Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Go down

Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Gæst on Søn 21 nov 2010 - 16:16

Tid: 23:40. Tæt på midnat.
Sted: Terré.
Vejr: Det regner, og man kan høre svag buldren langt væk.
Omgivelser: Det er mørkt, og dog kan man skimte flere mennesker, der går fulde, tilfredse hjem ad. Og andre strømmer til for at blive fulde.
Dato: Det er ved at blive vinter, og sneen er ved at lægge sig. Sammen med regnen, og bludren, har flere holdt sig hjemme, men nogle våger sig ud i isslaget.

Chris stod på en af Terrés mindre bygninger, dog skjult af de skygger, som dansede i flammerne, ved baren. Faklerne ved baren, ville ikke gå ud, selvom det regnede, og den hårde blæst skubbede, så selv menneskernes skygger dansede. Og skyggerne lod til at camouflere Chris, og hans blik. Hans ildrøde blik, der bare søgte efter et menneske, som ville være dumdristig nok til at blive fristet ind i gyden. Et baghold. Af én person. Chris kunne godt lide sin egen plan. Alle måtte klare sig selv. Det nye rige. Det nye rige, som havde sine egne love, og regler, som Chris fulgte fuldt ud. Og de mennesker, som var overlevet, efter Ma'lakel havde halveret menneskenes befolkning, havde store problemer med væsnerne. Man kunne ikke bevæge sig nogen steder, uden der blev hvæset. Og det var mere almindeligt at blive hvæst af, en at vælte på gaden. For menneske kendte godt til væsnernes eksistens. Og de vidste også, de fleste væsner var glubske. Selvom menneske ville tigge, ville det ikke hjælpe. Hvis de faldt på gaden, var det game-over. Og det var mere almideligt at væsnerne jagtede mennesker, end menneskerne, dusørjægerne jagtede væsner, til deres slaver. Alt havde ændret sig gevaldigt. Faktisk ret meget. Et helt nyt rige, og Chris nød det fuldt ud.
Han stod lettere foroverbøjet, og betragtede de glade mennesker, der tydeligvis ville slå sig fri for en aften, uden væsnernes eksistens. Hvilket de aldrig skulle have gjort. For i mørkket dansede skyggerne på Chris' ansigt, og de gik langsom forbi. Flere gled i isen, men de fleste grinede bare, og gik så videre. Tydeligvis ikke på vagt.

//Ludo reglen/rækkefølge:

Chris, Daianna, Inu og den formelle Lucas R. K. Connelly.//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Gæst on Søn 21 nov 2010 - 16:27

En ung pige klædt i en smuk sort kjole, og en lang sort jakke, der stod let åben, kom gående ind i gyde, hendes øjne var forsvarligt lukket så de ikke ville fange opmærksomhed. Hendes lange sorte hår hang løst ned omkring hendes smukke ansigt. Det var tydeligt, at hun ikke var det mindste bange. Hun smilte for sig selv da hun kunne mærke det væsen ~som engang havde været med til at rede hende fra at på ny blive slave~ var i nærhedes. Men mon dette væsen også kunne genkende hende, var hun nu ikke så sikker på, da hun omhyggeligt havde brugt sin evne til at sløre hendes tilstedeværelse, og hvis man ikke kunne se hende, ville man ha yderst svært ved at mærke hende.
Pigen's smil blev lidt større da hun fornemmede at han var på jagt, men efter sin nye herres regler skulle hun holde lav profil og ikke 'grisse' med 'maden' og hun gjorde som der blev sagt, da hendes nye herre i følge hendes mening var meget dygtig, og bedst af alt, magtfuld.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Gæst on Søn 21 nov 2010 - 16:33

Inde i baren hvor nogle ældre herre sad og drak øl stod en ung pige og serverede nogle flere øl til nogle andre... dog de sidste før en anden kom og overtog "så...er klokken allerede så mange..." hun smilte venligt og hoppede ud af baren i sine sorte shorts og røde top, intet andet end dette havde hun på så hendes blege hvide arme og ben lyste nærmest op i genspejling af lysene... "hihi...vi ses i morgen" hun tog fat i døren og kiggede ud på den dejlige nat med is "yay" hun lod sig glide ud på isen med sine bare tær, hvilket var let for hende da hun dannede et islag under sine egne fødder også, som skøjter

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 19:40

Lucas rullede med nakken, steg ud af den sorte bil. Hvorefter han stirrede rundt på de mange festglade mennesker. Hans blonde hår stod i en slående kontrast til de mange ting der bevægede sig omkring ham. Lucas fik da også hurtigt øje på det han ledte efter. Hurtigt og elegant snoede han sig op imod baren, fik lempet sig ind over en stol. Han kiggede hurtigt rundt, spejdende efter noget, nærmere betegnet, nogen, nogen spiselige ofre her til aften. Eller måske bare selvskab? Det var ikke fordi han var direkte sulten, han følte bare at når han nu intet bedre havde at tage sig til, så var jagten vel altid en del af det at være en vampyr, så hvorfor ikke gå det i møde?

Jagten, egentligt et sjovt udtrykt tænke han, for han jagede jo ikke, byttet ham til ham, rullede rundt på siden, og lå stille, indtil han var færdig, hvorefter det gik igen, som om der aldrig var sted noget.

Et enkelt gnæk lød fra ham. Åååh hvilken fryd livet, eller ulivet, var for tiden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Gæst on Man 29 nov 2010 - 17:35

Chris kiggede mod skyggerne, der dækkede hans ansigt. Havde kunnet mærke, hovr syren kom fra, på lang afstand. Selvom hun gik ind i gyden, bagfra. Han lukkede kort øjnene, og rystede på hovedet. Hun havde opdaget ham. Han slog øjnene op med det samme, og en flamme slog om ham, så sneen ville smelte. Han havde ikke lyst til at glide. Han sprang ned fra den bygning, han havde håbet, han kunne overfalde et bytte fra. Men nej, det viste sig, han skulle snakke med en vis, syredæmon. Han kiggede kort på hende, skuttede og himlede med øjnene. Håbløs dæmon. "Tåbe. Sådan at angive os begge," sagde han med en lettere stærk stemme, som ville varsle for, han ikke havde megen tålmodighed. Han var knotten, og havde ikke fået noget at spise i langt tid. "Du burde tænke dig bedre om," sagde han lettere irriteret.
Typisk dæmoner, man kunn eikke stole på sin egen race. Forrådt af sin egen race. "Jeg er færdig med dig," sagde han, og vendte sig om, slukkede sin glød, kiggede en sidste gang på hende, grinede hånligt, og rystede opgivende på hovedet, hvor efter han stak sine hænder i lommeerne, og gik ud fra gyden.
Han lukkede øjnene, og fik et chok, da en pige kom skøjtende på isen. Kunne se hendes krystal-glimt i øjet, der tydede på en is-dæmon. Han nikkede kort, lod sit ild-blik give sig til kende kort, og gik så videre. Det nik erkendte, han var dæmon, ligesom hene, og at han hilste. Som mange bare ville give hånd.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Gæst on Man 29 nov 2010 - 18:20

hun smilte koldt til ham "jammen jeg har da også savnet dig" kom det koldt fra hende, det var nu også tydeligt at hun ikke lod sig nedværdige. "for det første afsløre jeg ingen af os, da menneskene ikke kan fornemme mig det mindste, og hvis jeg gør det rigtigt kan du heller ikke" kom det forsvarende fra hende. Hun åbnede kort øjende, hvor de sorte pupiller for en gangs skyld ikke var blevet spist af den syregrønne og lysende farve, hvilket gjorde at de ikke lyste så meget op som de plejede. "bare for at understrege det..." kom det fra hende, hun gik hurtigt efter ham og fik fat i hans jakke, hvilket nok skulle få ham stoppet. "så kom vi da begge fri i live og uden en ny herre, og du kom fri uden besvær takket være min overordnede gode manipulering" hun slap ham og smilte til isdæmonen, dog var det tydeligt at det var et tvunget smil, som ingen lykkelige eller glade følelser havde. øjende på Daianna blev atter lukket og denne gang gjorde hun det rigtigt, så man ikke kunne mærke hendes tilstedeværelse på nogle måde, man kunne ganske vist se hende men ikke mærke hende.
"godaften" kom det kort fra hende, da hun var rimelig sikker på at isdæmonen ville stoppe.
hendes øjne blev atter åbnet og igen kunne man mærke at hun var her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det Nye Rige (Privat. Navnene er angivet i tråden.)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum