Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

What To do Now?? ~Number35~

Go down

What To do Now?? ~Number35~

Indlæg by Gæst on Søn 21 nov 2010 - 18:13

Tiden er?; 20.54
Stedet er?; Terre – Byen..
Omgivelserne er?; Mennesker og væsner der går rundt og hygger..?
Vejret er?; Mørkt og der kan lige mærkes en let vind..


Der var endelig kommet en dejlig stemning her i Terre’s gader igen. Julen nærmede sig og de fleste gik allerede og salvede over deres største ønsker på sedlen om hvilke gaver de ville have under det store pyntede juletræ. Mange gik og glædede sig. Lige udover dem der var blevet udvalgt til at være en del af den lille procent hvor at man ikke kunne opleve den glæde. For eksempel denne lille og spinkelbyggede pige hvis hår havde en tilpas længe og en fantastisk silkehvid farve. Nyvasket. Eller næsten. Dets slidte spidser flagrede lystigt efter hende som en sværm af bier efter deres dronning. Macha. Det var navnet på denne pige med den porcelænsblege hud som afslørede hendes identitet når det gjaldt racer. Hun havde aldrig før oplevet julen som sådan. Jo den havde været der men hun havde aldrig været yderligere interesseret i den. Der havde jo alligevel ikke været nogle at holde den sammen med. Nok heller ikke i år. Dem der genkendte denne lille djævel med de dybe og klare blodrøde øjne veg stadig lidt væk fra hende nemt at hun gik gennem gaderne og de passerede hende. Lidt irriterende i længden men hun kunne vel leve med det. Hun havde igen noget helt normalt tøj på. Skole uniform. Et tegn på at hun prøvede skolen igen. Det kunne nok virke lidt mærkeligt. Men sådan var det nu med hende. Prøvede altid at komme uden om ting på andre måde.
Hendes lettere tomme og ligegyldige blik var bare rettet mod jorden mens at hun slentrede forbi alle de butikker hvor at der var sat en masse jule halløj op. Havde nogle gange bare lyst til at smadre ruden og ødelægge alt mekanik der kunne finde i de forbandede nisser der lige som hende var iklædt rødt og hvidt. Næsten. Men hun lod alligevel være. Ikke noget kaos i dag. En hovedpine havde hærget over hende hele dagen som om at et eller andet ville ske. Spændende som kedeligt. Godt som ondt. Hun var ligeglad. Bare det ville gå væk. Hun fugtede så sine læber med tungespidsen. I en rytme der sagde først overlæben og derefter underlæben. Normalt ville hun så forsætte med at gumle lidt på den men hun ønskede ikke ligefrem nu at bide hul. Ikke at hun ikke kunne lide sit eget blod hun gad bare ikke og tørre det væk gang efter gang fordi at healingen ikke virkede som den skulle..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum