – Byen..
Omgivelserne er?; Mennesker og væsner der går rundt og hygger..?
Vejret er?; Mørkt og der kan lige mærkes en let vind..


Der var endelig kommet en dejlig stemning her i Terre’s gader igen. Julen nærmede sig og de fleste gik allerede og salvede over deres største ønsker på sedlen om hvilke gaver de ville have under det store pyntede juletræ. Mange gik og glædede sig. Lige udover dem der var blevet udvalgt til at være en del af den lille procent hvor at man ikke kunne opleve den glæde. For eksempel denne lille og spinkelbyggede pige hvis hår havde en tilpas længe og en fantastisk silkehvid farve. Nyvasket. Eller næsten. Dets slidte spidser flagrede lystigt efter hende som en sværm af bier efter deres dronning. Macha. Det var navnet på denne pige med den porcelænsblege hud som afslørede hendes identitet når det gjaldt racer. Hun havde aldrig før oplevet julen som sådan. Jo den havde været der men hun havde aldrig været yderligere interesseret i den. Der havde jo alligevel ikke været nogle at holde den sammen med. Nok heller ikke i år. Dem der genkendte denne lille djævel med de dybe og klare blodrøde øjne veg stadig lidt væk fra hende nemt at hun gik gennem gaderne og de passerede hende. Lidt irriterende i længden men hun kunne vel leve med det. Hun havde igen noget helt normalt tøj på. Skole uniform. Et tegn på at hun prøvede skolen igen. Det kunne nok virke lidt mærkeligt. Men sådan var det nu med hende. Prøvede altid at komme uden om ting på andre måde.
Hendes lettere tomme og ligegyldige blik var bare rettet mod jorden mens at hun slentrede forbi alle de butikker hvor at der var sat en masse jule halløj op. Havde nogle gange bare lyst til at smadre ruden og ødelægge alt mekanik der kunne finde i de forbandede nisser der lige som hende var iklædt rødt og hvidt. Næsten. Men hun lod alligevel være. Ikke noget kaos i dag. En hovedpine havde hærget over hende hele dagen som om at et eller andet ville ske. Spændende som kedeligt. Godt som ondt. Hun var ligeglad. Bare det ville gå væk. Hun fugtede så sine læber med tungespidsen. I en rytme der sagde først overlæben og derefter underlæben. Normalt ville hun så forsætte med at gumle lidt på den men hun ønskede ikke ligefrem nu at bide hul. Ikke at hun ikke kunne lide sit eget blod hun gad bare ikke og tørre det væk gang efter gang fordi at healingen ikke virkede som den skulle..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum