Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

A new band in town! // Åbent emne //

Go down

A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 18:18

Tid: 13:00
Sted: Terras gågade
Vejr: Solen skinner, men derer stadigt koldt
Omgivelser: Masser af folk, som går og handler, osv.

Larmen fra menneskerne på gågaden kan høres i en stor omkræds derfra, men denne larm, er intet, ved siden af den brølen der kommer fra en Ford Mustang GT, fem dørs, som drønede imod gågaden. Det var ikke kun den kraftige motor som larmede, men også musikken fra dens indre, som råbte så højt, at det kunne høres over næsten helle gågaden, allerede inden bilen var henne ved den. Musikken der blev spillet, kunne genkændes som bandet 'Motörhead's nummer: 'We are the Road Crew'. // https://www.youtube.com/watch?v=fb3zSgxMuug //
Bilen blev ved med at køre i høj fart imod den ene af gågadens pakeringer, og den stoppede ikke før, at den næsten var inde i mængden af folk. Da den var tæt derved, bremsede den hårdt i, og gled et kort stykke, med et skrigene hvin fra dækkene, og ørg derfra. Da bilen stod stille, bakkede den ind på gågaden, og folk flyttede sig gerne fra den, for både ikke at blive ramt, og også i forundring. Der blev så skruet ned for musikken, men den blev ikke stoppet, men det var nu kun så højt, at det stadigt var muligt at snakke omkring bilen, hvis man liige snakkede en ekstra tand højere.
Så blev bilens chaufør dør åbnet, og en ung mand i læderjakke trådte ud derfra. Hans lange jakke gik næsten ned til hans ankler, og han havde et sæt sorte jakkesæts bukser, og intet under den åbne frakke, så hans scorpion tatovering kunne ses. Han rettede så sin høje Mohawk, og rullede sin hjemmerullede smøg, fra den ene side af hans mundvig, til den anden, og kiggede rundt med et bredt smil. Han åbnede så den ene bagdør, så tre stor papkasser kunne ses, som han begyndte at bære ud, og sætte ved siden af bilen. Han tog så en lille bunke CD covers ud fra den ene kasse, og fjernede sin smøg fra sin mundvig.
"SÅ ER MOTÖRBRAIN FUCKING KOMMET TIL DI MORGA!" Råbte han så med en meget høj stemme, og lagde sin smøg tilbage i sin mundvig, og hoppede elegant op på taget af sin bil, og holdt coversne i vejret.
"Kom og få jeres gratis single CD, med deres cover sange, fra det fantastiske band: 'MOTÖRHEAD'!" Råbte han, og gik fra side til side, på toppen af bilen, og delte CD'er ud, til dem der kom hen dertil, og var interesseret.
"Og glem ikke, at der i aften er concert med Motörbrain, på diskoteket, her i Di Morga! Gå ikke glip af det!" Råbte han, og kiggede rundt omkring, og smilede bredt, med hans smøg i højre side, og nikkede så et par gange. *Den her by er perfect! Her er folk sku ikke så fucking kedlige!* Tænkte han for sigselv, og fortsatte med at delle CD'er ud, og nikke til musikken, så hans høje, røde Mohawk rykkede til musikkens rungen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 19:15

En forvildet Akane kom løbende alt hva hun ku igennem gaden, hendes lange brune hår følgede hende i bølgende bevægelser samt hendes grønne øjne så nærmest dyriske ud i det hun susede igennem gaden, vis der var en oven helikopter der kunne se med ville det se helt sygt ud så meget fart hun havde på igennem den snævre gade, hun hørte musikken og tænkte at der ville det være let at slippe væk fra dem, det var nogen af Lucas folk der var efter hende, hun havde for ikke så lang tid siden stødt ind i en rig mange millionær ligende vampyr der sikkert var chef inde for alle vampyr rettigheder i næsten hele amerika inklusiv os nu Di morgan sikkert?, men hun ville være en fri pige ikke hans lille dukke, hun syntes han var en tand for renlig og mærkelig at se på for ikke at sige om han troede hun ville være så kedeligt et sted med etikette og alverdens ting, hun bestemte selv når hun ville være artig,
og ikke når en eller anden mand i jakkesæt der var til fyre sagde at hun skulle være det?. Hun løb forbi folk indtil hun kunne se bandet og råbte højt"SKYND JEG AF BANENE!" hun for igennem folkene så meget hun nu kunne smidigt vikle sig imellem dem med høj fart og folk flyttede sig dog os temmelig meget.
Hun så bilen og tænkte*jeg nød til det ellers kan jheg ikke komme igennem mængden af folk bagved og jeg vil ikke tilbage til den clean lejlighed! det vil jeg altså bare ikke!* hun så temmelig fortvivlet ud i det hun gjorde med alt sin kraft, hoppede så godt hun ku op på bil taget og landet på det, direkte ved siden af Eric, ikke nok med det, havde hun brugt sin lange skelet ligende hale der flagrede efter hende, i det hun betragtede ham med de grønne eksotiske øjne og kiggede så hurtigt væk igen og sprang fra bilen hårdt og over de fleste af mængden hvor de sidste flyttede sig og så forsvandt halen da hun landet på jorden og løb videre igennem gaderne,. Det hele gik så hurtigt, men hun havde dog betragtet Eric da hun havde landet på bilens tag.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 19:30

Erick kastede et album cover ned til en person der stod ved siden af bilen, og rejste sig igen. Lige i det han gjorde, kom Akane flyvende op på bilen, og han drejede sig hurtigt, for at se hvem denne var, og skulle til at udbryde surt, men så, så Akane, og spærrede sine øjne en smule op.
"Woah.. Rolig, rolig girl.." Sagde han, sekundet inden at hun hoppede ned, og han rekte ud efter hende, men nåede ikke at få fat, og nåede også kun lige at dukke sig for hendes hale. "Hey! Hey, hvorfor så travlt!" Råbte han efter Akane, og sukkede, i det han kiggede bag sig. Han så et par mænd komme løbede imod hans bil, og han kneb sine øjne en smule sammen, inden han råbte.
"INFERNO!!" Som om at han kastede en besværgelse. Og ganske vidst, kom der kæmpe flammer imellem hans bil, og mændene, men disse flamer brændte intet, da disse kun var illutioner. Mændene stoppede bradt op, og Erick grinede højt, inden han faldt igennem taget på bilen. Han bakkede helt ind på gågaden, og skruede helt op for musiken i bilen, så folk kunne høre det ekstra godt, og så de kunne flytte sig, da han nu begyndte at køre efter Akane.
"Hey! Vil du ikke hellere have et lift!" Råbte han ud af det åbne vindue, imens han tykkede på sin smøg. Lucas' men havde gættet at dette var en illution, og var nu løbet igennem den. Erick stoppede op i nærheden af en smal sidegade, i nærheden af Akane.
"Eller tør du ikke!" Råbte han, og grinede så højt, i det en ny sang kom på: // https://www.youtube.com/watch?v=5K7wNf9btnc //.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 19:38

Akane stoppede hårdt op og gik hurtigt ned i knæ for ikke at falde på hovedet og vendte sig om og så mod Eric med de grønne øjne der så desperate ud, i det hun hurtigt løb mod hans bil og opdagede en fyr bagved sig og råbte"rul vinduet helt ! NED!" hun løb direkte imod bilen og fordi hun heldigvis var så adræt og meget smidig kunne hun lige hoppe så hun kom indenfor vinduet og tog fat i taget på bilen og fik sig snoet så hun ikke sparkede Eric og satte sig så hurtigt og kiggede på Eric temmelig panisk og sagde med en bestemt stemme dog ikke råbende blot fast og bestemt" Kør..."
Hun så hurtigt mod manden og så på Eric i det de begyndte at køre, hun lod sig langsomt falde tilbage i sædet som var hun smeltede og sagde"Århhh man!" hun strøg sig let over panden og tog fingerne foran det smukke ansigt af hendes mens hun lukkede øjnene og prøvede at slappe lidt af, dette var et velfungerende ! flugt metode men hva skulle hun nu gøre? hun endte med at være eftersøgt fordi at Lucas ville nok ikke give op efter som hun kunne skabe drager ud af sin magi og det var jo mægtige drager dog ikke så stærke, men stadig i fleretal måtte de gi mere kredit. Hun sukket let og betragtede så Eric lidt undrende og hørte musikken og sagde"Sig mig??? hva hedder du egenlig? og undskyld jeg sprang på din bil"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 19:51

Vinduet var allerede rullet ind, og Erick rykkede lidt tilbage da hun hoppede ind, og grinede så højt, og rystede hovedet.
"Wouw.. Flotte benmuscler.. Og smidighed? Damn.. Du for det til at se godt u..." Hun afbrød ham med at råbe kør, og han grinede højt. "Rolig, rolig... Det her er en Mustang.. Vi har maaasser.... Af tid!" Råbte han, og hamrede så speederen i bund, bilens dæk hvinede, og de satte i høj fart igennem den smalle vej, og Erick focuserede med et bredt smil, på vejen. Der var ikke andet, end kun lige plads til bilen i den smalle gyde, og han kørte nu meget hurtigere, end man burde på en hovedvej. Han drejede ud fra gyden, med et skarpt sving, hvilket lod bilen drifte et par meter, og han fortsatte så ud af vejen, og ignorrerede flere røde kryds, og kiggede så på Akane. Han smilte bredt, og tog et dybt sug fra hans cigarret, og flikkede den ud af hans vindue, og holdt så en hånd imod Akane.
"Erick.. Erick Hansen.. Men kald mig Killmaster.. Er mit kunstner navn.." Sagde han, og smilede bredt, imens han styrede bilen med en hånd. Han kiggede i bakspejlet, og så to biler dreje ud fra en sidevej, og han smilte bredt.
"Ha.. Hvem end det er der jagter dig... Så må du virkelig have jokket i lorten... De giver sku ikke op..." Sagde han, og rystede på hovedet med endnu en latter.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 19:59

en lille pige på 11 år. var vedat krysse vejen da der kom en bil lige i mod hende og hun var nok for bange til at rør sig ud af sted, for hun blive bare ståen midt på på forgængerfældet og så billen. Komme tæt og tæt på hende hun viste ikke hvad hun skulle gøre da hun var, så lille endnu så hendes magi var ikke så stærke endnu som man skulle tro


Sidst rettet af Taia Lør 20 nov 2010 - 20:10, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 20:05

//Er ikke rigtig i gågaderne mere. Er ude på en vej, ved siden af gågaden//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Lør 20 nov 2010 - 20:21

Hun så lidt undrende på ham angående hans kommentar og grinte så let og sagde"aha så det syntes du, jamen jeg os temmelig smidig ja og så lære man lidt hen af vejen så uheldig som jeg er skal man ku nogen tricks eller to, men tro mig jeg troede eller ikke det ville gå så godt, men jeg tog chancen og se bare hva det endte med ?
i en bil, med en fremmede mærkeligt nok??" hun grinte og bed sig let i underlæben og tog i mod hans hånd og sagde"Mit navn er Akane Valencia Corvenius" hun smilede lidt og strøg håret til siden og lavede en fletning i siden så den var lidt løs og skæv hvilket var meningen, for at det var nemmere at gå rundt og uden at det lange gylden brune hår skulle flagre efter hende som var en en fantasy karakter? fra final fantasy?.

hun mærket et vis stik i siden og så på bilerne bagved og kiggede rundt og sagde" Hmm? ok Killmaster jeg aner virkelig ikke hvor vi skal hen men du tilbød din hjælp så få mig ud af denne krise og årh fordi de ikke opgiver er fordi ham der har sendt dem efter mig er min herre eller mester kan man vel os desværre kalde det?" hendes grønne øjne holdte øje på vejen foran mens hun stille så nogen gang ei bakspejlet og brød sig ikke om at de andre flugte efter, hva skulle hun dog gøre. Hun bed sig let i undrlæben og kiggede lidt på Eric og sagde"Hmm? sig mig sagde du ikke inferno? da jeg var på vej væk" hun så lidt ham an nu og sagde så"Er du et væsen"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 9:55

Erick hamrede bræmsen i, og drejede hårdt på rattet, og trampede så sin speeder i bund igen, så bilen driftede ind i et sving, og han drejede ned af en side gade. Han kiggede bag sig, og ganske vidst fulgte bilerne stadigt med. Han kiggede på Akane imens han lyttede, og grined eså.
"En Master? Haha, sådan noget kan du slet ikke bruge til noget smukke, livet handler om at have det sjovt.. Og med en mester.. Bliver du bare holdt i knæ helle tiden.. Ingen mulighed for at... Udfole dig!" Sagde han højt, og grinede, i det han kørte ind i en skraldespand, som stod lidt for langt ude, i den lille sidegade. Han kiggede så på hende, md et bredt smil, og gnaskede lidt i sin smøg, inden han kiggede frem for sig igen.
"Jaaa, jeg døde af en overdosis for... Ja måske ti år siden? SÅ kan man vel godt..." Han hamrede hårdt på speederen, og drejede ud på en hoved gade, og var kun får centimeter fra at brase ind i en anden bil, som da også dyttede som en gal. Erick grinte højt, og lavede en bred, smilende grimmase. Han satte igen farten op, og kiggede tilbage på Akane.
"Som jeg skulle til at sige.. Ja. Det er jeg.. De kalder mig en Undead.. I dont really care.. Jeg syntes bare det er awesome hvad jeg har fået ud af det..." Han sagde så, med en præcis kopi af Akanes stemme: "Jeg kan imitere folks stemmer.. Til perfection.." Han lavede så et brøl, som lød nøjagtigt som en løve eller en tiger, og grinede så. "Ja og så lyde.. Og.. Så kan jeg lave illutioner.. Det virker hver gang.." Sagde han og grinede. Han kiggede bag sig, og rullede så øjnene. "De giver ikke op... Den mester der, is not happy girl.." Sagde han og rystede lidt på hovedet, og drejede hårdt ned af endnu en ny vej.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 19:17

Akane så lettere lamslået ud og sagde"Aha så du er Nakoman eller ej det dem der tager sprøjter, du vel bare det man kalder en rockstar " hun grinte let og sagde"eller punkere? nærmere" hun smilede lidt
og hørte ham sige efter hendes sstemme og sagde"Hey du haha! det altså kun mig der må lyde som tusind små engles uskyld" hun blinkede og så på ham med de grønne eksotiske øjne og strøg let det gylden brune hår tilbage der gav en glans fra sig der var utrolig smuk.
Hun nikket og saagde"jaaaaah jeg høre ikke efter min mester desværre man kan vel sige jeg lidt uartig på det punkt fordi jeg er fuldstændig ligeglad med hans mening og hvordan han ser mig, dog er han vampyr og masser millionær så det ender nok med de fanger os"

Hun sukket i det hun så lidt tilbage og bed tænderne sammen og ville virkelig for alt i verden prøve at undgå dette, hun holdte godt fast når Eric drejede af helved til!? men hun kunne dog heller ikke lade vær med at grine og havde det sjovt med ham.
Hun rakte let tunge af ham og sagde"der ik rigtig nogen der skal bestemme over mig, jeg er udominerende ! haha" hun roede sig fjollet i håret og sagde"OH! KILLMASTER PAS PÅ" hun tog hårdft fat i håndtaget da han var ved at køre en ned og lå halvt over ham og rettet og sagde"åååårh man" hun rødmede let og satte sig tilbage og sagde"Drej ned af sandstranden der er en hule vis du først er kørt der ned så kan de ikke spore os!" hun smilede fordi de lå et stykke væk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 20:24

Erick kiggede på hende med et bredt, slesk grin, og da hun pludselig hoppede ind over ham, og drejede for ham, omkring en han allerede var ved at undgå, fik han et halvt chok, og han grinede så, men da han tate sin smøg ned i bunden af bilen, bandede han helt vildt, og rakte ned efter den. Han var lige ved at ramle ind i en lygtepæl, men han undveg den uden at kigge. Han fik fat i smøgen, og smed den ud af vinduet. Han kiggede så tilbage på Akane, og rystede hovedet.
"Ha.. Jeg kunne kontrolere mine trip.. Jeg tog sku ikke en overdosis med vilje.. Var sku det jalou svin, af en konkurent, der druggede mig, og gav mig en overdosis imens jeg fucking sov... Syntes jeg spillede en tand for godt, det lille møgdyr.. Det kom han også til at betale godt for..." Sagde han og grinede højt. Han kiggede på Akane, og nikkede, i det at han derejede ned hvor hun pegede. Han knipsede så med en finger, og der kom en væg af 'ild' bag ham. Denne var falsk, og ville ikke skade dem hvis de kørte igennem. Han grinede, da han så at de ikke turde følge efter. Han rystede på hovedet, og kørte hurtigt den vej hun ledte.
"De falder for den hver gang..." Sagde han, og grinede højt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 20:55

Akane pegede mod hulen og sagde"stop" da de endelig var inde i det og åbnet døren og gik stille ud af den og ned på knæ i det hun pustet nærmest opgivende ud og tog sig til hovedet i alt hendes frustration over dette slags løb om hvem der skulle fange hende og om de kunne komme væk overhovedet som en slags tyve og strisser?.
Hun smilede lidt og rejste sig ved hjælp af bilen og sagde"Åårrrhh man det var virkelig hårdt, vis du aldrig havde hjulpet mig så var det gået helt galt" hun grinte og rystet på hovedet
og betragtede Erick lidt og sagde med en temmelig alvorlig stemme dog med lidt sjov"sådan et svin, så du stegte ham eller hva" hun blinkede og hentydet til de utrolig mærkelig illutioner han kunne lave
der dog ikke skadet?.
un sukket let og strøg håret bagud og lænte sig op af hans bil,mens hende bryst gik op og ned fordi hun trak vejret så hurtigt.
hun hadet virkelig biljagte?¨og dog... var de alligevel sjove"Så??? hva nu hero... skal du tilbage af eller hva?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 23:42

Erick bremsede hårdt op da Infinity sagde at hun skulde, og grinede så, i det han rullede vindet ned, skruede ned for musikken, og hev sigselv ud af vinduet, og op på taget af bilen, hvor han kiggede imod vejen de kom fra, og grinede så. Han rakte ned i sin lomme, og kiggede ned på Akane imens. Han grinede lidt, og tog en pakke cigaretter op af sin lomme.
"Haha.. Kaldes Andrenalin.. Følels godt ik Beauty?" Sagde han med et grin, og skubbede en cigarret op i sin mundvig, og tændte den med sin Zippo lighter, og svingede den rundt imellem sine finger, og kiggede ned på Akane, og holdt sine hænder ud til siderne.
"Hey.. Who doesn't want to be the hero?" Sagde han med et bredt smil, og grinede så, i det han hoppede ned på køleren af bilen. Han kiggede ned på Akane da hun spurgte om han stegte dem, og grinede så. Han viftede med en hånd, og en ring af flammer omringede Akane. Disse flammer var ikke varme, og gjorde intet, men de så ganske rigtige ud.
"Illutioner baby.. Its all a game.." Sagde han, og grinede igen. Han lagde sig ned på sin køler, og lagde sine hænder bag sit hoved, og kiggede op på Akane.
"Hey, jeg har ikke travlt.." Sagde han med et grin, og kryssede sine ben. "Lad os vente stormen ud, og om et stykke tid kan vi jo få dig kørt hjem?" Foreslog han, og kiggede op på Akane igen, og gnaskede let på sin Cigarret, inden han tog et dybt sug, og skød røgen ud fra næsen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 22 nov 2010 - 23:51

Akane nikkede og betragtede de smukke slikkende flammer og strakte nysgerrigt sin hånd ud mod dem og berørte dem. Hun så på de lysende levende flammer der så, så ægte ud og sagde med en lettere nysgerrig mine i det hun berørte dem i mens" de ser virkelig ægte ud selv om de slet ikke er det?" hun grinte let og gik hen ved siden af Erick og sagde"Hm? ja det har du ret i og er mit kælenavn nu Beauty? så smuk er jeg altså nu heller ikke" hun så lidt væk mens de grønne øjne prøvede at finde ud af om de var forfulgt, dog var der intet at se overhovedet,
hvilket var et godt tegn for dem jo? efter som de gorillaer der arbejdet for Lucas var virkelig slemme og vampyr selvfølgelige?.
Hun nikket til hans hvem vil ikke være helt´

og sagde"det skam rigtigt ? det tror jeg næsten alle vil, jeg ville da gerne prøve at være det meeeeen jeg slet ikke i den katagori, jeg mere i skrig og løb katagorien? og træner... til det af mit magi, jeg slet ikke stærk nok til at passe på mig selv, og så det som om de fleste vampyr drages af miot blod og ikke mig? det vel fint os men.... jeg ville ønske de lod vær med at bide mig, det som at blive jagtet af kæmpe myg både sommer og vinter? desværre" hun rystede let på hovedet så håret var flyvsk og livligt, mens hun stille åbnede døren til bilen og satte sig ind igen dog med bene ud til siden af bilen og åben bildør

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Tirs 23 nov 2010 - 9:02

Killmaster kiggede på Akane da hun nævnte hendes kælenavn, og han rstede en smule på skuldrene.
"Hehey, jeg kommentere bare hvad jeg ser.. Og det kældenanvn ville passe dig perfect, hvis at du åbnede lidt mere op, og indrømte det? Loosen up girl.." Sagde han, og kiggede tilbage på hende. Han smilte, og rejste sig, og hoppede op på taget af bilen igen, og tog et dybt sug fra hans smøg, og rettede hans mohawk igen. "Det er noget pjat for pæne piger som dig, at gå rundt at mene at I ikke er pæne.. Se på mig." Sagde han og holdt sine arme lidt ud. "Er sku da hverken galant, eller smuk bygget.. Men.. Jeg blev sku da stadigt en rockstjerne, og en rig lille lort, inden jeg blev drugged.." Sagde han og pegede på Akane med et grin, og sugede det sidste ud af smøgen, og flikkede den så væk med en finger.. Han grinede lidt da hun sammenlignede vampyre med myg.
"Ja.. Myg, med klør, og overdemensionelle kræfter, der ville kunne brække en midt over, med et vindpust? Ja.. Så kan man godt samligne dem med myg." Grinte han, og smilede stort. Han kiggede ned på hende da hun satte sig ind i bilen, og smilte bredt. Han grinede lidt, iinden han hoppede ned foran Akane, og kiggede så igen på hende. Han observerede hende, og rystede hovedet med et smil.
"Du burde virkelig være mere selvsikker... Hvis ikke jeg allerede vidste at du havde nogen, hey så ville jeg sku da også kaste min stemme ind.." Sagde han med et bredt grin, og tog en ny smøg op, og fik den andtændt, imens han lænte sig op af bagdøren ved siden af der hvor Akane sad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Tirs 23 nov 2010 - 15:39

Akane så undrende hen mod ham op af og rystede så på hovedet og sagde"kaste din stemme ind hva mener du?" hun grinte let og smilede til ham med lukkede øjne, i det hun åbnede de eksotiske grønne øjne igen og kiggede rundt kom hun i tanke om det med skønhed og sagde"jamen folk tror jeg kun er ene skønhed og vis jeg så ikke siger at jeg ikke syntes jeg er skøn så tror de jeg snobbet, jeg er virkelig smuk ja, men jeg kan dog os se virkelig dårlig ud som når jeg er syg" hun grinte let og strøg håret lidt tilbage og bed sig let i underlæben og sukket så igen.
Hun satte sig mere til rette og sagde"Har en anden?? jeg har" hun stoppede og roede sig i håret og sagde"Lucas er ikke min? ja ting, han er til fyre så tro mig og han er os virkelig for fin og renlig til mig, han er sådan en ... en manchovinist os "
hendes blik sank igen og hun strøg det gylden brune hår til siden i det hun let tog om sin halskæde og smilede så og sagde"Men... jeg har skam en anden ja jeg ser men ved ikke om han elsker mig eller om han leger med mig?" hun så undrende på Erick og grinte let i det hun roede i sit hår og sagde"Meeeeen! haha det jo så en anden historie" hun så stille rundt
og sagde"Hm? så Erick hvor bor du egenlig henne af og du ser faktisk ret så godt ud du gør, punket ja men flot" hun grinte og sagde"jeg er lidt til de fyre med sort hår som man ser i anime serier, der er noget mystiske og dystre? men alle har vel en speciel katagori man falder for i udseende men har så hver sin mening om det indre hvilket er godt, man skal ikke gå efter udseende jo?" hun lod sig falde tilbage over på Ericks sæde mens hendes fødder/ben stak ud fra dørens åbning.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 29 nov 2010 - 10:07

Erick rejste et øjnbryn, og kiggede ind efter Akane. Han grinede lidt, og rystede hovedet. Han tog et dybt sug fra hans smøg, og skubbede væk fra bilen, og gik nogen skridt frem, og vendte sig så og kiggede imod Akane igen.
"Hey.. Snobber kan være dumme at høre på, men.. Nogen har fortjent det.. Rockstjerne der beklager sig over kritikere, er sku da også dumme at høre på..." Sagde han, og grniede med et bredt smil. "Men vi har fortjent retten til at gøre det..." Sagde han og grinede igen. Han kiggede ind på Akane der lå i bilen, og grinede lidt med et ryst på hovedet, og kiggede ud imod vejen imens han snakkede:
"Flot? haha" Han grinede, og rystede på hovedet, imens han gik lidt til den ene side, rastløst. "Er ikke ligefrem det jeg går ud efter når jeg står op om morgenen.. Jeg er død? Why would i care?" Sagde han og grinede. "Jeg har valgt at se det praktiske i min død.. Jeg lugter ikke.. Ergo behøves jeg ikke gå i bad.. Vaske mit tøj, ja, men behøves ikke at tage mig af migselv... Alle de ting man var trætte af at 'skulle' da man var i live... Slet ikke nødvendigt mere.. Ha.." Han grinede og kiggede tilbage på Akane. Han kiggede lidt ned af hende, og smilede.
"Hvad er der så at lave i sådan en tomult by? Alt hvad jeg har set indtil vidre er rent.. Kaos.. Og ting der vil slå dig ihjel.. Haha.." Han grinede og kiggede op imod byen endnu engang..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Gæst on Man 29 nov 2010 - 12:39

Akane strakte sig let og satte sig helt op igen og betragtede Erick der sådan så så lidt her og der?, hun anede ikke rigtig hvordan de havde endt somn sådan med at mødes fordi hun havde det jo med at holde en slags afstand mellem fyre og hende? og især ericks slags fordi de på en måde skræmte hende?, de virkede mere toff end andre fyre var? og mere her er jeg og det mig der styre alt?, men Erick var nu egenlig meget nede på jorden syntes hun?, hvilket egenlig glædet hende inden i?.

Hun nikket let og sagde"det os rigtigt, men der er meget at lave her, høre koncerter, tag¨på diskutek, gå rundt, eller booke en suite og slå sig løs en nat?, se alle de utroligt store lejligheder eller paladser der er?, finde nye hemmeligheder i skoven eller andre steder, tag op til de varme kilder på bjergene mmmhhh de så lækre at lægge i" hun grinte let og strøg det nødde brune hår til siden og kiggede lidt på Erick og sagde"eller slås fordi der mange væsner i denne by der virkelig ? fuckt up..." hun bed sig let i underlæben og sagde"eller hva man nu ellers vil lave her?, arbejde? og sådan noget..."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A new band in town! // Åbent emne //

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum